Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: Huawei Mate 20 Lite, 64 GB, Siyah (Huawei Türkiye Garantili)
Merhaba, Giriş yap Hesap ve Listeler Hesap ve Listeler değil misiniz? Çıkış Yap Siparişler Alışveriş Sepeti
Tüm Kategoriler
Git
Yeni fırsatlar
Yeni fırsatlar
Günün Fırsatları Çok Satanlar Yeni Çıkanlar Müşteri Hizmetleri Satış Yap

• Huawei Mate 20 Lite, 64 GB, Siyah (Huawei Türkiye Garantili)
  • ›

%15
3 yıldız
2 yıldız
1 yıldız
Huawei Mate 20 Lite, 64 GB, Siyah (Huawei Türkiye Garantili)

Huawei Mate 20 Lite, 64 GB, Siyah (Huawei Türkiye Garantili)

Renk: SiyahDeğiştir
Fiyat:₺2.099,00+ Bedava kargo
Yorum yazın
Sepete Ekle

En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu

307 olumlu müşteri yorumunun tümünü görün›
Uğur
5 yıldız üzerinden 5,0Huawei TR ve Amazon.com.tr Garantili
8 Aralık 2018
Huawei TR ve amazon.com.tr garantili .SNE-LX1 Modeli geliyor.Telefon harika batarya uzun ömürlü kesinlikle verdiğiniz paraya değiyor tavsiye ederim :)
Daha fazla bilgi
28 kişi bunu faydalı buldu

En çok beğenilen eleştirel müşteri yorumu

29 eleştirel müşteri yorumunun tümünü görün›
edizaa
5 yıldız üzerinden 1,0Huawei Mate 20 Lite ekran ışığı azalıp artması problemi
7 Şubat 2019
Telefonu ilk açtığım günden beri gözlemlediğim ekran ışığındaki benim kontrolüm dışında oluşan artma ve azalma problemi (aynı probleme sahip pek çok cihaz şikayeti okudum) için destek hattıyla görüştüm. Öncelikle ön bellek temizleme, sorun çözülmez ise hard reset atma işlemlerini uygulamam önerildi. İkisini de uyguladım, sorun çözülmedi. Gayrettepe' de ki FixSmart teknik servisine götürdüm. Aynı gün içerisinde telefonumda sorun gözlemlenmediği söylenerek geri verildi. Yeteri kadar gözlemlemediklerini düşünüyorum ki sorun düzeltilmedi. Halen ilk açtığım günden beri yaşadığım problem devam ediyor.

Ben yeni aldığım cihazı, bana vadedilen şekilde kullanabilmek için neden uğraş veriyorum, zamanımı harcıyorum? Huawei sorunlu cihaz satma lüksüne nasıl sahip? Sorunsuz bir cihaza sahip olabilmek için harcadığım çaba bana ''Cihazınız sorunlu çıkabilir! Sorunsuz kullanabilmek için çaba göstermelisiniz! '' gibi bir düşünceye sahip olduklarını düşündürttü.

Artık daha fazla zamanımı harcamak istemiyorum. Huawei veya FixSmart veya Amazon müşteri memnuniyetini önemsiyorlar ise taraflarından bir çözüm önerisi bekliyorum.
Daha fazla bilgi
16 kişi bunu faydalı buldu

Ara
Sıralama:
En fazla puan alanlar
Filtreleme
Tüm yorumcularTüm yıldızlarTüm formatlarMetin, resim, video
336 yorumdan 11-20 arası gösteriliyor

Yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Mustafa M
5 yıldız üzerinden 5,0Amazon Garantisi
5 Şubat 2019
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Daha önce başka bir yerden eşime bu telefondan almıştık. İkimizinde telefonu çok eskiydi. Piyasadaki telefonları fiyat performans anlamında araştırdığımızda Huawei Mate 20 Lite gayet güzel bir seçimdi. Eşimin telefonundan da memnun kaldık. Kendime de Amazon'dan sipariş verdim. Hızlıca ve güzelce kutulanmış şekilde geldi. Telefonu ilk kullanmaya başladığımda kamerasında bir gariplik farkettim. Diğer telefonla karşılaştırdık ve kameranın çok kötü çektiğini gördük. Yazılımsal bir durum olmadığı belliydi. Bariz şekilde sanki merceklerde sorun var gibiydi. Devamlı karıncalanma vardı çekim yaparken bile. Tabii elektronik cihaz biraz şans işi. Hemen iade sürecini başlattım Amazon üzerinden. İade talebim hızlıca kabul edildi ve geri ödeme 2 gün sonra geldi. Ürünün tekrar bozuk çıkma ihtimalinden korksam da Amazon'un tutumu çok hoşuma gittiği için şansımı tekrar denemek istedim ve aynı telefonu yine Amazon satıcısından sipariş verdim. O telefonda hızlıca geldi. Gerekli kontrolleri yaptım kamera, ses gibi. Bu sefer sağlam bir ürün gelmişti. İnanın herhangi bir tekno marketten bu ürünü bozuk şekilde alsaydık bu kadar hızlı bir çözüm bulamazdık. Bunu tüm alıcıların bilmesi için yazıyorum. Hem piyasa fiyatının altına hem de Amazon garantisi ile alışveriş yapmak gerçekten önemli. Bu tüketiciye yönelik tutumlarından dolayı da Amazon Türkiye'ye teşekkür ederim.
3 kişi bunu faydalı buldu

BayramB
5 yıldız üzerinden 5,0Cihaz iyi
31 Ocak 2019
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Telefonu satıcısı amazon olarak aldım.
Forumlarda mahsedilen. Hayalet ekran, ekran titremesi, ekran aydınlatsını değiştirme gibi problemlerle karşılaşmadım.
Gönderilen modelde 4.5 ve NFC mevcut, bazı modellerde olmadığı söyleniyor.
Batarya performansı günümüz telefonlarına göre gayet iyi, günü rahat bir şekilde çıkartıyor.
Uygulamarda takılma kasma VS bir şey ile karşıladım 1 haftalık kullanımda.
M8 lite ile kamerasını kıyaslama şansın olsun yan yana. 10 üzerinden mate 10 ise mi8 lite 7. Ön kamera önemli ise kesinlikle mate 20. Kamerayı öncelik değilse mi8 lite alınabilir.
Kaliteli bir ses veriyor kulaklığa, ses yüksekliği yeterli. Kulağına göre değişebiliyor. Yanında verilen kulağı açmadım. Kalitesiz.

emre
5 yıldız üzerinden 5,0İnstagram hikaye sorunu
13 Ocak 2019
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Öncelikle kargoyu kesinlikle hızlı teslim seçmeyin, eviniz merkezi bir yerde ise normal kargo daha hızlı gelebilir, express gonderi denildi 2 gün sonra cumartesi akşam 17:30'da geldi, (amazon AGT'yi kesinlikle bırakmalı) telefona gelecek olursak herşeyi ile orjinal mükemmel bir telefon, amazon evrakları içinde, faturanızı da web'den yazdırıyorsunuz, tek problem ki bunu alınca ögrendim instagram hikayeleri ekrana sıgmıyor veya ekrana kayık bir biçimde geliyor, eger instagram yogun kullanıyor iseniz kesinlikle çıldırabilirsiniz ve araştırdıgım kadarı ile bu sorunun çözümü halen yok... instagram-huawei arasında bir problem... başka sitelerden veya saçma sapan yerlere boş yere 3000 lira vermeye gerek yok, 2379 liraya orjinal garantili telefon...

erdem
5 yıldız üzerinden 5,0:)
6 Nisan 2019
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Ürün internette değişik fiyatlara buluna biliyor. Ucuz olanlar italatçı firma garantisi altında satılıyor. Ben Huawei garantili ve amazon tarafından satılan ürünü tercih ettim. Biraz daha pahalı ancak herhangi bir sıkıntı çıkması halinde sorunumun daha rahat çözüleceğini düşünüyorum.
Telefonu birkaç gündür kullanıyorum izlenimlerim;
pili benim kullanımında 2 günü çıkartıyor, (ayrıca düşük ve ultra düşük güç modları var)
CPU gücü yeterli düzeyde,
ekran çözünürlüğü yeterli, parlaklık iyi, çentik rahatsız ederse gizleye biliyorsunuz.
Ön de çift kamera var ve arka kadar başarılılar.
Gündüz çekimleri iyi,

hasan
5 yıldız üzerinden 5,0Beklentilerimin Üstünde
24 Şubat 2019
Merhaba,

Samsung Galaxy S7 Edge telefonum (dönemin amiral gemisi) bozulduktan sonra Mate 20 Lite'a geçiş yaptım, uzun süredir Mate 20 Pro'yu takip ediyorum fakat fiyat olarak o segmente çıkmak istemediğim için Lite modeline geçtim. 3 haftalık kullanımdan edindiğim izlenimler.

+++ kısımları
* Çoğu konuda beklentilerimin üstünde bir telefon olarak geldi,
* f/p olarak gayet memnun kaldığım bir telefon,
* Arka panel ve tasarım güzel,
* Şarjı mükemmel 2 günü çıkartabiliyor, telefonda en dikkat ettiğim kısım bu akşam eve gidene kadar şarjım yetecek mi kaygısı, Mate 20 Lite'da akşam şarja takmaya üşenip ertesi günü çıkardığını tecrübe etmiş oldum.
* Arka kamerası güzel, çektiğim fotoğraflardan memnun kaldım. (Mate 20 Pro'da aklımın kaldığı en önemli konu bu)
* Performans olarak da memnunum, telefonda oyun oynamıyorum ama uygulamalarda ve geçişlerde bir sorun gözlemlemedim. İlk aldığımda bi acaba oldum ama kurulumlar ve updatelerden bittikten sonra kendine geldi. Şu an gayet akışkan.
* Parmak izi okuyucusu çok hızlı siz anlamadan açılılıyor, yüz tanıma için de true depth değil ama beni memnun etti , yüz tanımayı ilk defa tecrube ediyorum parmak izi ile beraber kullanıyorum, parmak izine göre daha yavaş ama standart bir parmak izi okuma hızında diyebilirim, telefonu tam kavramadığınız durumlarda arkaya parmak izine dokunmak yerine yüz tanıma ile telefonu açmayı tercih ediyorum sevdim. karanlıkta tanıyamıyor, bu da normal.
* 3.5mm jack kulaklık girişi olması.

--- kısımları
* telefonu mutlaka kılıf ile kullanmak gerekiyor, benim kılıfım 2. gün geldi bu sırada 1 kere düşürdüm , arka panel malzemesi çok kaygan olduğu için hafif bir eğimde bile kayıyor. Ve arka kamera çıkıntıları da kılıfsız kullanım için beni tedirgin etti, arka panelin mavisi güzel olduğundan ilk defa şeffaf bir kılıf tercih ettim, şu an kılıflı kullanımdan memnunum. (kılıf olduğu sürece pek bir eksi özellik sayılmaz)
* slow motion kamera kaydını beğenmedim, görüntü çözünürlüğünden çok fazla ödün veriyor.
* selfie kamerasında da yakın kısma iyi odaklanmasına rağmen toplu fotoğraflarda arkadaki kişiler biraz blurlanıyor daha iyi olabilirdi.
* instagram storylerinde farkettiğim bir durum, story'yi full size görüntülerken ekranın dışına taşma oranı var, telefonun en-boy oranından kaynaklı sanırım, büyük bir sorun değil ama az da olsa irite ediyor, yazılım ile düzeltilebilecek bir durum. Uygulama sebepli de olabilir
* kulaklık sesi bir tık yüksek olabilirdi, histen ile bu değeri natural'e alarak arttırabiliyorsunuz, bir eksikliğini henüz hissetmedim ama maks ses daha yüksek olabilirmiş.

Muhammed Kara
5 yıldız üzerinden 5,0Huawei Mate 20 lite
18 Şubat 2019
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Fiyat performans açısından bakarsak mate 20 lite en iyi telefonlardan biri diyebilirim. Fotoğraf kalitesi çok çok iyi (gece modunda nasıl çekileceğini öğrenirsen gece de çok iyi netice alabilirsiniz). Şarzı normal kullanımda 2 gün rahat, internette çok fazla takılırsan 1 günü rahat bir şekilde çıkarıyor. Herhangi bir kasma, donma veya ısınma görmedim. Parmak izi çok hızlı, aynı zamanda yüz kilidi de iyi. Aynı zamanda telefon baya baya hızlı.
Şunlarda olsa daha iyi olur diyebileceğim şeyler ise kilitli ekranda gelen mesajı tam okuyamıyırsun ve cevap veremiyorsun ve gelen cevapsız aramayı kilitli ekrandaki bildirim üzerinden yapamıyorsun. Bildirim ışığı çok zayıf çoğu zaman farkedilmiyor. Gelen kulaklık telefon a göre beklenen kalitede değil. Hoperlör sesi biraz gürültülü ortamlarda yetersiz. Birde iPhonedaki gibi assesive touch olsa çok daha kullanışlı olurdu. Beş yıldan fazla iPhone dan başka telefon kullanmama ragmen bu telefon çok çabuk alıştım ve iyi ki de almışım. Gerçekten yukarıdaki birkaç küçük şeyleri sıkıntı yapmayanlar için çok güzel kesinlikle tavsiye edeceğim bir telefon.

Alper Beyazay
5 yıldız üzerinden 4,0Genel manada hoş telefon.
24 Aralık 2018
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Öncelikle Amazon müşteri hizmetleri ilgili fakat agt kargo diye bir firma var ki bir yorumda gördüğüm gibi aynısını diyorum bulaşmayın.
Telefonun tasarımı güzel. Bu zamana kadar hep Samsung kullanmış biri olarak Huawei'ye geçiş yaptım umarım beklentileri karşılar. Bataryası çok iyi 1 günden fazla çıkarır hatta kullanıma göre 2 günü bile bulur. Kamerası da iyi ama gece çekimini bilmiyorum henüz denemedim. Oyun performansına gelecek olursak internette izlediğim videolarda Pubg'de kasma olmuyor deniyordu ama ORTA ayarlarda bile takılma oluyor sebebini bilemedim. Fazla da bir oyun denemedim açıkçası Pes2019'u da güzel oynatmıyor. Yani oyun performansı şuan Note 4 ile aynı nerdeyse şaşırtıcı.
Siyahı indirimdeydi o ara siyahı aldım birkaç saat sonra mavisi de indi. Ama çok fazla parmak izi bırakıyor siyah bile maviyi düşünemiyorum. Siyah da gayet hoş duruyor o yüzden maviyi es geçtim. Yazacak pek fazla bir şey yok aslında içinden çıkan kulaklık kötü. Jelatinde sadece arka kısımda vardı, gönderdikleri ekran koruyucu da takılı değil.
Yani sözün özü hoş telefon. Çok fazla oyun oynayan biriyseniz başka telefonlara bakmanızda fayda var. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
11 görüş Kötüye kullanımı bildir

A.B.S.
5 yıldız üzerinden 4,0Huawei mate 20 lite
9 Ocak 2019
Renk: MaviDoğrulanmış Alışveriş
Telefon (mate 20 lite) gerek kamera gerek hafiflik gerekse de ekran çözünürlüğü anlamında gayet başarılı. 2017 yılında Samsung A8 almıştım. ikisini ilk kullanımı açısından kıyaslamam gerekirse A8 den daha memnun kaldım. Huawei kullandığım süre boyunca + veya - yönlerini daha net göreceğim kesin. Ancak huawei de bir sorunum var gibi, teknik servise soracağım. Sorunum facebook uygulamasını kullanırken 3 defa farklı zamanlarda donma yaşadım. Bu bir sorunmudur yoksa uygulama çökmesimidir sorup öğreneceğiz. Yalnız eski telefonlarım da hiç böyle donma ile karşılaşmamıştım. Genel olarak fiyat/performans karşılaştırması yaparsak kesinlikle alınır. Uzun zaman fiyat araştırması yaptım. Gerek banka gerek sitelerin hiçbirinde AMAZON daki fiyatı bulamadım. Bu fiyata başka yerde yok. Tavsiye ederim.

mche
5 yıldız üzerinden 4,0İdare eder f/p iyi
6 Ocak 2019
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Kargo iki gün sonra geldi hiç sıkıntı yaşamadım ben Ankara da düzgün çalışıyorlar bence agt. Amazon konusunda bir sıkıntı yok telefon orijinal Huawei Türkiye garantili arayıp sordum garantisi sipariş günü başlatılmış cihazda da herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama faturasız geliyor siteye yüklüyorlar faturayı indirip çıkan imei numarasını yapıştırın dediler ben bunu anlamadım Amazona burasının Türkiye olduğunu evrakın önemini birisi hatırlatmalı. Telefona gelince f/p oranı yüksek şarjı gerçekten çok iyi gidiyor ekran başarılı parmak izi fotoğraf çekimi güzel sistem de bir kasma yok. Video çekimi hakikaten rezalet eskiden Bi Nokia 5800 vardı bende onun gibi çekiyor fotoda iyi ama fm radyosu var içinden çıkan kulaklık çöp yakışmamış telefona hoparlör ses çıkışı ise de zayıf az ses geliyor

yvz34
5 yıldız üzerinden 5,0şıklığın ve zerafetin bir tasarımda buluştuğu...
10 Ocak 2019
Renk: MaviDoğrulanmış Alışveriş
cihaz çok başarılı...bugun teslim aldım,öncelikle amazon a teşekkürler guvenılir alışveriş için... Markayı ilk kullanımım, mate 20 ye nasip oldu, telefon gerçekten cok şık ve gerçekten gösterişli, saphire maviyi tercih ettim iyi ki.. bu full donanım içinde kayboluyorsunuz, Huwaei övgüyü hakediyor.. şu andaki fiyatını fazlasıyla karşılıyor, güle güle kullanırız umarım..

Yorumlar yüklenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

336 müşteri yorumu ve 345 müşteri değerlendirmesi var.
  • ←Önceki
  • Sonraki→

Müşteriler bu ürünlere de baktı

Huawei P20 Lite, 64 GB, Siyah (Huawei Türkiye Garantili)
Huawei P20 Lite, 64 GB, Siyah (Huawei Türkiye Garantili)
₺2.699,00
5 yıldız üzerinden 4,5107
Huawei Mate 10 Lite, 64 Gb, Siyah (Huawei Türkiye Garantili)
Huawei Mate 10 Lite, 64 Gb, Siyah (Huawei Türkiye Garantili)
₺1.935,00
5 yıldız üzerinden 4,784
Huawei P Smart 2019, 64GB, Siyah (Huawei Türkiye Garantili)
Huawei P Smart 2019, 64GB, Siyah (Huawei Türkiye Garantili)
₺1.547,45
5 yıldız üzerinden 4,011
Huawei Uyumlu Mate 20 Lite Uyumlu Kılıf Tam Renk Esnek Yıkanabilir Slim Silikon Kapak...
Marka:cekuonline
₺15,00
5 yıldız üzerinden 4,720
Huawei Mate Uyumlu 20 LiTE Fiber Nano Eğimli Kaplama Ekran Koruyucu Siyah, imonya
Marka:zore
₺23,90
5 yıldız üzerinden 3,98

Müşteri Hizmetleriyle mi görüşmeniz gerekiyor?Buraya tıklayın
‹ Huawei Mate 20 Lite, 64 GB, Siyah (Huawei Türkiye Garantili) için tüm ayrıntıları gör
Başa dön
Hakkımızda