Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: Narpump Taşınabilir Kablosuz Şarj Edilebilir çift motorlu, iki kat hızlı Damacana Su Pompası

Çerez Tercihlerinizi Seçin

Çerez Bildirimimizde ayrıntılı şekilde açıklandığı üzere alışveriş yapmanızı sağlamak, alışveriş deneyiminizi iyileştirmek ve hizmetlerimizi sunmak için gerekli olan çerezleri ve benzer araçları kullanırız. Ayrıca, bu çerezleri müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını anlamak (örneğin, site ziyaretlerini ölçerek) ve böylece iyileştirmeler yapabilmek için kullanıyoruz.

Kabul ederseniz, Çerez Bildirimimizde açıklandığı üzere, Amazon mağazalarındaki alışveriş deneyiminizin tamamlayıcısı olarak da çerezleri kullanacağız. Buna, benzersiz tanımlayıcı gibi standart cihaz bilgilerini depolayan veya bunlara erişen birinci ve üçüncü taraf çerezlerinin kullanılması dahildir. Üçüncü taraflar, kişiselleştirilmiş reklamları görüntülemek ve ölçmek, hedef kitle içgörüleri oluşturmak ve ürünleri geliştirip iyileştirmek amacıyla çerezleri kullanır. Bu çerezleri reddetmek, daha ayrıntılı seçimler yapmak veya daha fazla bilgi almak için "Çerezleri Özelleştir" öğesine tıklayın. Çerez Bildiriminde açıklandığı üzere, Çerez Tercihleri sayfasını ziyaret ederek seçimlerinizi dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Amazon'un kişisel bilgileri (Amazon Store sipariş geçmişi gibi) nasıl ve ne amaçla kullandığı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Gizlilik Bildirimimize bakın.

Ne yazık ki çerez tercihleriniz kaydedilirken bir sorun oluştu. Tekrar deneyin.
Çerezleri Kabul EtÇerezleri Özelleştir
Ana içeriğe atla
.com.tr
Merhaba Teslimat adresini seçin
Tüm Kategoriler
Arama yapmak istediğiniz kategoriyi seçin
Merhaba, Giriş yapın
Hesap ve Listeler
değil misiniz? Çıkış Yap İadeler ve Siparişler
Alışveriş Sepeti
Tümü
Engelli Müşteri Desteği Satış Yap Çok Satanlar Günün Fırsatları Prime Müşteri Hizmetleri Moda Yeni Çıkanlar Elektronik Kitap Bilgisayar Kişisel Bakım ve Kozmetik Hediye Kartları Amazon Ayrıcalıkları Hediye Fikirleri Spor ve Açık Hava Aktiviteleri Oyuncaklar ve Oyunlar Sağlık ve Bakım Yapı Market Video Oyunu ve Konsol Bebek Evcil Hayvan Ev ve Yaşam
grocery

• Narpump Taşınabilir Kablosuz Şarj Edilebilir çift motorlu, iki kat...
  • ›

%14

Marka:Narpump
Yorum yazın
Puanlar nasıl hesaplanır?
Toplam yıldız puanını ve yıldıza göre yüzde dökümünü hesaplamak için basit bir ortalama kullanmayız. Bunun yerine, sistemimiz bir yorumun ne kadar yeni olduğu ve yorum yapan kullanıcının ürünü Amazon'dan satın alıp almadığı gibi şeyleri değerlendirir. Sistemimiz, ayrıca güvenilirliği doğrulamak için yorumları analiz eder.
Tüm Satın Alma Seçeneklerini Gör

En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu

Tüm olumlu müşteri yorumları›
Cojo
5 yıldız üzerinden 5,0Hızlı gönderi, hızlı dolduruyor, şarjı iyi gidiyor
Türkiye’de 25 Haziran 2020 tarihinde değerlendirildi
Yorum yazmak için 1 ayın geçmesini bekledim; 1-su debisi: bence gayet iyi, ortalama bir sürahiyi 30sn de dolduruyor. Manuel pompalardaki performans yok ama bence gayet yeterli, 2-kullanışlı: su damlatması sıfır; düğmesine basar basmaz başlıyor ve basar basmaz kesiyor, 3-şarjı: biz 3 damacana bitirdik, gayet iyi, 4-sesi: süpürgeden daha az ses çıkartıyor, gayet minimal, 5-montajı: bu kritik; direk damacananın kapağını hiç çıkartmadan bıçakla kapağın üstünü artı şeklinde delik açıp, ortadaki boşluktan hortumu sarkıtmanız lazım. Kapağı çıkartırsanız tam oturmuyor; boşta kalıyor
Daha fazla bilgi
101 kişi bunu faydalı buldu

En çok beğenilen eleştirel müşteri yorumu

Tüm eleştirel müşteri yorumları›
Yılmaz Uluser
5 yıldız üzerinden 3,0Şarj Edilebilir Damacana Su Pompası İçin Öneriler.
Türkiye’de 4 Kasım 2019 tarihinde değerlendirildi
Genellikle teknik olarak güzel bir ürün. Aaşağıda belirtilen hususların giderilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum.
1. Çalıştığı zaman çok fazla gürültü yapıyor.
2. Kullanım talimatında şarj için ihtiyacı olan elektrik kaynağı bilgisi yok.
3. Gerekli şarjın zamanında yapılabilmesi için şarjın bitişe yaklaştığı uyarısının bulunması gerekli. Mevcut durumunda yedek bir tulumbaya ihtiyaç duyuluyor.
4. Bidon kapağında tulumba borusunun geçeceği açıklıkta delik açılması hususunda zorluklar mevcut. Tulumba ile birlikte kapağa delik açılmasını gerçekleştirecek bir aparatın ilavesi yararlı olacaktır.
Daha fazla bilgi
695 kişi bunu faydalı buldu

Ara
Sıralama:
En çok beğenilen müşteri yorumları
Filtreleme
Tüm yorumcular
yalnızca 3 yıldız
Metin, resim, video
Filtreleyen
3 yıldızFiltreyi temizle
115 toplam puan, 92 yorumlu

Yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Ülke: Türkiye

Burak
5 yıldız üzerinden 3,0 Sesi çok fazla!!
Türkiye’de 10 Ocak 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Suyun akış hızı pompanın hızı gayet yeterli. Ancak gece saatleri çıkardığı ses alt üst komşuyu rahatsız edecek cinste. Evde tek motorlu başka pompa var. 2 damacana kullanıyoruz. Eğer geç saatlerde su doldurmam gerekirse tek motorlu pompayla gündüz vaktiyse bunu kullanıyorum. Ses olayını çözdükleri bir versiyonu çıkarsa ozaman 5 yıldızı hakedecek.

Fatih
5 yıldız üzerinden 3,0 ÇOK GÜRÜLTÜLÜ
Türkiye’de 24 Eylül 2020 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Daha önce başka bir marka kullandığımız pompa bozulunca bu ürünü aldık .. ürün kargo vs sorunsuz geldi ancak çok gürültülü çalışıyor çift motor olduğu yazıyor sanırım bu yüzden gürültüsü de iki kat fazla ancak sürahi doldurma hızı da ona göre eskisinden iyi 👍
Bir kişi bunu faydalı buldu

onur can
5 yıldız üzerinden 3,0 Gürültüsü şaka değil arkadaşlar.
Türkiye’de 18 Mart 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Damacana pompasının damlatma, az gelme, çok gelme gibi kronik sorunlarından kurtarıyor, oldukça da hızlı pompalıyor ve şarj edilirken (power bank ile) kullanılabiliyor. Ama öyle bir gürültüsü var ki, özellikle evcil hayvan besliyorsanız (çok korkuyorlar) ve alt komşunuzla aranız iyi değilse uzak durun.

CC
5 yıldız üzerinden 3,0 Pompa
Türkiye’de 2 Nisan 2022 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
İlk zamanlar çok hızlı şekilde akarken sonradan sanki tek motorlu çalışır gibi oldu. Kendi kendine yavaşlayıp hızlanıyor arada.

Tuncay A
5 yıldız üzerinden 3,0 Uzun ömürlü bir ürün değil
Türkiye’de 4 Mart 2022 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Manuel pompaya göre kullanımda oldukça kolaylık sağlıyor ancak 1 yıldan kısa bir süre içerisinde bozuluyor. Şu ana dek toplam 3 adet aldım ancak hepsi de 1 yıldan kısa sürede bozuldu. Almayı düşünen kişilerin uzun ömürlü olmadığını bilerek almasında fayda var.

Amazon Customer
5 yıldız üzerinden 3,0 Yetersiz pil kalitesi
Türkiye’de 11 Kasım 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Ürünün pili 1 seneyi çıkarmadı, kullanılamayacak kadar performansı düştü. Ürünün birhayli tiz ve yüksek sayılacak sesi var, gece sessizliğinde bayağı rahatsız edici. Çaydanlık, sürahi vb doldurmak biraz yorucu olabiliyor.

Emrah
5 yıldız üzerinden 3,0 Gürültüsü çok yüksek
Türkiye’de 16 Ocak 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
akış hızı sebebiyle çift motor aldım ama çok fark yok. tek motorluya göre daha fazla gürültülü. damacana kapağını çıkartırsak ses idare eder seviyede fakat kapağa oturtunca damacanayı da titrettiğinden aşırı gürültülü hale geliyor.

Kuzey Rüzgarı
5 yıldız üzerinden 3,0 sesli çalışıyor
Türkiye’de 30 Aralık 2020 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Geceleri çok sesi çıkıyor, bunu kesmek için kendim iki çözüm sağladım.
1 - Pompayı çalıştırmadan önce damacanaya temas ettirmiyorum biraz havada tutarak çalıştırıyorum. temas edince sesi çok çıkıyor.
2 - damacanın kapağını çıkarmıyorum, pompayı sıkıştırıyorum.

bu aparatıkendileri yapsaydı daha güzel olurdu, boşluk kaldığı için titreşimde ses çok çıkıyor.

Fatih
5 yıldız üzerinden 3,0 Aşırı gürültülü
Türkiye’de 31 Ocak 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Ürün inanılmaz yüksek sesli çalışıyor, küçücük şarjlı aletten bu kadar ses çıkar mı ? su pompalama hızı daha önce kullandığımız ürünlere göre iyi ama gürültüsü çok aşırı. şöyle örnek vereyim, alt kattaki mutfakta çalıştığında dubleks evin mutfağa en uzak odasından birinin su pompasını çalıştırdığını duyabiliyorsunuz.

SnmG
5 yıldız üzerinden 3,0 Motoruna su çekmiş
Türkiye’de 20 Haziran 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Ürünü yaklaşık bir senedir kullanıyorduk çok memnunduk, akıtma damlatma yapmıyor hızlı bir şekilde dolduruyordu. fakat şuan da kullanamıyoruz içine garip bir şekilde su çekmiş çalışmayınca ters çevireyim bakayım derken sarj edilen kısımdan su aktı, hiç yıkamadık yıkarken su kaçırma gibi bir durum söz konusu değil. Ne yapmak gerekiyor hiç bilmiyorum.

• ←Önceki
  • Sonraki→

Sorular? İnceleyenlerden cevapları hızlıca alın

Sor
Lütfen geçerli bir soru girdiğinizden emin olun. Sorunuzu düzenleyebilir veya bu haliyle yayınlayabilirsiniz.
Lütfen bir soru girin.

Müşteri Hizmetleriyle mi görüşmeniz gerekiyor?Buraya tıklayın
‹ Narpump Taşınabilir Kablosuz Şarj Edilebilir çift motorlu, iki kat... için tüm ayrıntıları gör

Son Görüntülediğiniz Ürünler ve Öne Çıkan Öneriler
›
Görüntüleme geçmişini gör veya düzenle
Ürün sayfalarını görüntüledikten sonra ilginizi çeken diğer sayfalara kolayca dönmek için buraya bakın.

Başa dön
Hakkımızda