Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: Narpump Taşınabilir Kablosuz Şarj Edilebilir çift motorlu, iki kat hızlı Damacana Su Pompası

Çerez Tercihlerinizi Seçin

Çerez Bildirimimizde ayrıntılı şekilde açıklandığı üzere alışveriş yapmanızı sağlamak, alışveriş deneyiminizi iyileştirmek ve hizmetlerimizi sunmak için gerekli olan çerezleri ve benzer araçları kullanırız. Ayrıca, bu çerezleri müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını anlamak (örneğin, site ziyaretlerini ölçerek) ve böylece iyileştirmeler yapabilmek için kullanıyoruz.

Kabul ederseniz, Çerez Bildirimimizde açıklandığı üzere, Amazon mağazalarındaki alışveriş deneyiminizin tamamlayıcısı olarak da çerezleri kullanacağız. Buna, benzersiz tanımlayıcı gibi standart cihaz bilgilerini depolayan veya bunlara erişen birinci ve üçüncü taraf çerezlerinin kullanılması dahildir. Üçüncü taraflar, kişiselleştirilmiş reklamları görüntülemek ve ölçmek, hedef kitle içgörüleri oluşturmak ve ürünleri geliştirip iyileştirmek amacıyla çerezleri kullanır. Bu çerezleri reddetmek, daha ayrıntılı seçimler yapmak veya daha fazla bilgi almak için "Çerezleri Özelleştir" öğesine tıklayın. Çerez Bildiriminde açıklandığı üzere, Çerez Tercihleri sayfasını ziyaret ederek seçimlerinizi dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Amazon'un kişisel bilgileri (Amazon Store sipariş geçmişi gibi) nasıl ve ne amaçla kullandığı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Gizlilik Bildirimimize bakın.

Ne yazık ki çerez tercihleriniz kaydedilirken bir sorun oluştu. Tekrar deneyin.
Çerezleri Kabul EtÇerezleri Özelleştir
Ana içeriğe atla
.com.tr
Merhaba Teslimat adresini seçin
Tüm Kategoriler
Arama yapmak istediğiniz kategoriyi seçin
Merhaba, Giriş yapın
Hesap ve Listeler
değil misiniz? Çıkış Yap İadeler ve Siparişler
Alışveriş Sepeti
Tümü
Engelli Müşteri Desteği Satış Yap Çok Satanlar Günün Fırsatları Prime Müşteri Hizmetleri Moda Yeni Çıkanlar Elektronik Kitap Outlet Reyonu Bilgisayar Kişisel Bakım ve Kozmetik Hediye Kartları Amazon Ayrıcalıkları Hediye Fikirleri Spor ve Açık Hava Aktiviteleri Oyuncaklar ve Oyunlar Sağlık ve Bakım Yapı Market Bebek Video Oyunu ve Konsol Evcil Hayvan Ev ve Yaşam

• Narpump Taşınabilir Kablosuz Şarj Edilebilir çift motorlu, iki kat...
  • ›

%15

Marka:Narpump
Yorum yazın
Puanlar nasıl hesaplanır?
Toplam yıldız puanını ve yıldıza göre yüzde dökümünü hesaplamak için basit bir ortalama kullanmayız. Bunun yerine, sistemimiz bir yorumun ne kadar yeni olduğu ve yorum yapan kullanıcının ürünü Amazon'dan satın alıp almadığı gibi şeyleri değerlendirir. Sistemimiz, ayrıca güvenilirliği doğrulamak için yorumları analiz eder.
Tüm Satın Alma Seçeneklerini Gör

En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu

Tüm olumlu müşteri yorumları›
Cojo
5 yıldız üzerinden 5,0Hızlı gönderi, hızlı dolduruyor, şarjı iyi gidiyor
Türkiye’de 25 Haziran 2020 tarihinde değerlendirildi
Yorum yazmak için 1 ayın geçmesini bekledim; 1-su debisi: bence gayet iyi, ortalama bir sürahiyi 30sn de dolduruyor. Manuel pompalardaki performans yok ama bence gayet yeterli, 2-kullanışlı: su damlatması sıfır; düğmesine basar basmaz başlıyor ve basar basmaz kesiyor, 3-şarjı: biz 3 damacana bitirdik, gayet iyi, 4-sesi: süpürgeden daha az ses çıkartıyor, gayet minimal, 5-montajı: bu kritik; direk damacananın kapağını hiç çıkartmadan bıçakla kapağın üstünü artı şeklinde delik açıp, ortadaki boşluktan hortumu sarkıtmanız lazım. Kapağı çıkartırsanız tam oturmuyor; boşta kalıyor
Daha fazla bilgi
98 kişi bunu faydalı buldu

En çok beğenilen eleştirel müşteri yorumu

Tüm eleştirel müşteri yorumları›
Yılmaz Uluser
5 yıldız üzerinden 3,0Şarj Edilebilir Damacana Su Pompası İçin Öneriler.
Türkiye’de 4 Kasım 2019 tarihinde değerlendirildi
Genellikle teknik olarak güzel bir ürün. Aaşağıda belirtilen hususların giderilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum.
1. Çalıştığı zaman çok fazla gürültü yapıyor.
2. Kullanım talimatında şarj için ihtiyacı olan elektrik kaynağı bilgisi yok.
3. Gerekli şarjın zamanında yapılabilmesi için şarjın bitişe yaklaştığı uyarısının bulunması gerekli. Mevcut durumunda yedek bir tulumbaya ihtiyaç duyuluyor.
4. Bidon kapağında tulumba borusunun geçeceği açıklıkta delik açılması hususunda zorluklar mevcut. Tulumba ile birlikte kapağa delik açılmasını gerçekleştirecek bir aparatın ilavesi yararlı olacaktır.
Daha fazla bilgi
683 kişi bunu faydalı buldu

Ara
Sıralama:
En çok beğenilen müşteri yorumları
Filtreleme
Sadece Doğrulanmış Alışverişler
yalnızca 5 yıldız
Metin, resim, video
Filtreleyen
5 yıldız, Doğrulanmış alışverişlerFiltreyi temizle
579 global değerlendirme | 285 global değerlendirme

Yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Ülke: Türkiye

Oki
5 yıldız üzerinden 5,0 Pratik, eğlenceli, yapması gerekeni yapiyor
Türkiye’de 4 Temmuz 2019 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
4. damacanimizdayiz, ilk sarjla devam ediyoruz. Ben ve evdeki herkes çok memnun, düğmeye bastığınız anda şu akışı duruyor, doldurma hızının da yeterli olduğunu düşünüyorum, tabiî bizim gibi kurnalardan helke dolduranlar için ;)Ha bu arada damacananin kapağını cikarmiyorsunuz, kapaga bir bıçakla artı şeklinde çizik atıp cihazı yerleştirin.
32 kişi bunu faydalı buldu

yilmy
5 yıldız üzerinden 5,0 Tavsiye edebilirim
Türkiye’de 26 Mayıs 2020 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Bunun 1/3 fiyatına sıradan bir Pompa almaktansa bu ürünü almak gayet de doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.
Ürünü alalı 2 hafta oldu şimdilik gayet başarılı bir şekilde çalışmakta 3. damacanada ve şarjı da halen bitmedi.

Detayları konuşmak istersek;

Tasarımı gayet şık ve sade başarılı buluyorum. Başta pompanın gücünden şüphe etsem de gayet başarılı bir su akışı mevcut. Sıradan bir bardağı yaklaşık 2-3 saniyede doldurmayı başarmakta. Damacananın doluluk seviyesi de su pompalama hızını hiçbir şekilde etkilememekte.

Tek rahatsız eden yanı belki biraz çıkardığı ses olabilir. Ürünün gücüne bakılırsa uygun Ölçülerde yeterli performansa sahip bir Motor bulunmakta fakat gürültü seviyesi benim için bir tık yüksek. Taktir edilebilir ki bu kişiden kişiye değişebilir.

Genel anlamda bakıldığında fazlasıyla beklentilerimi karşılayan bir ürün. Artık su doldururken bardağın taşmasına son verebildik :)
9 kişi bunu faydalı buldu

Mert
5 yıldız üzerinden 5,0 Güzel
Türkiye’de 20 Mart 2020 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Dakikada yaklaşık 3.5 lt debi su akıtıyor. Powerbank ile yaklaşık 2 saatte şarj oluyor,motor bataryası 1500 mah. Şarjı ne kadar gider bilmiyorum,6-8 damacana arası yazıyor ama o kadar deneme şansım olmadı. Damacana kapağını çıkarmadan borunun geçebileceği bir delik açıldıktan sonra üstüne koyunca montajı oluyor. Ben kapağı tamamen çıkarıp koydum,her türlü tam sabit durmuyor o nedenle istediğiniz şekil kullanabilirsiniz.(cam damacanada denedim,pet damacanada tam oturuyor olabilir.) Sabit durmaması herhangi bir sıkıntı yaratmıyor,ürün gayet başarılı. Biraz sesli çalışıyor ama kullandığınız süre göz önüne alınınca pek önemli sayılmaz. Kapatmak için tuşa bastıktan sonra su damlatma vs. yapmıyor bu özelliği çok iyi,ürün kalitesi güzel. Bu tarz bir ürün arayanlara tavsiye edilir.
6 kişi bunu faydalı buldu

Arutharen
5 yıldız üzerinden 5,0 Kesinlikle Çift Motorluyu Tercih Edin
Türkiye’de 26 Kasım 2020 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Hangi versiyonu alacağı konusunda kararsız kalanlar için yazıyorum;

Hem tek motorlu, hem de çift motorlu versiyonu denemiş biri olarak diyebilirim ki, kesinlikle çift motorlusunu alın.

- Evet cihaz hatrı sayılır miktarda ses çıkarıyor ama abartılacak bir ses değil. Tek motorluyla çift motorlu arasında 2 kat ses farkı falan yok. Sesleri birbirine yakın.

- Tek motorlunun debisi çift motorluya nazaran gerçekten çok az. Damacanadan çoğunlukla su bardağına dolum yapıp, suyunuzu o şekilde içiyorsanız tek motorlu da işinizi görecektir. Fakat bardaktan çok şişe tencere vs. dolduruyorsanız tek motorlu tam bir işkenceye dönüşüyor. Eğilmiş bir vaziyette uzun süreli beklemeler...

Çift motorlu modeli alın. Aradaki fiyat farkına inanın değiyor.
2 kişi bunu faydalı buldu

Amazon Customer
5 yıldız üzerinden 5,0 F/P ürünü
Türkiye’de 6 Nisan 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Yorum yazmak için şarjının bitmesini bekledim. Boyun fıtığı tedavisi görürken klasik pompa ile ağrı olmadan su dolduramadığım almıştım.

Öncelikle öyle sessiz falan değil. Ama normal pompolama işinde ne kadar ses çıkıyorsa o kadar bence. Bir de bizim damacananın ağzına tam oturmadı (Buzdağı ve Elmacık Su damacanaları), hafif kaldırınca ses de azalıyor. Ama sakın sessiz sanıp almayın, elbette ses yapıyor. Ama doldurma süresi kısaldığı için o sesi daha kısa süre duyuyorsunuz.

Doldurma hızı gözlerimi yaşarttı. İlk başta ucundaki beyaz parçayı takmamıştım hortuma. Su azalıp hortum tabana yapışıp su çekememeye başlayınca önemini anladım. Normaldeki sürenin 2/3'ü kadar bir sürede dolduruyorsunuz suyu.

Şarjına gelince, bizim için 4 damacana sürdü. Hatta tam 4 damacana sürdü, tebrik ediyorum. Yeni damacananın ilk bardağında bittim ben dedi. Bu arada bekleme süresini de hesaplamak istiyorsanız 1,5 ay sürdü (biz biraz az su içiyor olabiliriz). Tam bitince şarj olması da 4-5 saat arası sürdü. İndirim de görürseniz kaçırmayın
Bir kişi bunu faydalı buldu

Mcbilal
5 yıldız üzerinden 5,0 Gerçek bir inceleme için buraya buyrun.
Türkiye’de 1 Ağustos 2020 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Arkadaşlar pompa gayet başarılı. En sevdiğim yani suyun tamamını boşaltabiliyor. Kalan suyu damacanayı ters çevirip boşaltmanıza gerek kalmıyor. Birde kapağın delinmesine falan gerek yok. Komple çıkarın kapağı pompayı üstüne koyun. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Tamam sabit durmuyor ama durmasına gerekte yok. Kesinlikle düşmüyor ve takıp çıkarması çok kolay oluyor. Aynı zamanda hijyenikte oluyor. Sonuçta damacana sabit duran bir obje zaten. Pompanın çakılı durmasına gerek yok. Dediğim şekilde kullanırsanız hem cam hem plastik damacanaya oluyor. Yanlız plastikte daha çok ses çıkarıyor. O da canım sesi daha iyi yalıtmasından kaynaklanıyor. Fiyatıda muadillerine göre uygun. Eğer sorun çıkarsa başımızın ağrımasını istemiyorsanız daha yüksek fiyat bile olsa kesinlikle satıcısı amazon olsun.

Chad
5 yıldız üzerinden 5,0 Çok hızlı
Türkiye’de 19 Ocak 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Ürün kesinlikle çok iyi. Oldukça hızlı dolum yapıyor 1.5L sürahiyi 40 - 45sn gibi kısa bir sürede dolduruyor. Şarjıda yaklaşık 3 damanacanaya kadar yetiyor. Ayrıca uzun bir mikro usb kablosu ve 5V bir USB adaptörüyle sürekli sarjda da bırakabilirsiniz. Ürün sarj olurken de kullanılabiliyor. Ürünün çift motorlu olmasından dolayı sesli çalıştığını söyleyebilirim ama adamı uykudan uyandıracak cinsten değil, özellikle damacana içindeki su azalınca biraz daha fazla gürültü yapıyor ama yine de korkulacak bir yanı yok. Ürünü kullanırken damacana kapağını kesmenizi tavsiye ederim çünkü öyle daha sıkı duruyor aksi halde de kullanılabilir ama damacanın üzerinde oynayacaktır.
Bir kişi bunu faydalı buldu

Sertac Arslan
5 yıldız üzerinden 5,0 Sürahi doldurmak için değil ama su bardakları için harika :)
Türkiye’de 12 Kasım 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Ürün şık bir tasarıma sahip. Şarjı 4-5 adet 19 litre damacana boşaltmaya yetiyor. Şarjı bitince yaklaşık 2 saatte tam şarj oluyor. Pompa üzerinden su bardağı doldurmak çok pratik ancak sürahi doldurmak isterseniz biraz beklemek zorundasınız. Bu model çift motoruyla daha hızlı dolum sağlamasına rağmen sürahi ve benzeri hacimleri doldururken yavaş kalıyor. Elinizde 1 litrelik bir sürahiyle damacananın başında biraz dikiliyorsunuz. Çünkü su çıkış borusunun çapı dar, bu yüzden saniyede alınan suyun debisi hızına rağmen biraz düşük kalıyor. Bunun haricinde bir eleştirim yok, üründen genel olarak memnunum.

Erhan
5 yıldız üzerinden 5,0 En pratik pompa ama eksileri var
Türkiye’de 8 Ağustos 2020 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
GÜNCELLEME: 10 aylık kullanımdan sonra yıldızımı 4 yıldızdan 5'e çıkarıp bir güncelleme yapayım size dedim. 10 aydır kusursuz çalışıyor, performansında herhangi bir değişiklik olması. Pili halen uzun süre gidiyor 3 damacana görüyor pil ömrü halen. Bittiğini görmeden şarj ediyorum zaten. Damacanaya oturmamasından dert yanmıştım öncesinde ama fikrim değişti, bu şekilde olması daha pratik. Damacana değiştirirken yormuyor böylelikle. Metal burunun uzun olmamasından dert yanmıştım, ona da çözüm buldum. Yani şu raddede bozulsa bile yine aynısından sipariş veririm.

Artılar:
- Portatif: normal pompalara kıyasla oldukça küçük
- Güçlü motor: oldukça hızlı dolduruyor.
- Pil ömrü: üçüncü damacanadayken dördüncüyü beklemeden kendim şarj ediyorum.

Eksileri:
- Şişe damacanaya oturmuyor, içinde farklı ağızlar için adaptör çıksa iyi olurdu. Oturmadığı için üzerinde duruyor sadece, ama bu pompa gücünü etkilemiyor çünkü basınca dayalı pompa sistemini kullanmıyor.
- metal burun kısa: Damacanamız cam olduğundan tutucaklı plastik bir kapla geliyor, kısa burun plastik kabın üstüne geliyor, altına bardak koyamıyoruz.
- sıfır iletişim: Bu metal burunun kısa olması hakkında kendilerine mail attım ve bir cevap alamadım.

• ←Önceki
  • Sonraki→

Sorular? İnceleyenlerden cevapları hızlıca alın

Sor
Lütfen geçerli bir soru girdiğinizden emin olun. Sorunuzu düzenleyebilir veya bu haliyle yayınlayabilirsiniz.
Lütfen bir soru girin.

Müşteri Hizmetleriyle mi görüşmeniz gerekiyor?Buraya tıklayın
‹ Narpump Taşınabilir Kablosuz Şarj Edilebilir çift motorlu, iki kat... için tüm ayrıntıları gör

Son Görüntülediğiniz Ürünler ve Öne Çıkan Öneriler
›
Görüntüleme geçmişini gör veya düzenle
Ürün sayfalarını görüntüledikten sonra ilginizi çeken diğer sayfalara kolayca dönmek için buraya bakın.

Başa dön
Hakkımızda