Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: CASO Profesyonel Folyo Torba.

Çerez Tercihlerinizi Seçin

Çerez Bildirimimizde ayrıntılı şekilde açıklandığı üzere alışveriş yapmanızı sağlamak, alışveriş deneyiminizi iyileştirmek ve hizmetlerimizi sunmak için gerekli olan çerezleri ve benzer araçları kullanırız. Ayrıca, bu çerezleri müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını anlamak (örneğin, site ziyaretlerini ölçerek) ve böylece iyileştirmeler yapabilmek için kullanıyoruz.

Kabul ederseniz, Çerez Bildirimimizde açıklandığı üzere, Amazon mağazalarındaki alışveriş deneyiminizin tamamlayıcısı olarak da çerezleri kullanacağız. Buna, benzersiz tanımlayıcı gibi standart cihaz bilgilerini depolayan veya bunlara erişen birinci ve üçüncü taraf çerezlerinin kullanılması dahildir. Üçüncü taraflar, kişiselleştirilmiş reklamları görüntülemek ve ölçmek, hedef kitle içgörüleri oluşturmak ve ürünleri geliştirip iyileştirmek amacıyla çerezleri kullanır. Bu çerezleri reddetmek, daha ayrıntılı seçimler yapmak veya daha fazla bilgi almak için "Çerezleri Özelleştir" öğesine tıklayın. Çerez Bildiriminde açıklandığı üzere, Çerez Tercihleri sayfasını ziyaret ederek seçimlerinizi dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Amazon'un kişisel bilgileri (Amazon Store sipariş geçmişi gibi) nasıl ve ne amaçla kullandığı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Gizlilik Bildirimimize bakın.

Ne yazık ki çerez tercihleriniz kaydedilirken bir sorun oluştu. Tekrar deneyin.
Çerezleri Kabul EtÇerezleri Özelleştir
Ana içeriğe atla
.com.tr
Merhaba Teslimat adresini seçin
Tüm Kategoriler
Arama yapmak istediğiniz kategoriyi seçin
Merhaba, Giriş yapın
Hesap ve Listeler
değil misiniz? Çıkış Yap İadeler ve Siparişler
Alışveriş Sepeti
Tümü
Engelli Müşteri Desteği Satış Yap Çok Satanlar Günün Fırsatları Prime Müşteri Hizmetleri Moda Yeni Çıkanlar Elektronik Kitap Bilgisayar Kişisel Bakım ve Kozmetik Hediye Kartları Amazon Ayrıcalıkları Spor ve Açık Hava Aktiviteleri Hediye Fikirleri Oyuncaklar ve Oyunlar Sağlık ve Bakım Yapı Market Bebek Video Oyunu ve Konsol Evcil Hayvan Ev ve Yaşam
TrustPage

• CASO Profesyonel Folyo Torba.
  • ›

%13
3 yıldız
2 yıldız
1 yıldız
CASO Profesyonel Folyo Torba.

CASO Profesyonel Folyo Torba.

Marka:Caso
Yorum yazın
Puanlar nasıl hesaplanır?
Toplam yıldız puanını ve yıldıza göre yüzde dökümünü hesaplamak için basit bir ortalama kullanmayız. Bunun yerine, sistemimiz bir yorumun ne kadar yeni olduğu ve yorum yapan kullanıcının ürünü Amazon'dan satın alıp almadığı gibi şeyleri değerlendirir. Sistemimiz, ayrıca güvenilirliği doğrulamak için yorumları analiz eder.
Tüm Satın Alma Seçeneklerini Gör

Ara
Sıralama:
En çok beğenilen müşteri yorumları
Filtreleme
Sadece Doğrulanmış Alışverişler
Tüm yıldızlar
Metin, resim, video
Filtreleyen
Doğrulanmış alışverişlerFiltreyi temizle
11.981 global değerlendirme | 1.715 global değerlendirme

Yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Tüm değerlendirmeleri Türkçe'ye çevir

Ülke: Türkiye

Ozkan Danyildiz
5 yıldız üzerinden 5,0 Kaliteden ödün verilmemiş.
Türkiye’de 15 Haziran 2019 tarihinde değerlendirildi
Fazlasıyla övgüyü hakediyor.
Faydalı
    Gösterilen 0 yorumlar

Yorumlar yüklenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

ETHEM HELVACI
5 yıldız üzerinden 5,0 çok güzel
Türkiye’de 7 Kasım 2020 tarihinde değerlendirildi
Boyut: 16x23 cmDoğrulanmış Alışveriş
ürün hızlı bir şekilde ulaştı. güzel bir uygulaması var. kaliteli malzeme
Faydalı
    Gösterilen 0 yorumlar

Yorumlar yüklenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Diğer ülkelerden

Marina
5 yıldız üzerinden 4,0 Achtung: Beutel sind nicht Kochfest
Almanya’da 20 Nisan 2018 tarihinde değerlendirildi
Boyut: 20x30 cmDoğrulanmış Alışveriş
Die Beutel sind stabil und das Vakuumieren funktioniert einwandfrei.
Die Dicke liegt bei 0,15-0,16mm

Auf der Umverpackung steht das die Beutel kochfest wären. Das heißt das die 100°C aushalten sollten.

Hatte jetzt 3 Beutel gekocht in einem großen Topf bei geringer Wärmezufuhr und geschlossenem Deckel.
Bei allen 3 Versuchen ist eine Schweißnaht aufgegangen.
Die eigenen Schweißnähte hielten jedoch 100%.

Könnte auch gewesen sein das nur die eine Charge fehlerhaft war.
Jedoch ist es nicht erfreulich wenn der gesammte flüssige Inhalt aus den Beuteln im Wasser ist.

Beim garen unter 85°C gab es kein Probleme mit den Schweißnähten.
Marina
5 yıldız üzerinden 4,0 Achtung: Beutel sind nicht Kochfest
Almanya’da 20 Nisan 2018 tarihinde değerlendirildi
Die Beutel sind stabil und das Vakuumieren funktioniert einwandfrei.
Die Dicke liegt bei 0,15-0,16mm

Bei allen 3 Versuchen ist eine Schweißnaht aufgegangen.
Die eigenen Schweißnähte hielten jedoch 100%.

Könnte auch gewesen sein das nur die eine Charge fehlerhaft war.

Beim garen unter 85°C gab es kein Probleme mit den Schweißnähten.
37 kişi bunu faydalı buldu
niloo
5 yıldız üzerinden 5,0 great product!
Birleşik Krallık’ta 12 Ekim 2021 tarihinde değerlendirildi
Boyut: 20x30 cmDoğrulanmış Alışveriş
Great product. Does what it says. Happy with my purchase!
McMaff
5 yıldız üzerinden 5,0 Ein Must-Have für alle, die Lebensmittel lagern wollen
Almanya’da 24 Temmuz 2020 tarihinde değerlendirildi
Boyut: 20x30 cmDoğrulanmış Alışveriş
Wir haben uns einen Vakuumierer gekauft. Die Beutel sind direkt für das Gerät geeignet. Wo man etwas Übung braucht, ist das Befüllen der Beutel. Denn die Öffnung ist doch etwas klein. Und wenn die Öffnung verschmutzt ist kann es beim Einschweißen Probleme geben. Ich lege die Seiten um Seiten so bleibt der Beutel offen. Alles in Allem eine Kaufempfehlung.
McMaff
5 yıldız üzerinden 5,0 Ein Must-Have für alle, die Lebensmittel lagern wollen
Almanya’da 24 Temmuz 2020 tarihinde değerlendirildi
13 kişi bunu faydalı buldu
Alex
5 yıldız üzerinden 5,0 Das Beste Küchengerät ever
Almanya’da 20 Kasım 2018 tarihinde değerlendirildi
Boyut: 20x30 cmDoğrulanmış Alışveriş
Wir grillen im Sommer viel und man kauft immer mehr ein, als man auf einmal essen kann oder möchte einfach genug im Haus haben. daher haben wir uns diesen Vakuumierer gekauft. Ich muss sagen, das ist das beste und nützlichste Küchengerät, das man kaufen kann! Ob übrig gebliebenes Essen, Suppe, Käse, Wurst, Snacks, Brot - einfach alles, was übrig bleibt: Es wird vakuumiert und entweder eingefroren oder einfach noch ein paar Tage im Kühlschrank aufbewahrt. Fazit: wir schmeißen keine Lebensmittel mehr weg!
Alle gängigen Folien können verwendet werden, mann muss nicht die von Caso nehmen, auch wenn sie qualitativ die besten sind. Die anderen tun es auch.
Ich will das Gerät nie wieder missen!
19 kişi bunu faydalı buldu
Regina Umann
5 yıldız üzerinden 5,0 Casio - Gefrierbeutel
Almanya’da 31 Ekim 2018 tarihinde değerlendirildi
Boyut: 20x30 cmDoğrulanmış Alışveriş
Da dieses Jahr eine äußerst erfreuliche Pfirsichernte zu verzeichnen war, habe ich die Früchte in diesen Gefrierbeuteln eingefroren. Die Beutel sind ausgezeichnet für mein Vakuumiergerät geeignet, sie lassen sich gut händeln und sind nach dem Gebrauch erneut einsetzbar, was einen günstigen Koste-Nutze-Effekt ergibt
12 kişi bunu faydalı buldu
lasplaza
5 yıldız üzerinden 5,0 Ottima tenuta
İtalya’da 15 Aralık 2017 tarihinde değerlendirildi
Boyut: 20x30 cmDoğrulanmış Alışveriş
Per ora ne ho usati 5-6 e tutti stanno tenendo alla grande. dopo il taglio li risigillo senza problemi e il sottovuoto è ancora perfetto.
Chi li usa come me per confezionare e conservare affettati consiglio di non fare pezzi troppo grossi, in fase di aspirazione può capitare che la macchina non riesca a finire il lavoro. Altro consiglio è quello di dare al trancio una forma il più regolare possibile e se non riuscite fatelo almeno rendendo il fondo piatto, cosi da garantire una aspirazione migliore.
Se aspirate cereali e legumi andate alla grande... io non ho mai avuto nessun problema. Ricordatevi solo di lasciare 5-6 verso lo spazio da inserire nella sigillatrice.
4 kişi bunu faydalı buldu
Jens B.
EN İYİ 100 YORUMCU
5 yıldız üzerinden 5,0 Perfekt für 3D-Drucker Filament und Sous-Vide Garen
Almanya’da 8 Temmuz 2021 tarihinde değerlendirildi
Boyut: 30x40 cmDoğrulanmış Alışveriş
Wie man aus meiner Überschrift schon entnehmen kann, sind die Folienbeutel von Caso sehr vielfältig einsetzbar. Meine hauptsächliche Anwendung liegt nämlich nicht in der Küche, sondern im Bereich 3D-Druck.

Die Folienbeutel eignen sich perfekt zum Einschweißen ungenutzter Filamentrollen für 3D Drucker. Die Beutel haben die ideale Größe für die klassischen 1kg Rollen. Die Rollen passen sehr gut in den Beutel und es bleibt noch ein optimal bemessener Rand um den Beutel ordentlich verschweißen zu können.
Die Folienbeutel sind erfreulicherweise recht robust, so dass auch etwas rauhe Kanten an den Filamentrollen den Beutel nicht gleich zerstören. Die Folienbeutel von Caso halten ähnlich gut dicht wie die Originalverschweißungen der Filamenthersteller und schützen die Rollen hervorragend vor Feuchtigkeit. Die erzeugten Schweißnähte sind sehr sauber und halten ebenfalls einwandfrei dicht. Selbst mit billigen Folienschweißgeräten lassen sich hier gute Ergebnisse erzielen.

Wenn denn der 3D-Drucker mal nicht läuft, dann kommen die Folienbeutel bei uns gelegentlich auch in der Küche beim Sous-Vide Garen zum Einsatz. Auch hier schlagen sich die Beutel sehr gut. Sie halten auch im Wasserbad bei höheren Temperaturen gut dicht und sind somit für Sous-Vide Garen einwandfrei geeignet.

Fazit: Gute, robuste und vielseitige Folienbeutel. Ganz klare Kaufempfehlung, ich habe mir gleich mal ein Sparabo eingerichtet.
Jens B.

• ←Önceki
  • Sonraki→

Sorular? İnceleyenlerden cevapları hızlıca alın

Sor
Lütfen geçerli bir soru girdiğinizden emin olun. Sorunuzu düzenleyebilir veya bu haliyle yayınlayabilirsiniz.
Lütfen bir soru girin.

Müşteri Hizmetleriyle mi görüşmeniz gerekiyor?Buraya tıklayın
‹ CASO Profesyonel Folyo Torba. için tüm ayrıntıları gör

Son Görüntülediğiniz Ürünler ve Öne Çıkan Öneriler
›
Görüntüleme geçmişini gör veya düzenle
Ürün sayfalarını görüntüledikten sonra ilginizi çeken diğer sayfalara kolayca dönmek için buraya bakın.

Başa dön
Hakkımızda