En çok beğenilen eleştirel müşteri yorumu
5 yıldız üzerinden 1,0Uğraştıran kulaklık
Türkiye’de 30 Kasım 2021 tarihinde değerlendirildi
Öncelikle eşime beyazını kendime siyahını almıştım. Ürünü iade ettiğimi belirtmek istiyorum. Amazon'a bu konuda çok teşekkür ederim. Sorgusuz sualsiz evimden gelip ürünü aldılar, iadem de yapıldı.
Gelelim bu kulaklığa, bir kulaklık düşünün ki sorunlarını gidermek için bir sürü uğraş gerektirsin. Dip ses problemi var ve gerçekten rahatsız edici, bunu düzeltmek için on takla atıyorsunuz, sürücüsünü kurmadan windows otomatik aygıt kurmayı kapatıyorsunuz, sürücüleri siliyorsunuz gibi gibi. Ancak ne oluyor? Sorun yine de çözülmüyor. Arkadan o dip ses gelmeye devam ediyor kendi sürücüsünü kurduğunuz halde.
Mikrofonu acayip çok az ses alıyor, bass boost ayarını açayım dedim zaten genelde farklı kulaklıklarda da +20db seviyesine getiririm ancak bilin bakalım ne yok? Kendi sürücüsünde bass boost ayarı tabii ki. Ayrıca yazılımında da mikrofonu arttıracak herhangi bir yer yok. Bunun için farklı program kuruyor ve o program ile bass boost ayarını arttırıyorsunuz ancak sonuç size kocaman bir cızırdama. Karşı tarafa ses yoğun cızırtılı olarak iletiliyor.
Mikrofon demişken, kulaklığın bir sorunu da Discord programı üzerinde başlıyor. Discord üzerinden mikrofonu ya da sesi kapama tuşuna, daha doğrusu herhangi sesli geri bildirim aldığınız bir şey yaptığınızda hiç abartmıyorum 3 saniye sonra geri bildirim sesi geliyor. Basıyorum 3 saniye sayıyorum ve "dılıt" diye ses sonradan geliyor.
Bu arada sürücüsünü Windows'a bıraktığınızda ekolayzer ayarları çalışıyor ama kendi yazılımında çalışmıyor onu da belirteyim.
Yukarıda saydığım sorunların hiçbirini de düzeltemediğimi belirtmek isterim.
Uzun lafın kısası dersek, yıl olmuş 2021 hadi kulaklık modeli 2019-2020 ve 900TL verip kaliteli bir kulaklık alıyorsun bu tarz sorunlarla uğraşıyorsun.
Kronik bir sorun olabilir ancak iki kulaklık da aynı problemi yaşıyorum ve internette arama yaptığınızda da aynı sorunu yaşamış sayısız forumlarda konular bulabiliyorsunuz. Bu kadar çok kişi bu sorunu yaşıyorsa bu kulaklık piyasadan toplatılmalı düşüncesindeyim.