Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: Arzum Ar1032 Shake'N Take Kişisel Blender, Siyah

Çerez Tercihlerinizi Seçin

Çerez Bildirimimizde ayrıntılı şekilde açıklandığı üzere alışveriş yapmanızı sağlamak, alışveriş deneyiminizi iyileştirmek ve hizmetlerimizi sunmak için gerekli olan çerezleri ve benzer araçları kullanırız. Ayrıca, bu çerezleri müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını anlamak (örneğin, site ziyaretlerini ölçerek) ve böylece iyileştirmeler yapabilmek için kullanıyoruz.

Kabul ederseniz, Çerez Bildirimimizde açıklandığı üzere, Amazon mağazalarındaki alışveriş deneyiminizin tamamlayıcısı olarak da çerezleri kullanacağız. Buna, benzersiz tanımlayıcı gibi standart cihaz bilgilerini depolayan veya bunlara erişen birinci ve üçüncü taraf çerezlerinin kullanılması dahildir. Üçüncü taraflar, kişiselleştirilmiş reklamları görüntülemek ve ölçmek, hedef kitle içgörüleri oluşturmak ve ürünleri geliştirip iyileştirmek amacıyla çerezleri kullanır. Bu çerezleri reddetmek, daha ayrıntılı seçimler yapmak veya daha fazla bilgi almak için "Çerezleri Özelleştir" öğesine tıklayın. Çerez Bildiriminde açıklandığı üzere, Çerez Tercihleri sayfasını ziyaret ederek seçimlerinizi dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Amazon'un kişisel bilgileri (Amazon Store sipariş geçmişi gibi) nasıl ve ne amaçla kullandığı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Gizlilik Bildirimimize bakın.

Ne yazık ki çerez tercihleriniz kaydedilirken bir sorun oluştu. Tekrar deneyin.
Çerezleri Kabul EtÇerezleri Özelleştir
Ana içeriğe atla
.com.tr
Merhaba Teslimat adresini seçin
Tüm Kategoriler
Arama yapmak istediğiniz kategoriyi seçin
Merhaba, Giriş yapın
Hesap ve Listeler
değil misiniz? Çıkış Yap İadeler ve Siparişler
Alışveriş Sepeti
Tümü
Engelli Müşteri Desteği Satış Yap Çok Satanlar Günün Fırsatları Prime Müşteri Hizmetleri Moda Yeni Çıkanlar Elektronik Kitap Bilgisayar Kişisel Bakım ve Kozmetik Hediye Kartları Amazon Ayrıcalıkları Hediye Fikirleri Spor ve Açık Hava Aktiviteleri Oyuncaklar ve Oyunlar Sağlık ve Bakım Yapı Market Video Oyunu ve Konsol Bebek Evcil Hayvan Ev ve Yaşam
event

Marka:Arzum
Renk: SiyahDeğiştir
Yorum yazın
Puanlar nasıl hesaplanır?
Toplam yıldız puanını ve yıldıza göre yüzde dökümünü hesaplamak için basit bir ortalama kullanmayız. Bunun yerine, sistemimiz bir yorumun ne kadar yeni olduğu ve yorum yapan kullanıcının ürünü Amazon'dan satın alıp almadığı gibi şeyleri değerlendirir. Sistemimiz, ayrıca güvenilirliği doğrulamak için yorumları analiz eder.
Tüm Satın Alma Seçeneklerini Gör

En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu

Tüm olumlu müşteri yorumları›
Amazon Customer
5 yıldız üzerinden 5,0Smoothie Canavarı
Türkiye’de 2 Ekim 2018 tarihinde değerlendirildi
Ürünü yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Ve son derece memnun kaldım.
Bazı teknik konulara girmek gerekirse,
-Makine 40-50 saniye sürekli basılı tutmazsanız ısınmıyor, arkadaki havalandırmaları basarken elinizle kapatmayın.
-Bulaşık makinesine bıçaklı kapak dışında, şişesi ve kapağı girebiliyor. Ama kullanma kitapçığında 60 derece max sıcaklık olarak belirtmişler.
-Öğütme gücü ise bence baya iyi. Hazırladığınız içecekte pütür kalmıyor.
-Paketten 2 adet şişe çıkıyor.
-Maydonoz, roka, dereotu, ıspanak, elma, armut, havuç, muz, yulaf şimdiye kadar denediklerim arasında ve hepsini de sorunsuz öğüttü. Kuruyemişleri de sorunsuz öğüteceğinden şüphem yok.
-Tüm blenderlarda olduğu gibi sıvı koymadan çalıştırmamak gerekiyor. Yani badem sütü yapabilirsiniz evet ama fıstık ezmesi yapamazsınız, onun için daha pahalı blenderlar veya rondo almak gerekiyor.
-Temizliği de çok basit, kullandıktan hemen sonra suyla çalkalayın yeterli. Arada makineye atarsınız varsa. Şişesi kesinlikle koku yapmıyor.
-Kitapçıkta 1 dakikadan fazla basılı tutmayın yazıyor, ben 30 saniyeden fazlasına ihtiyaç duyduğumu hatırlamıyorum bile.
-Aşırı rahatsız eden bir gürültü çıkarmıyor ama ben sabah evde uyuyanlar varsa çalıştırmıyorum o yüzden geceden kahvaltılık smoothie'mi hazırlayıp buzdolabına atıyorum.
*Sonuç olarak almayı düşünenler gönül rahatlığıyla alsın, şuan internetteki en ucuz fiyat amazon'da. Arzumun bu ürünüde diğer markalara oranla gayet yeterli. Diğer markalarda yanık kokuları, hazne kırılmaları vs çok duyuyoruz, bu üründe bunlar yok.
Daha fazla bilgi
175 kişi bunu faydalı buldu

En çok beğenilen eleştirel müşteri yorumu

Tüm eleştirel müşteri yorumları›
YGMS
5 yıldız üzerinden 2,0ALACAKLARIN DİKKATİNE
Türkiye’de 20 Ekim 2020 tarihinde değerlendirildi
Makine çok kompakt, kolay kullanımlı ve özel kapağı ile sızdırmadan taşınma imkanı sunan bir makine. İstediğiniz ürünleri biraz süt yada su ekleyip, bıçaklı kapağını kapatıp, ters çevirip 3 tane çentiğini önceden fişini taktığınız makine kilitledikten sonra tuşa basıp 10-15 saniyede karışmasını bekliyorsunuz. Ancak;

Temmuz ayında aldığım ve severek kullandığım ürünün 4. ayında çentikleri kırıldı. Makinenin çentiklerinin kilitlendiği kısımlarda aşınmalar oldu. Bu şikayet ile Amazon'a yazdım ''kullanıcı hatası için yetkili servise başvurun'' denildi. Şikayetvar sitesine baktığımda yetkili servisinde ''kullanıcı hatası'' dediğini gördüm. Şikayet var sitesinde bu konuyla ilgili bolca şikayet var. +1 yıl garanti yaptırdım ama daha 4. ayında makine yıprandı. Makineyi amacı dışında kullanmadım. Makinede sadece yulaf, muz, yeşillik gibi ürünler ile shake yaptım. Buz dahi kırılmadı. Böyle bir makinede amacı dışında yada kullanıcı kaynaklı olabilecek nasıl bir hata yapılabilir?
20 Ekim 2020
Daha fazla bilgi
74 kişi bunu faydalı buldu

Ara
Sıralama:
En çok beğenilen müşteri yorumları
Filtreleme
Tüm yorumcular
Tüm yıldızlar
Renk: Siyah
Metin, resim, video
Filtreleyen
Renk: SiyahFiltreyi temizle
454 toplam puan, 240 yorumlu

Yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Ülke: Türkiye

Amazon Customer
5 yıldız üzerinden 5,0 Smoothie Canavarı
Türkiye’de 2 Ekim 2018 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Ürünü yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Ve son derece memnun kaldım.
Bazı teknik konulara girmek gerekirse,
-Öğütme gücü ise bence baya iyi. Hazırladığınız içecekte pütür kalmıyor.
-Paketten 2 adet şişe çıkıyor.
175 kişi bunu faydalı buldu

Koray
5 yıldız üzerinden 5,0 hızlı, güçlü, pratik...
Türkiye’de 8 Kasım 2020 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Ürün tam istediğim gibi. Sert malzemeleride rahatça parçalıyor. Badem, fındık, buz vs
Çok kısa sürüyor işlem. Toplamda 15-20 sn fazlasıyla yetiyor. 30-40 sn çalıştırsanız komple sıvı yapar gibi :)
Kısa sürdüğü için ısınma vs sorunu yok
Yanında yedek kap var, bu önemli. Haznelerde sızdırma vs olmuyor, BPA free....
Kısacası gönül rahatlığıyla alın

+ Hızlı
+ Güçlü, herşeyi parçalıyor (badem, buz, fındık vs)
+ ısınma yok
+ Yedek hazneli
16 kişi bunu faydalı buldu

Ercan Gürsoy
5 yıldız üzerinden 1,0 Karistiramiyor
Türkiye’de 23 Nisan 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Ürünü kullanmaya başladık ancak pek memnun kalmadık neden memnun kalmadigimizi da açıkçası anlamadık biraz yoğun olan karışımlar da tam karışım sağlamıyor su ama bunkadar yapıyordur diyerek üstünde durmadık

Vestel in mix and go ürünü vestelden yaptığımız bir beyaz eaya alışverişinde hediye edildi.
Onuda aynı sonucu verecek diye bir süre kullanmadık

Ancak bugün Vestel ürünü nu kullanınca sorunu anladım .

Muhallebi kıvamındaki bir karışım yapmak istiyorduk bebeğimiz için . Arzum ürünü arada parçalar kalacak şekilde karışımı homoJenize edemedi. Anca vestelle bu çok kolay oldu.

Diyeceğim şu ki ben hiç arastirmadan almıştım hepsinin bıçağı yapısı aynı mantığı aynı diye , öle degilmis

Olumlu bir yorum yapamayacağım ama düşünülmemiş birçok şey var

Ayakları vantuzlu değil (vantuz sabitleme ise yarisyormus diğer üründen deneyimlerim)
Kilitleme mekanizması
Şişe açma kolaylığı vakum yapması durumunda
Vb..
11 kişi bunu faydalı buldu

Egeu
5 yıldız üzerinden 5,0 Kullanışlı,pratik.
Türkiye’de 31 Mart 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
teknik özellik kısmına girmiyorum çünkü anladığım detaylar değil:) uzun süredir takibimdeydi ürün 2 gün içinde elime ulaştı,her zaman eksiksiz ve özenli kargo firması kolay gelsin tabiki:) teşekkür ederim kendilerine,ürüne gelecek olursam ilk denemem muz yulaf tarçın ve süt karışımı ile oldu,pütürsüz bir şekle gelmesi çok kolay sürüyor,bence zorlamadan daha katı şeyleri bile o hale getirecektir.Basılı tutmak beni rahatsız etmiyor çünkü zaten cok kısa sürede görevini yapıyor.2 ayrı şişe(kapaklı) çok pratik her yere götürebilirim.Benim için en güzel yanı dışarda ne olduğunu bilmeden içtiğimiz şuruplar yerine evde yapabileceğim sağlıklı içecekler hazırlamak oldu,mutluyum mesudum:)
4 kişi bunu faydalı buldu

Rasit Karakurt
5 yıldız üzerinden 5,0 Kaliteli Ürün, hızlı teslimat.
Türkiye’de 9 Ekim 2018 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Ürün hızlıca elime ulaştı direk Amazon depodan gönderildi. Ürün gerçekten kaliteli,malzemesi yapısı ergonomisi Bence çok iyi. Öyle sallama birşey değil. Bir defa test ettim armut mandalina üzüm attım anında hazır. Gücü gayet iyi sadece 5-8 sn arayala basıp çekin yeter.Amazon ile gayet uyguna aldım. Böyle bir ürün arayanlar başka marka aramaniza gerek yok.İcinden iki tane hazne çıkıyor ve hazneler de çok kaliteli.Ben siyah rengini aldım memnunum. Teşekkürler Amazon
17 kişi bunu faydalı buldu

İsa
5 yıldız üzerinden 4,0 Expres kargo farkı
Türkiye’de 22 Mayıs 2020 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
7 lira fazla verin ürün elinize çabuk geçsin bence. Şahsen amzondan normal kargo ile sipariş ettiğim ürün 15 gün geçmesine rağmen hala elime geçmedi. Paramın iade edilmesini istedim. Halbuki Expres kargo 1 günde sapasağlam kutu ile getirdi. Bu da şu demek oluyor: Bir miktar para verirseniz siparişiniz çabuk gelir. Başka bir deyişle biraz fark vermezseniz sizi kıvrandırırız. Amazonun anlaştığı kargolarla ilişkilerini gözden geçirmesini tavsiye ediyorum. Ürüne diyecek bir şey yok. gelir gelmez kullandım. Beklediğim gibi kullanışlı çıktı. Buzu çok güzel parçaladı. Sızdırma yok.Kullanımı pratik. Koku yok.Tavsiye ederim.
6 kişi bunu faydalı buldu

U.E.
5 yıldız üzerinden 5,0 Kullanışlı, hızlı ve 1 yıl ek garanti fırsatı
Türkiye’de 17 Ekim 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Daha bir kaç kez kullanma olanağı yakaladık ve memnun kaldık. Badem sütü hazırladık gayet kullanışlı. Mutlaka suyla ya da sıvıyka kullanmakta fayda var. En çok 60 saniye basılı tutulması gerekiyor. Zaten 60 saniyeye gerek kalmaksızın daha kısa sürede hazırlayabiliyorsunuz. Arzum web sitesinden ücretsiz 1 yıl garanti uzatma olanağı var.
2 kişi bunu faydalı buldu

Brkck
5 yıldız üzerinden 1,0 DÜŞÜK KALİTE
Türkiye’de 15 Temmuz 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
ürünün büyük haznesi elime geçeli 2. Ayını doldurmadan çatladı. Bugün arzum yetkili servisine gittiğimde ise bu kısmın garanti kapsamında olmadığını öğrendim. Eğer bu durum 2-3 yılda olmuş olsaydı ürün eskidi artık diyerek umursamayabilirdim ama hazneyi hiç düşürmemiş-çarpmamışken, haznenin makineyi kullanırken çatlayıp sızdırması sadece düşük kalitenin göstergesi olabilir.
4 kişi bunu faydalı buldu

d.u.
5 yıldız üzerinden 5,0 muhteşem alışveriş
Türkiye’de 9 Ocak 2020 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Ürün harika. Arzum'un bu ürünü kendimde vardı. Arkadaşıma da hediye olarak aldım. İşe, okula giderken hemen sağlıklı karışımlar yapıp kapatıp gidebiliyorsunuz. Ayrıca motor kısmı küçük ve mutfakta yer kaplamıyor. Kullanımı ve yıkaması da çok kolay. Bendeki rengi kırmızı, arkadaşıma siyah aldım. Siyah daha güzelmiş:) Arzum markası da kaliteli bir ürün çıkarmış. Amazon ile ertesi gün elime ulaştı. Çok çok memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım <3
6 kişi bunu faydalı buldu

Courious Reader
5 yıldız üzerinden 4,0 akşam yatmadan sipariş ettim, sabah kalkmadan kapıma geldi
Türkiye’de 7 Ağustos 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
ürün beklediğim gibi, fiyat performans gayet iyi. sadece kapaklardan birinin silikonu yanlış takılmış, silikon kapaktan daha büyük ve yerine oturmuyor (başka bir ürünle karışmış) ama bu herkesin her seferinde başına gelecek bir kusur değil, benim için de uğraşmaya değer bir kusur değil, çünkü iki kapağı birden aynı anda kullanmam hiç gerekmiyor. varsın o kapak dursun öyle. bir yıldızı da oradan kırdım ama.
Bir kişi bunu faydalı buldu

• ←Önceki
  • Sonraki→

Sorular? İnceleyenlerden cevapları hızlıca alın

Sor
Lütfen geçerli bir soru girdiğinizden emin olun. Sorunuzu düzenleyebilir veya bu haliyle yayınlayabilirsiniz.
Lütfen bir soru girin.

Müşteri Hizmetleriyle mi görüşmeniz gerekiyor?Buraya tıklayın
‹ Arzum Ar1032 Shake'N Take Kişisel Blender, Siyah için tüm ayrıntıları gör

Son Görüntülediğiniz Ürünler ve Öne Çıkan Öneriler
›
Görüntüleme geçmişini gör veya düzenle
Ürün sayfalarını görüntüledikten sonra ilginizi çeken diğer sayfalara kolayca dönmek için buraya bakın.

Başa dön
Hakkımızda