Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: Electrolux Ergorapido EER7ALLRGY, Lithium Hd Bataryalı, Şarjlı Dikey Kablosuz Süpürge, Saten Beyaz Rengi (El Süpürgesi üniteli-İkisi Bir Arada )
Merhaba, Giriş yap Hesap ve Listeler Hesap ve Listeler değil misiniz? Çıkış Yap Siparişler Alışveriş Sepeti
Tüm Kategoriler
Git
Yeni fırsatlar
Yeni fırsatlar
Günün Fırsatları Çok Satanlar Yeni Çıkanlar Müşteri Hizmetleri Satış Yap

• Electrolux Ergorapido EER7ALLRGY, Lithium Hd Bataryalı, Şarjlı Dikey...
  • ›

Renk: Saten BeyazDeğiştir
Fiyat:₺1.345,14+ Bedava kargo
Yorum yazın
Sepete Ekle

En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu

74 olumlu müşteri yorumunun tümünü görün›
ido
5 yıldız üzerinden 5,0Çok iyi
17 Ekim 2018
Ürün 3 saatte şarj oluyor. Pil göstergesinde 3 kısımlı. 2 adet güç sekmesi var normal ve güçlü. Eğer bütün pili güçlü kısımda kullanırsanız şarjı 20 dakika süreli gidiyor. Eğer bütün pili normal güçte kullanırsanız 45 dakikaya kadar varıyor süresi ki normal güç ile halısız kısımları çok iyi bir şekilde temizliyor ve toz bırakmıyor. Zaten led ışıkları sayesinde nasıl toz çektiğini görebiliyorsunuz. Halılı kısımlarda ise güçlü moda geçmek sanki daha iyi ama diğer modda halıda iyi diyebiliriz. Merdaneli süpürgesi sayesinde halıyı hallaç pamuğu gibi atıyor tertemiz oluyor. Bebekli evler için kesinlikle önerebileceğim bir cihaz. Tek eksisi yatak altına filan kolay kolay girmiyor. Ama genelde hem emiş gücü ve pratikliği ile gayet mantıklı bir seçim diyebilirim.
Daha fazla bilgi
12 kişi bunu faydalı buldu

En çok beğenilen eleştirel müşteri yorumu

2 eleştirel müşteri yorumunun tümünü görün›
Gokhan
5 yıldız üzerinden 3,0şarj süresi
11 Kasım 2019
ürünü iki aydır kullanıyorum, şarj süresi tam performansta 15 dakika civarında gidiyor 20'yi görmedim sanırım. bu konuda keşke ultrapower mı alsaydım dedim, fakat el süpürgesi ünitesi olayı işime yarıyor. anlık toz ve temizlik ihtiyacı için ve bir iki odayı üzerinden geçerek süpürürseniz beklentiyi karşılar. fakat sadece bu ürünü kullanarak 3-4 odalı bir evin haftalık/günlük temizliğini sağlamak imkansız, ikinci bir standart süpürgeye ihtiyaç duyuluyor.
Daha fazla bilgi
Bir kişi bunu faydalı buldu

Ara
Sıralama:
En fazla puan alanlar
Filtreleme
Tüm yorumcularTüm yıldızlarRenk: Saten BeyazMetin, resim, video
5 yorumdan 1-5 arası gösteriliyor(Renk: Saten Beyaz). Filtreyi temizle

Yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Gökhan
5 yıldız üzerinden 5,0Hafif, pratik ve yeterli
8 Temmuz 2019
Renk: Saten BeyazDoğrulanmış Alışveriş
Ürün electrolux ergopida süpürgelerin alerji engelleyici başlıklı olanı. bu yüzden fiyatı karşılaştırırken bunu göz önüne alın ( yaklaşık 250 TL daha fazla fiyatı) alerji özelliğini anlatmadan genel üründen bahsetmek gerekirse,
* Ürün çok pratik ve kullanışlı, günde 3-4 mini kullanım kesinlikle yapıyorsunuz ve hiç yorulmadan üşenmeden. bu sayede her an toz ve temizlik anlamında düzenli ve temiz kalıyorsunuz
* kablosuz olması harika!!! gücünü ve tüm özellikleri geçiyorum her evde bir adet kablosuz süpürge olmalı :)
* gücü yeterli kablolular gibi yüksek değil ama toz kıl kırıntı vs her türü alıyor. başlığın tekerlekleri ve 180 derece eğimi çok kullanışlı hiç bir yere takılmadan elinizde akıp gidiyor ve her köşeye giriyor
*öndeki ışıklar çok önemli gelmediyse de aldıktan sonra temizlerken faydasını kesinlikle görüyorsunuz.
*2 in 1 olması yani içinden el süpürgesi şeklinde çıkarak küçük bir şekilde kullanılması çok iyi, koltuklar sandalyeler vs kolayca temizlenebiliyor.
*ŞARJ süresi yeterli daha yarı yolda bırakmadı detaylı şekilde 50-75 metre kare temizlersiniz (tam güç) fakat zaten detaylı temizlik yerine sık ve düzenli kısa temizlikler için bence düşünülmeli başta belirttiğim gibi hiç yormadan üşenmeden elinize günde 3-4 defa alıyorsunuz.
* toz haznesi çok kolay temizleniyor etrafa dağılma yok, uçuşma yok. 2 tuşa basıp çıkartıyorsunuz toz haznesini ve tek harekette boşaltıyorsunuz, kalıp olarak dökülüyor.

- dış yapısı hafifliğin de etkisi ile çok sağlam ve güven vermiyor gibi, henüz hiç bir şey olmadı fakat dikkatli kullanmakta fayda var.

Alerji özelliğine gelirsek UV ışını yayan bir başlığı var bununla yastık,çarşaf vs üzerinde gezdirme işlemi yaparak bakterilerin bir çoğunu etkisiz hale getirebilirsiniz. UV ışının bakterilere karşı etkisini youtube üzerinden aratabilirsiniz. Ben buradan videolar izledim ve beni ikna etti. UV ile 10-15 dakikalık günlük bir kullanım yastıklar özellikle çocuklarınki için ideal ve temiz bir ortam yaratıyor.

kullanım ve fiyat/ performans olarak düşününce çok etkili.

alerji başlıklı olan dışında evcil haybalar için olanı, normal olanı (başlıksız, fiyatı 250 TL civarı daha uygun) olanı da var. ihtiyaca yönelik kontrol edilebilir. Biz alerji/bakteri engelleyiciyi ebeveyn olarak çocuklar için tercih ettik.
3 kişi bunu faydalı buldu
11 görüş Kötüye kullanımı bildir

E.G.
5 yıldız üzerinden 5,0Başarılı
26 Nisan 2019
Renk: Saten BeyazDoğrulanmış Alışveriş
Ürünü birkaç aydır kullanıyoruz. Malzemesi iyi. Gayet pratik. Ele iyi oturuyor. Kullanımı kolay. Temizlenmesi kolay. Kıl, tüy ve kırıntılar için çekişi çok iyi. Pratikliğine alıştık. Diğer büyük süpürgeyi çok az kullanır olduk. İki modu var. Yavaş ve Tam Güç şeklinde. Yavaş modu hiç açmıyoruz. Tam güç modunda pili söylendiği gibi 20-25 dk gidiyor. Pili azalsa da çekim gücü düşmüyor. Gayet yeterli.
Bir kişi bunu faydalı buldu

hanyfe
5 yıldız üzerinden 5,0Fiyatların diğerlerine göre daha düşük olması, birşey satın alırken merak uyandırmakta.
26 Kasım 2018
Renk: Saten BeyazDoğrulanmış Alışveriş
Ekranda nasıl görünüyorsa aynı şekilde geldi. Ürün Harika,teslimat süper...

MICOM
5 yıldız üzerinden 5,0Çok kullanışlı.. tavsiye edilir.
28 Temmuz 2019
Ev de kullanıldı.

AHMET KUCUK
5 yıldız üzerinden 5,0Geç kalmayın
14 Ağustos 2019
Renk: Saten BeyazDoğrulanmış Alışveriş
Olağanüstü, hiç düşünmeden alın.

Yorumlar yüklenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

76 müşteri yorumu ve 84 müşteri değerlendirmesi var.

Müşteriler bu ürünlere de baktı

Electrolux Şarjı Dikey Süpürge, Plastik, Abanoz Siyah
Electrolux Şarjı Dikey Süpürge, Plastik, Abanoz Siyah
₺838,61
5 yıldız üzerinden 4,79
Electrolux EER75NOW Ergorapido 18V Dikey Şarjlı Süpürge
Electrolux EER75NOW Ergorapido 18V Dikey Şarjlı Süpürge
₺1.048,00
Electrolux Ultrapower Eup84Igm Yüksek Performanslı Lityum Bataryalı Şarjlı Dikey...
₺1.028,87
Electrolux Pure F9 Pf91-41G Dikey Şarjlı Süpürge
Electrolux Pure F9 Pf91-41G Dikey Şarjlı Süpürge
Marka:ELECTROLUX
₺2.396,60

Müşteri Hizmetleriyle mi görüşmeniz gerekiyor?Buraya tıklayın
‹ Electrolux Ergorapido EER7ALLRGY, Lithium Hd Bataryalı, Şarjlı Dikey... için tüm ayrıntıları gör
Başa dön
Hakkımızda