Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: HP Pavilion Gaming Notebook 15-ec2021nt, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB RAM, GeForce RTX 3050 (4GB), 512 GB SSD, 15.6'' FHD 144 Hz IPS, Freedos, 434L6EA

Çerez Tercihlerinizi Seçin

Çerez Bildirimimizde ayrıntılı şekilde açıklandığı üzere alışveriş yapmanızı sağlamak, alışveriş deneyiminizi iyileştirmek ve hizmetlerimizi sunmak için gerekli olan çerezleri ve benzer araçları kullanırız. Ayrıca, bu çerezleri müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını anlamak (örneğin, site ziyaretlerini ölçerek) ve böylece iyileştirmeler yapabilmek için kullanıyoruz.

Kabul ederseniz, Çerez Bildirimimizde açıklandığı üzere, Amazon mağazalarındaki alışveriş deneyiminizin tamamlayıcısı olarak da çerezleri kullanacağız. Buna, benzersiz tanımlayıcı gibi standart cihaz bilgilerini depolayan veya bunlara erişen birinci ve üçüncü taraf çerezlerinin kullanılması dahildir. Üçüncü taraflar, kişiselleştirilmiş reklamları görüntülemek ve ölçmek, hedef kitle içgörüleri oluşturmak ve ürünleri geliştirip iyileştirmek amacıyla çerezleri kullanır. Bu çerezleri reddetmek, daha ayrıntılı seçimler yapmak veya daha fazla bilgi almak için "Çerezleri Özelleştir" öğesine tıklayın. Çerez Bildiriminde açıklandığı üzere, Çerez Tercihleri sayfasını ziyaret ederek seçimlerinizi dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Amazon'un kişisel bilgileri (Amazon Store sipariş geçmişi gibi) nasıl ve ne amaçla kullandığı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Gizlilik Bildirimimize bakın.

Ne yazık ki çerez tercihleriniz kaydedilirken bir sorun oluştu. Tekrar deneyin.
Çerezleri Kabul EtÇerezleri Özelleştir
Ana içeriğe atla
.com.tr
Merhaba Teslimat adresini seçin
Tüm Kategoriler
Arama yapmak istediğiniz kategoriyi seçin
Merhaba, Giriş yapın
Hesap ve Listeler
değil misiniz? Çıkış Yap İadeler ve Siparişler
Alışveriş Sepeti
Tümü
Engelli Müşteri Desteği Satış Yap Çok Satanlar Günün Fırsatları Prime Müşteri Hizmetleri Moda Yeni Çıkanlar Elektronik Kitap Bilgisayar Kişisel Bakım ve Kozmetik Hediye Kartları Amazon Ayrıcalıkları Spor ve Açık Hava Aktiviteleri Hediye Fikirleri Oyuncaklar ve Oyunlar Sağlık ve Bakım Yapı Market Bebek Video Oyunu ve Konsol Evcil Hayvan Ev ve Yaşam
TrustPage

• HP Pavilion Gaming Notebook 15-ec2021nt, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB RAM,...
  • ›

1 yıldız

Marka:HP
Yorum yazın
Puanlar nasıl hesaplanır?
Toplam yıldız puanını ve yıldıza göre yüzde dökümünü hesaplamak için basit bir ortalama kullanmayız. Bunun yerine, sistemimiz bir yorumun ne kadar yeni olduğu ve yorum yapan kullanıcının ürünü Amazon'dan satın alıp almadığı gibi şeyleri değerlendirir. Sistemimiz, ayrıca güvenilirliği doğrulamak için yorumları analiz eder.
Tüm Satın Alma Seçeneklerini Gör

En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu

Tüm olumlu müşteri yorumları›
Aranel Ciryatan
5 yıldız üzerinden 5,0Fiyat Performans Ürünü
Türkiye’de 29 Kasım 2021 tarihinde değerlendirildi
Ürünü kampanya dahilinde Gülümseten Cuma haftasında 10000 TL'ye aldım. RTX3050 ekran kartı kesinlikle beklentimin üzerinde bir yanıt verdi. Tek eksiği 8 GB'ram olması fakat üzerinde 4x2 olmak üzere 3200 MHz Dual Channel çalışan RAM olduğu için performansa baya olumlu etkisi var. Kasası gerçekten kalitesi hissi veriyor ve baya sessiz çalışıyor. Bir çok oyunda 5600H işlemci 80 derece civarında çalışıyor ki masaüstü PC'lerde bile 5600 işlemciler hava soğutma ile ortalama bu sıcaklarda çalışıyorlar bu nedenle gayet normal. WD M2 SSD ile beraber geliyor ürün ve performansı gayet güzel. İlerde bi 8x2 yada 16x2 RAM upgrade ile uzun süre idare edecektir.
Daha fazla bilgi
10 kişi bunu faydalı buldu

En çok beğenilen eleştirel müşteri yorumu

Tüm eleştirel müşteri yorumları›
Abdulkadir ASLAN
5 yıldız üzerinden 1,0HP ALMAYIN
Türkiye’de 12 Mart 2022 tarihinde değerlendirildi
Ürün idare eder, teknik servis anayasamızda belirlenen görevlerin hiçbirini yapmadığı gibi genel toz temizleme işlemi bile yapmıyor. Sakın almayın. SAKIN.
Şarj aletinizle gönderirsiniz şarj aletsiz döner, sağlam yollarsınız bozuk döner sakın bulaşmayın teknik destek 0. Servisteki teknisyene derdinizi bile anlatamıyorsunuz kavgaya tutuşuyorlar :)
Daha fazla bilgi

Ara
Sıralama:
En çok beğenilen müşteri yorumları
Filtreleme
Tüm yorumcular
Tüm yıldızlar
Metin, resim, video
32 global değerlendirme | 23 global değerlendirme

Yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Ülke: Türkiye

Eren Özgür
5 yıldız üzerinden 4,0 Harika Bir Fiyat/Performans Ürünü
Türkiye’de 26 Ocak 2022 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Ürünü alalı 9 gün oldu ve ettiğim testlerden sonra inceleme yazmaya karar verdim. Laptopun içinde WD'nin SN730 isimli M.2 SSD'si bulunuyor. Formatlandıktan sonra kapasitesi 470 GB, Crystaldiskmark'a göre okuma hızı 2800 MB/s, yazma hızı ise 2750 MB/s. Bellekler 2x4 GB çift kanal, CPU-Z'ye göre de 3200 MHz hızında doğru çalışıyor, fakat bellekler 1Rx8 yani tek rank. Ekran kartı 60 Watt fakat Dynamic Boost bulunmuyor, yani 75 Watt'a çıkamıyor. Nvidia Optimus var fakat MUX switch yok, yani entegre grafik ve harici grafik arasında seçim yapamıyorsunuz ve bu da performansı düşürüyor. Entegre grafik için de bellek ayırıldığı için 8 GB olan belleğin 7.3 GB'ı kullanılabilir oluyor. Soğutma performansı ise gayet iyi, maksimum yük altında, hava geçimine izin vermeyen masanın üzerinde gördüğüm en yüksek değer 75 derece, ama ortalama olarak 65 derecede çalışıyor yük altındayken. Fanlar zaten bilgisayar açılınca çalışmıyor, sadece yük altınca çalışıyor ve fazla ses yapmıyorlar. Burada benim asıl farkettiğim şey fan sesi tiz değil, tınısı baş ağrıtmıyor. Oyunlardaki aldığım performanslar internetteki testlerle yaklaşık olarak aynı. Cinebench resmi skoru 9400 iken ben 9200 aldım.

Bu yazdıklarım kağıt üzerinde aynı donanıma sahip diğer laptoplarla karşılaştırabilmeniz için gereken bilgiler, çünkü her şeyi yazmıyorlar. Genel olarak cihazdan memnunum, M.2 SSD'nin hızı bambaşka, Ryzen 5 5600H canavar gibi bir işlemci, RTX 3050 ise 1080p için çok güzel bir ekran kartı. Eğer aklınızda GTX 1650,1660 gibi kartlar varsa onları sakın almayın. 3050, RTX serisi olduğu için DLSS destekliyor ve sırf bunun için alınır.

Umarım yeni bilgisayar alacaklara yardımcı olmuşumdur.
7 kişi bunu faydalı buldu

Mehmet kay
5 yıldız üzerinden 4,0 Alacak arkadaşlar için inceleme niteliğinde bir yorum
Türkiye’de 2 Aralık 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Ben bu bilgisayarı geçen hafta aldım ve şu an kullanıyorum Artıları ve eksileri var artılarını saymak istemiyorum piyasada bulunan 3050 ekran kartlı Laptoplar ile hemen hemen aynı işleri yapıyor benim için eksileri şu ikinci bir m2 slotu olmaması Biraz can sıkıcı ama sata üç girişi bulunuyor içersinde RAM ise yukarıda yazdığı gibi 4 × 2 bu bence bir eksi yanı çünkü yükseltmek için bu RAM’ler boşa çıkıyor ve ikinci elde kimse 4 GB RAM almak istemiyor sahibindene ve Letgo’ya koydum ram leri Soran bile yok Üçüncü ise klavyede tek renk bulunuyor o da yeşil bence birkaç renk bulunmalıydı ve belli bir süre basmayınca hemen sönüyor Ve bunu kontrol edebileceğiniz herhangibi bir programda yok en azından ben hp in sitesinde bulamadım Ayrıca iki tane USB girişi olması da kötü fakat Tip c girişi olması güzel YouTubeer olsam güzel bir inceleme videosu çekerdim :) Aslında güzel yanları da şu ASD tuşlarının olduğu bölüm buz gibi hiç ısınmıyor tam tersi taraf biraz sıcak tabii ki Malzeme kalitesi de bence standart kalitede kötü değil. Son olarakta ekran parlaklığı bence istenilen düzeyde değil fakat rahatsızda etmiyor her ne kadar lisanslı bir ses sistemi de olsa üstünde iyi bir leptoplardaki kadar güzel sesi de yok yinede aldığıma pişman mısınız derseniz kesinlikle değilim tavsiye ederim bir çok kişi RAM konusunda belki pişman olacaktır ama bu piyasada bence Buraya uzun uzun yazdım bu bilgisayarı alacak olan arkadaşın aklındaki soruları elimden geldiğince yazmaya çalıştım bu arada kendiniz RAM eklediğinde hiçbir garantisi geçersiz kalmıyor tabi zarar vermediğin sürece yani içiniz rahat olabilir
4 kişi bunu faydalı buldu

Özgün G.
5 yıldız üzerinden 5,0 Muhteşem bir oyun bilgisayarı
Türkiye’de 27 Kasım 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Paketleme oldukça iyiydi. İki kutu içinde ve köpüklerle destekli ayrıca fabrika bandı üzerindeydi. Windows 10 home yükledim. İstediğim bir oyun olan Kingdom Come Deliverance yükledim. High ayarlarda 70fps alıyorum ki bu çok iyi. Gtx 1060 civarı bir performans veriyor. Hatta daha da iyi. İnceliği yeterli. Ekranı oldukça güzel. Ölü piksel görmedim. Yeşil renk iki kademeli klavye aydınlatması var. Klavye hissi yarı mekanik gibi. Fanları oyundayken sesli çalışıyor. Bataryası tam doludan yüzde 10'a tarayıcı ve Skype konuşması açıkken 5 saatte indi. (yarım ekran parlaklığı ve güç tasarrufu modu açık) Tek sevmediğim yönü wifi çekim gücü biraz az ve ses kalitesi orta-iyi arası ama bu fiyata çok iyi. Kasası plastik ama hoş pütürlü bir yüzey hissi var. Ben genel olarak çok beğendim. Tavsiye ederim.
3 kişi bunu faydalı buldu

egunes
5 yıldız üzerinden 5,0 f/p ürünüdür
Türkiye’de 1 Ocak 2022 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
gerçekten fiyat performans ürünü, aynı zamanda satıcı amazon, bu büyük bir artı. 144hz lik pavilion zor bulunur, işlemci çok iyi. Bunlar güzel detaylar. işlemci yüzünden ısı problemi yaşayanlar için tavsiye edeceğim bir video var. Youtube'a (Bring Temps WAY down on your Ryzen) yazın. Karşınıza çıkan thedavephan isimli bir kanal çıkacak. O videoda ki işlemleri yaparak, 15-20 derece ısıyı düşürmeniz mümkün.
Bir kişi bunu faydalı buldu

Homerus
5 yıldız üzerinden 5,0 Fiyatını sonuna kadar hak eden ürün
Türkiye’de 26 Ocak 2022 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Öncelikle ürün elime 3.5 gün gibi bir sürede ulaştı kutusunu ayrıca daha büyük kutu içerisine koymuşlardı ekstra güvenlik ile geldi. Ürün her işinizi görebileceğiniz oyunlarda dlss özelliği ile daha yüksek verim alabileceğiniz bir ekran kartına sahip, ray tracing(rtx) özeliğinden bahsetmiyorum zaten.İşlemcisine gelince gayet güçlü bir ryzen işlemciye sahip, dengi dedikleri i5 10. ve 11. nesil işlemcilerin çoğunu hem fiyat hem performans olarak eliyor zaten.Soğutma kısmına gelicek olursak gayet başarılı w-a-s-d tuşları bildiğiniz kutuplar gibi parmaklarım üşüyor.Almayı düşünenlere tavsiyem düşünmeniz hata daha üst kaliteyi 20.000 tl bandında bulursunuz onu da verdiğiniz fazla paranın acısıyla.

Fatih okuyan
5 yıldız üzerinden 5,0 Guzel
Türkiye’de 9 Kasım 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Daha dün elime geçti oyun vs testi yapamadım ama paketlenmesi ozenliydi ölü piksel hiç rastlamadim özellikleri birebir aynı zaten satıcı Amazon gayet iyi ilgileniyor ileride oyun testlerini yapınca onu da yazarim.
2 kişi bunu faydalı buldu

Uğur Güler
5 yıldız üzerinden 5,0 Gayet iyi
Türkiye’de 17 Aralık 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Hp victus dan geçmiştim buna, ekran parlaklığı ondan daha iyi, soğutması da şaşırttı ondan 5 derece falan daha iyi soğutuyor. Benim için en büyük eksileri açma kapama tuşunun esc ye çok yakın olması, oyunlarda hep kullandığımız bu tuşun hemen üstünde ve kulaklık da sağ tarafta, tabii bunlar basit sorunlar cihazın donanımsal olarak bir sıkıntısı yoktu ölü piksel vb. piyasa çok kötüye gitti ne yazık ki, ancak bu laptop en azından 144hz olmasıyla da gayet sağlam bir seçenek. Tavsiye ederim.

Abdulkadir ASLAN
5 yıldız üzerinden 1,0 HP ALMAYIN
Türkiye’de 12 Mart 2022 tarihinde değerlendirildi

Melih
5 yıldız üzerinden 5,0 Pil kasa ve soğutma
Türkiye’de 3 Aralık 2021 tarihinde değerlendirildi
Doğrulanmış Alışveriş
Bilgisayarı neredeyse 3 haftadır kullanmaktayım ve beklediğimden çok daha iyi bir pil performamsı aldım. Günlük kullanımda rahat 6 saati geçiyor. Soğutma olarak iyi bir soğutması olduğunu düşünüyorum. W A S D tuşlarının olduğu bölüm hiç bir şekilde ısınmıyor. Kasa olarak çok sağlam bir kasası yok fakat diğer laptoplara göre daha hafif ve ince bir görüntüsü var.uık

• ←Önceki
  • Sonraki→

Sorular? İnceleyenlerden cevapları hızlıca alın

Sor
Lütfen geçerli bir soru girdiğinizden emin olun. Sorunuzu düzenleyebilir veya bu haliyle yayınlayabilirsiniz.
Lütfen bir soru girin.

Müşteri Hizmetleriyle mi görüşmeniz gerekiyor?Buraya tıklayın
‹ HP Pavilion Gaming Notebook 15-ec2021nt, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB RAM,... için tüm ayrıntıları gör

Son Görüntülediğiniz Ürünler ve Öne Çıkan Öneriler
›
Görüntüleme geçmişini gör veya düzenle
Ürün sayfalarını görüntüledikten sonra ilginizi çeken diğer sayfalara kolayca dönmek için buraya bakın.

Başa dön
Hakkımızda