Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: HP Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD, AMD Ryzen 7-3700U, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Windows 10 Home, 3K179EA

Çerez Tercihlerinizi Seçin

Çerez Bildirimimizde ayrıntılı şekilde açıklandığı üzere alışveriş yapmanızı sağlamak, alışveriş deneyiminizi iyileştirmek ve hizmetlerimizi sunmak için gerekli olan çerezleri ve benzer araçları kullanırız. Ayrıca, bu çerezleri müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını anlamak (örneğin, site ziyaretlerini ölçerek) ve böylece iyileştirmeler yapabilmek için kullanıyoruz.

Kabul ederseniz, Çerez Bildirimimizde açıklandığı üzere, Amazon mağazalarındaki alışveriş deneyiminizin tamamlayıcısı olarak da çerezleri kullanacağız. Buna, benzersiz tanımlayıcı gibi standart cihaz bilgilerini depolayan veya bunlara erişen birinci ve üçüncü taraf çerezlerinin kullanılması dahildir. Üçüncü taraflar, kişiselleştirilmiş reklamları görüntülemek ve ölçmek, hedef kitle içgörüleri oluşturmak ve ürünleri geliştirip iyileştirmek amacıyla çerezleri kullanır. Bu çerezleri reddetmek, daha ayrıntılı seçimler yapmak veya daha fazla bilgi almak için "Çerezleri Özelleştir" öğesine tıklayın. Çerez Bildiriminde açıklandığı üzere, Çerez Tercihleri sayfasını ziyaret ederek seçimlerinizi dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Amazon'un kişisel bilgileri (Amazon Store sipariş geçmişi gibi) nasıl ve ne amaçla kullandığı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Gizlilik Bildirimimize bakın.

Ne yazık ki çerez tercihleriniz kaydedilirken bir sorun oluştu. Tekrar deneyin.
Çerezleri Kabul EtÇerezleri Özelleştir
Ana içeriğe atla
.com.tr
Merhaba Teslimat adresini seçin
Tüm Kategoriler
Arama yapmak istediğiniz kategoriyi seçin
Merhaba, Giriş yapın
Hesap ve Listeler
değil misiniz? Çıkış Yap İadeler ve Siparişler
Alışveriş Sepeti
Tümü
Engelli Müşteri Desteği Satış Yap Çok Satanlar Günün Fırsatları Prime Müşteri Hizmetleri Moda Yeni Çıkanlar Elektronik Kitap Outlet Reyonu Bilgisayar Kişisel Bakım ve Kozmetik Hediye Kartları Amazon Ayrıcalıkları Hediye Fikirleri Spor ve Açık Hava Aktiviteleri Oyuncaklar ve Oyunlar Sağlık ve Bakım Yapı Market Bebek Video Oyunu ve Konsol Evcil Hayvan Ev ve Yaşam

• HP Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD, AMD Ryzen 7-3700U, 8 GB RAM, 512 GB...
  • ›

Marka:HP
Yapılandırma: Ryzen 7-3700UDeğiştir
Yorum yazın
Puanlar nasıl hesaplanır?
Toplam yıldız puanını ve yıldıza göre yüzde dökümünü hesaplamak için basit bir ortalama kullanmayız. Bunun yerine, sistemimiz bir yorumun ne kadar yeni olduğu ve yorum yapan kullanıcının ürünü Amazon'dan satın alıp almadığı gibi şeyleri değerlendirir. Sistemimiz, ayrıca güvenilirliği doğrulamak için yorumları analiz eder.
Tüm Satın Alma Seçeneklerini Gör

En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu

Tüm olumlu müşteri yorumları›
Temel
5 yıldız üzerinden 5,0Mükemmel Fiyat Performans Dengesi
Türkiye’de 22 Kasım 2020 tarihinde değerlendirildi
Artan kur ve fiyatlardan ötürü bilgisayar almayı düşünceden öteye götüremediğim bir dönemde Amazon indirimi düşünce hızıyla yetişti. 4599tl 'ye siparişimi verdim gelmesini bekliyorum.
Bir çok yerde 6500-7000tl aralığı bandında satılırken, ortlama 2000tl ucuza almak inanılmaz keyifli hissettiriyor.
Teşekkürler Amazon, iyi ki Türkiye'ye geldin❤️
Özelliklerine gelince, uzun vade kullanılabilecek bir Notebook. Temel ofis işleri, 4K Video izleme, orta ve düşük grafik ayarları ile de bir çok oyunu rahat rahat oynarsınız.
En can alıcı özellikleri:
AMD Rayzen 5 seri işlemci
Akıcı 4K Video izlenebilir Ekran Kartı
512GB M.2 SSD
IPS Full HD Yansıtmasız ekran.

Gelince deneyimlerimi yine güncellerim.
İşletim sitemi ile gelmiyor. Belki amatör kullanıcılar için en fazla bu mesele olabilir. Çünkü optik sürücü yok. USB 'den boot edilmiş Windows 10 kurulum minimum 8GB depolama alanı olan boş bir FlashDisk ile 10dakikada işletim sistemi kurabilirsiniz... Biraz Google araması ile basitçe öğrenilebiliyor, anlamayanlar gözünde büyütmesin:)
Daha fazla bilgi
27 kişi bunu faydalı buldu

En çok beğenilen eleştirel müşteri yorumu

Tüm eleştirel müşteri yorumları›
Muhammet Ali Alın
5 yıldız üzerinden 3,0Ekranı çok iyi ama yoruma düzenleme ekliyorum. Detaylar aşağıda
Türkiye’de 5 Aralık 2020 tarihinde değerlendirildi
İndirim günlerinde fiyatı çok iyi diye aldık. AMD işlemciye önyargılıydım ancak fiyatı görünce neden olmasın dedim. Gelen bilgisayarın sağ menteşesinde ufak bir kusur vardı o yüzden değişim yaptırdım. Amazon bu konuda çok çözüm odaklı çalışıyor gerçekten hoşuma gidiyor bu durum. İndirim bittiği halde indirimli fiyattan faydalanıp değişim yapmamı sağladılar. Normal olan da bu ama başka bir sitede bunu yapabilir miydim bilmiyorum ve sanmıyorum. İlk aldığımda HP'nin geri ödeme kampanyası olduğunu bilmiyordum. Bu yüzden bu değişim biraz da benim faydama oldu diyebilirim çünkü kampanyadan faydalandım.

Bilgisayara Win10 kurmak kolay ama ufak bir detay nokta var yorumun en altında onu anlatacağım. Win10 kurulumu 2 dakika sürdü. Toplam ayar yapılması vs. derken masaüstüne ulaşmam 10 dakika civarı sürdü. SSD canavar gibi...

Her şey yüklendikten sonra bir açılma süresi testi yaptım ve bilgisayar tuşa bastıktan sonra 8 saniye içerisinde kullanıma hazır halde açılıyor.

Bilgisayarın en çok hoşuma giden özelliği gerçekten ekranı. IPS paneli üst segmentleri aratmıyor. YouTube'dan 4k60fps içerik açtım ve hiçbir donma olmadan izletebildi. O sırada görev yöneticisinden performansı izlediğimde GPU %70 kullanılıyordu. Çözünürlüğü 1440p seçeneğine aldığımda GPU kullanımı %45e düştü. Ekran parlaklığı da yeterli seviyelere çıkabiliyor.

Diğer hoşuma giden özellik SSD kalitesi ve kapasitesi. İndirimde aldığımız fiyat bandında böyle bir SSD'li laptop bulmak imkansız.

Klavye aydınlatması hoş. Direkt tuşların altından göze vuran rahatsız edici bir yanı yok. 2 kademe şeklinde ayarlanabiliyor. Space tuşunda aydınlatma yok her HP'de olduğu gibi. Klavyesi ile yazmak çok rahat. Bir MacBook hissi de yok ama dandik bir his de almadım. Elimi klavyeye koyar koymaz 10 parmak yazmaya başladım hatta şu an bu geribildirimi yazması kolay olsun diye bu üründen yazıyorum. Klavye sesi ortalamanın altında. Etrafı rahatsız etmiyor.

Dokunmatik fare çok hızlı tepki veriyor kullanması çok rahat.

Hoparlörlerin sesi bence bir laptopa göre gayet dengeli. Bu tarz kasalardan bass ses beklemek zaten tuhaf olurdu.

Bir kullanıcı fan havası alttan çıkıyor demiş ama tam tersi. Havayı alttan alıp monitör menteşesinin oradan yukarı doğru veriyor.

Eksi yönleri ise şunlar:

GPU, Radeon Vega 8 bellekten 2gb yediği için kullanılabilir bellek 6gb olarak gözüküyor. Ama görev yöneticisinin söylediğine göre boşta bir bellek yuvası var. Bellek eklemesi ihtiyaç halinde yapılabilir ancak ben şu an gerek duymadım.

Malzemesi alüminyum diyenler olmuş. Emin değilim ama bence tamamen plastik. Kötü bir plastik değil ama daha yoğun bir materyal kullanılsa çok daha kaliteli olurmuş. Çünkü laptopu bir köşesinden tutup bir yere tek elle taşırken sanki bükülüp çıtırdayacakmış gibi bir his oluşturuyor.

Fan sesi biraz rahatsız edici olabiliyor. Yüksek bir ses değil ama hafif ince bir ses. Fan sürekli çalışmıyor hatta normal kullanımda uzun bir süre fan devreye girmiyor. Ama devredeki fan kapandığında oh be sessizlik oldu dedirten cinsten.

İşlemci bir tık ısınabiliyor. Sanırım bu da artık AMD olmasının dezavantajı. Performansında ısınma kaynaklı bir etkilenme olmadı ama bu laptopu oyun için kullanmadım. Tabi CS GO vb. oyunları çalıştıracaktır. Hatta GTA V bile oynatır. Sadece ısındığında dizimin üstünde kullanıyorsam sağ bacağım biraz rahatsız oluyor.

Pil ömrü de çok iyi değil gibi. 1 1,5 saatlik hafif üst düzey bir kullanımda %30 bataryası gitti. Belki ilk şarjı diye bu kadar hızlı bitiyor sanırım ama ortalama kullanımda toplam 4 5 saatlik bir kullanım verir böyle devam ederse.

Bir de son olarak benim ilk gelen üründeki hafif kusur dediğim şeyin bir benzeri sonraki gelen modelde de çok az da olsa var gibi. Monitör menteşesinin sağ kısmında ekran tamamen açılınca, iç kısımda küçük kapak gibi bir şey dışarı esniyor gibi.

FreeDos'tan Win10 kurmak çok hızlı oldu ama ufak bir detay nokta var. Boot menüsüne F9 ile giriliyor ancak oradan USB'yi seçtiğimde USB'den bootlamadı. Laptop açılırken ESC ile daha kapsamlı bir menüden BIOS'a girdim ve oradan boot menüsünden ayar yaparak kurulum yaptım. Orada yaptığım ayarda USB sürücüsünü F5 tuşuyla üst sıraya çıkarmam gerekiyordu. Bir seçeneğin yanında standart olarak ok işareti vardı o benim kafamı karıştırdı biraz. O yüzden o basamakta bir süre anlamaya çalıştım. Bir de Windows kurulumu bittikten sonra ilk yeniden başlatmada tekrar USB'den boot ettiği için yükleme menüsü başa dönüyor. İlk yeniden başlatmada USB'yi yerinden çıkarmak gerek. Kurulum bittikten sonra boot ayarlarınızı normale çevirmenizi öneririm. UEFI yükleme yapmayı unutmayın.

Düzenleme 31.01.2021: Bilgisayarı yaklaşık 1.5 2 aydır kullanıyorum. Birkaç eksi özelliğini daha belirtmek için yorumu düzenliyorum.
İlk olarak 2 adet usb girişi var ve bunlar birbirine o kadar yakın ki iki bağlantı noktasına aynı anda bir şey takamıyorsunuz birbirini itiyor.
İkinci olarak klavyedeki türkçe karakterler (ğ,ü,i,ş,ç,ö) fontları diğer harflere göre daha küçük basılmış. Gözüme batmaya başladı.
Üçüncü ve asıl problemim ise WiFi bağlantı sorunu. İlk gelen ürünü de ekran menteşesinin sağındaki açıklık yüzünden iade etmiştim. Gelen diğer bilgisayarda da donanımsal bir problemin oluşu başlarda yaşadığım "HP alınmaz ya" önyargımın haklı çıkmasına sebep oldu. Bilgisayarın laptop kapağını 90 dereceden fazla açınca wifi şebekesi inanılmaz ölçüde düşüyor. Hatta bazen kopmalar oluyor. Başlarda bu yoktu sonradan olmaya başladı.
Son olarak da HP 480TL iade kampanyasına katıldım. İadeniz tarafınıza havale edildi maili bile geldi ama 1 ay oldu ne para girişi var ne başka bir şey. HP müşteri hizmetleri de zerre ilgilenmiyor. Özetle almayın HP falan. 3 5 kuruş fazla verin kafanız rahat etsin. Intel işlemcili alın. Asus alın vs vs bildiğinizden şaşmayın. Vaktiniz ve ruh sağlığınız bu 3 5 kuruşa kafa yormanıza değmez dostlar.
Daha fazla bilgi
82 kişi bunu faydalı buldu

Ara
Sıralama:
En çok beğenilen müşteri yorumları
Filtreleme
Sadece Doğrulanmış Alışverişler
Tüm yıldızlar
Tüm formatlar
Metin, resim, video
Filtreleyen
Doğrulanmış alışverişlerFiltreyi temizle
118 global değerlendirme | 79 global değerlendirme

Yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Ülke: Türkiye

Muhammet Ali Alın
5 yıldız üzerinden 3,0 Ekranı çok iyi ama yoruma düzenleme ekliyorum. Detaylar aşağıda
Türkiye’de 5 Aralık 2020 tarihinde değerlendirildi
Yapılandırma: Ryzen 5-3500UDoğrulanmış Alışveriş

Dokunmatik fare çok hızlı tepki veriyor kullanması çok rahat.

Eksi yönleri ise şunlar:

En can alıcı özellikleri:
AMD Rayzen 5 seri işlemci
Akıcı 4K Video izlenebilir Ekran Kartı
512GB M.2 SSD
IPS Full HD Yansıtmasız ekran.

Gelince deneyimlerimi yine güncellerim.
27 kişi bunu faydalı buldu

bulentm
5 yıldız üzerinden 2,0 Vay Halimize
Türkiye’de 15 Aralık 2020 tarihinde değerlendirildi
Yapılandırma: Ryzen 5-3500UDoğrulanmış Alışveriş
Özet: 4599TL'ye aldım. İade ettim.

25 yıldır önümden bilgisayarlar geçiyor, donanımlar gelişiyor yazılımlar gelişiyor takip etmek için gırla para harcadım harcıyorum. Fifa 96 ile başlayan o ekran kartı bu oyunu çalıştırmaz mı telaşından sıyrıldım, artık fan sesi duymayacağım, bataryası en azından günü bitirebilecek, laptop, adı üstünde kucaküstünde elektriğe bağlanmadan, pc ısısından bunalmadan kullanabileceğimiz orta sınıf bir ürün arıyorum. Geçtim performanstan, renderdan, fpsten.

Hayatımda macbook kullanmadım, kullananı da hep mali tercihleri yüzünden eleştirdim ama indirimle 4599TL ücret ile aldığım bilgisayar karşısına macbook air koyunca bizi kazıklayanın bu sinek sürüsü gibi birbirine karışmış donanımları eşleştirip eşleştirip bilgisayar diye satanlar olduğuna kanaat getirdim. 4599 TL ile alabildiğimiz(ki müthiş bir indirimle aldım Amazon sağolsun) bilgisayar, donanım, fan sesi, ısınma, batarya ömrü her neyse; buysa vay halimize.

Subjektif değerlendirmem şöyledir:
Tasarım: 4/10. Çirkin. Klavye ekrana göre solda kalıyor.(sorumlusu numpad büyük ihtimalle) Alışılan dış çerçeve ile A karakteri mesafesi yetersiz. A yerine S'ye basıp durdum. Kapak tuğla. İki elle falan açsam olacak. Servise götürüp menteşeleri tutan vidaları mı gevşettirsem diye düşünmedim değil.
Malzeme Kalitesi: 4/10. Fiyatlar yükseldi ama biz de kaliteyi düşürelim politikası güdülmüş. Üreticiyi suçlayamıyorum. Şartlar malum. Toprağımızı atan yok.
Donanım: Tüm sürücüleri eksiksiz yüklenebiliyor, hani freedos gelip de windows'un ardından aygıt yöneticisinde tanınmayan aygıt uyarısını aldığınız laptoplardan değil. Sıradan bir HP'de normalde 4 adet bunlardan olurdu. (: O anlamda başarılı. Kağıt üzerinde iyi. Darboğaza düşürme testleri yapmadım. Günlük kullanımda genel olarak füüüüuuuuuu(Fan Sesi) -Windows 10 Home ve Zorin OS ile kullanılmıştır- Gerçi kulaklık takarsan fanı da duymazsın.
15 kişi bunu faydalı buldu

Mehmet Taha
5 yıldız üzerinden 4,0 Güzel
Türkiye’de 24 Kasım 2020 tarihinde değerlendirildi
İndirimle aldım.
Yüksek fan sesi olabiliyor.
2 tane usb girişi var. Yakın duruyorlar, kalın usb takılırsa birbirini engelliyorlar. Usb girişleri çok sert.
Ekran kasa oranı çok iyi. Kasası ince (dayanaklı degil) dikkatli olunması gerekiyor.
Hoparlör şiddeti iyi ( tiz ağırlıklı ), tiz-bass iyi ayarlanmassa(ekolayzer) baş ağrısı yapabilir.
Pil yönü 1 tık zayıf kalıyor.
Mikrofon ve kamerası ideal.
Fan havayı alt taraftan veriyor, bilgisayarı yüksekten kullanmalısınız. Aksi taktirde hava akışı olmadığından dolayı çabuk ısınıyor ve fan yoğun çalışmak zorunda kalıyor.
Bilgisayarı evde eskiden kalan harici laptop soğutucusu üzerine koydum, direk rahatladı.

Driverları kurmak için siteden indirmeyin çoğu win10 işletim sisteminin güncel versiyonunu desteklememektedir (Kurulan -> win10 19042.630 ya da 20H2 Sürümü diye geçmektedir)
Başlangıçta driver kurulumu için windows update yapmanız yeterli. Sonrasından HP sitesinden hp support assistant kurup tarama yaptırın, eksikleri tamamlıyor. Bu arada "hp support assistant" bazen sistem özelliklerini taramakta sıkıntı çıkarıyor. Bu sorunu aşmak için sitedeki güncel "hp support assistant" sürümünü kurun.
10 kişi bunu faydalı buldu

Tunahan Mazlum
5 yıldız üzerinden 4,0 Kargo iyi, PC günlük işler için ideal.
Yapılandırma: Ryzen 5-3500UDoğrulanmış Alışveriş
Öncelikle kargo çok iyiydi. Kolay gelsin ile ilk defa kargo geldi. Bilgilendirme ve hızları çok iyiydi. Umarım böyle devam ederler. Amazon’u tercih sebebi olabilir kargo.
Ürünün beğendiğim yönleri: ekran, incelik ve hafiflik, hızı fena değil günlük işler için yeterli, batarya süresi.
Beğenmediğim yönleri: fan sesi (neredeyse sürekli açık), ekran kartından dolayı kullanılabilir RAM (5,9 GB). Kasası ucuz plastik gibi, havalandırma çıkışının yeri.
12 kişi bunu faydalı buldu

Amazon Customer
5 yıldız üzerinden 4,0 f/p
Türkiye’de 24 Kasım 2020 tarihinde değerlendirildi
Yapılandırma: Ryzen 5-3500UDoğrulanmış Alışveriş
malzeme kalitesi düşük gibi geldi bana ama pek emin olamadım, dikkatli kullanmakta fayda var. ekranı ips ama renkler cok canlı degil. buna da şükür, ips panelli laptoplar günümüzde 6,5k dan baslıyor. gayet hafif, hızlı ve serin bir cihaz. normal kullanımda fan bazen calısıyor bazen calısmıyor. fan sesi yüksek demisler ancak tüm sürücüleri yüklemediler sanırım, tüm sürücüler yüklenince(amd'nin sitesinden otomatik driver yükleyici ile yükleyin) ve windows updateleri isteğe bağlı olanlar dahil güncellenince cihaz rahatlıyor. pilini test etmedim şimdilik. ram ve ssd den kısmamıslar, kaliteli ürünler koymuslar. ssd 3,6gb/s okuma, 2,9gb/s yazma hızlarını gordu. ramler 3,2k mhz micron çipli, kaliteli yani. ama 2,4k mhz de calısıyorlar cunku ryzen 3500u max bu kadar destekliyor. icini acıp bakmadım ancak windows'da 1 slot bos gösteriyor. yükseltme icin uygun yani. kamerası yeterli ışık altında gayet iş görür. tercih edilebilir, gayet şık bir cihaz su anki piyasa kosulları icin konusmak gerekirse. dahili ekran kartı oldugu icin kullanılabilir 6gb ram var, bilginize.
10 kişi bunu faydalı buldu

Mazlum
5 yıldız üzerinden 5,0 ÇOK KALİTELİ VE İYİ
Türkiye’de 19 Eylül 2020 tarihinde değerlendirildi
Yapılandırma: Ryzen 7-3700UDoğrulanmış Alışveriş
ürünü kullanmaya başladım gerçekten 4599 tl ye alınabilecek en iyi notebook indirim ile aldım. oyunlarda bile gayet başarılı orta düşük grafiklerde bütün oyunları oynatır dahili ekran kartına 2gb veriyor ileride ram yükselterek daha güçlü bir bilgisayar elde edilebilir. tavsiye ediyorum. M2 ssd çok hızlı 1653 mb/s okuma 775 mb/s yazma var gayet yeterli ve hızlı ileride hdd takıp depolamayı da yükseltebilirsiniz. bence 10 üzerinden 10 bir bilgisayar fiyatına göre tabi.

ekran parlaklığı için Radeon un son sürüm sürücüsünü yükleyin o zaman çok kaliteli bir görüntü alablirsiniz.
9 kişi bunu faydalı buldu

samet
5 yıldız üzerinden 4,0 Fan gürültüsü
Türkiye’de 22 Aralık 2020 tarihinde değerlendirildi
Yapılandırma: Ryzen 5-3500UDoğrulanmış Alışveriş
Ürünün kasası sınıfının standartlarına göre daha sağlam bir hissiyata sahip ayrıca çok şık ve ince yapıda. Ekranı da ips, bu da makineyi giriş seviye muadillerinden ayrıştırıyor. İndirime girdiğinde bu fiyat aralığındaki diğer makinelere göre gerekten şu dönemde avantajlıydı ve parasını fazlasıyla hak ediyordu. Fakat 3. nesil amd r5 işlemci bu kasaya biraz fazla gelmiş. 12nm ve turbo ile 3ghz'lere çıkan bir işlemci sonuçta, ısıyı atmakta zorlanıyor ince kasa. fan küçük olduğundan da çok ses yapıyor. Bu kasada 4. nesil yani 7nm bir amd işlemci çok güzel olurmuş. Bu ses konusunda tavsiyem güç yönetiminden maksimum işlemci durumunu %99 şeklinde ayarlamanız. Bu sayede turbo frekanslara çıkmaz işlemci. makine az ısınıp fan da deli gibi ses yapmıyor. frekansın azaltılması performans kaybı demek olsa da, günlük kullanımda neredeyse etkisi yok aslında.
5 kişi bunu faydalı buldu

Caner Özer
5 yıldız üzerinden 3,0 Ekran
Türkiye’de 15 Ekim 2020 tarihinde değerlendirildi
Yapılandırma: Ryzen 7-3700UDoğrulanmış Alışveriş
Ekranına alışırım diyorsanız alabilirsiniz. Çoğu cihazda kullanılan mönitör malzamesinden daha farklı bir malzeme kullanılmış. Yurtdışında yüzüne tükürmezler ama kur ve vergilerden dolayı fiyatı bu fakat bana kalırsa 1000 tl daha verip daha iyisini alın derim.
4 kişi bunu faydalı buldu

Özkan
5 yıldız üzerinden 3,0 İyi bir ürün fakat !!!
Türkiye’de 22 Nisan 2021 tarihinde değerlendirildi
Yapılandırma: Ryzen 3-3200UDoğrulanmış Alışveriş
Ürün bir çok açıdan beklentileri karşılıyor. Malzeme kalitesi fena değil fakat bu fiyat aralığında zaten çok beklentiniz olmasın. Ekran parlaklığı %100 olsa bile bana yetersiz geldi. Pil kullanımında gördüğüm kadarıyla rakiplerinin en iyisi. Hoparlörleri çok kaliteli. 24D41EA modelinde ram arttıramıyorsunuz bu çok büyük bir eksi. Ssd ve işlemcisi iyi zaten o yüzden çok satılan bir ürün. Gelelim ürünü iade etmeme neden olan soruna. Ürünün fanından o kadar çok ses geliyor ki ürünü iade etmem gerekti. Basit bir film izlerken bile işlemci çok ısınıyor ve fan rahatsız edici biçimde ses çıkarıyor.
2 kişi bunu faydalı buldu

• ←Önceki
  • Sonraki→

Sorular? İnceleyenlerden cevapları hızlıca alın

Sor
Lütfen geçerli bir soru girdiğinizden emin olun. Sorunuzu düzenleyebilir veya bu haliyle yayınlayabilirsiniz.
Lütfen bir soru girin.

Müşteri Hizmetleriyle mi görüşmeniz gerekiyor?Buraya tıklayın
‹ HP Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD, AMD Ryzen 7-3700U, 8 GB RAM, 512 GB... için tüm ayrıntıları gör

Son Görüntülediğiniz Ürünler ve Öne Çıkan Öneriler
›
Görüntüleme geçmişini gör veya düzenle
Ürün sayfalarını görüntüledikten sonra ilginizi çeken diğer sayfalara kolayca dönmek için buraya bakın.

Başa dön
Hakkımızda