Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: Philips Hd7432/30 Kahve Makinesi Cam Sürahi

Çerez Tercihlerinizi Seçin

Çerez Bildirimimizde ayrıntılı şekilde açıklandığı üzere alışveriş yapmanızı sağlamak, alışveriş deneyiminizi iyileştirmek ve hizmetlerimizi sunmak için gerekli olan çerezleri ve benzer araçları kullanırız. Ayrıca, bu çerezleri müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını anlamak (örneğin, site ziyaretlerini ölçerek) ve böylece iyileştirmeler yapabilmek için kullanıyoruz.

Kabul ederseniz, Çerez Bildirimimizde açıklandığı üzere, Amazon mağazalarındaki alışveriş deneyiminizin tamamlayıcısı olarak da çerezleri kullanacağız. Buna, benzersiz tanımlayıcı gibi standart cihaz bilgilerini depolayan veya bunlara erişen birinci ve üçüncü taraf çerezlerinin kullanılması dahildir. Üçüncü taraflar, kişiselleştirilmiş reklamları görüntülemek ve ölçmek, hedef kitle içgörüleri oluşturmak ve ürünleri geliştirip iyileştirmek amacıyla çerezleri kullanır. Bu çerezleri reddetmek, daha ayrıntılı seçimler yapmak veya daha fazla bilgi almak için "Çerezleri Özelleştir" öğesine tıklayın. Çerez Bildiriminde açıklandığı üzere, Çerez Tercihleri sayfasını ziyaret ederek seçimlerinizi dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Amazon'un kişisel bilgileri (Amazon Store sipariş geçmişi gibi) nasıl ve ne amaçla kullandığı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Gizlilik Bildirimimize bakın.

Ne yazık ki çerez tercihleriniz kaydedilirken bir sorun oluştu. Tekrar deneyin.
Çerezleri Kabul EtÇerezleri Özelleştir
Ana içeriğe atla
.com.tr
Merhaba Teslimat adresini seçin
Tüm Kategoriler
Arama yapmak istediğiniz kategoriyi seçin
Merhaba, Giriş yapın
Hesap ve Listeler
değil misiniz? Çıkış Yap İadeler ve Siparişler
Alışveriş Sepeti
Tümü
Engelli Müşteri Desteği Satış Yap Çok Satanlar Günün Fırsatları Prime Müşteri Hizmetleri Moda Yeni Çıkanlar Elektronik Kitap Bilgisayar Kişisel Bakım ve Kozmetik Hediye Kartları Amazon Ayrıcalıkları Spor ve Açık Hava Aktiviteleri Hediye Fikirleri Oyuncaklar ve Oyunlar Sağlık ve Bakım Yapı Market Bebek Video Oyunu ve Konsol Evcil Hayvan Ev ve Yaşam
event

Philips Hd7432/30 Kahve Makinesi Cam Sürahi

Marka:Philips
Yorum yazın
Puanlar nasıl hesaplanır?
Toplam yıldız puanını ve yıldıza göre yüzde dökümünü hesaplamak için basit bir ortalama kullanmayız. Bunun yerine, sistemimiz bir yorumun ne kadar yeni olduğu ve yorum yapan kullanıcının ürünü Amazon'dan satın alıp almadığı gibi şeyleri değerlendirir. Sistemimiz, ayrıca güvenilirliği doğrulamak için yorumları analiz eder.
Tüm Satın Alma Seçeneklerini Gör

En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu

Tüm olumlu müşteri yorumları›
E.A
5 yıldız üzerinden 5,0Beğendim
Türkiye’de 21 Eylül 2018 tarihinde değerlendirildi
Ürün küçük kompakt. En çok iki kişilik içecek çıkar tek seferlik. Eğer bir iki kişilik kahve için kullanacaksanız yeterli. Amazon'un ilk günkü alışveriş kampanyasından 110 tl'ye aldım. Fiyatı piyasa fiyatının %60 altındaydı. Direkt amazon satıyordu. Öğlen sipariş verdim sabaha elime geçti, ama şuan kargo hala yolda gözüküyor 2. gün olmasına rağmen, sanırım amazon sisteminin oturması zaman alacak. Kargoda herhangi bir paketleme yoktu direkt ürün kutsunu göndermişlerdi. O biraz hoşuma gitmedi cünkü kutuda bir hasar vardı ama ürün sağlam cıktı icinden. Kağıt filtrede almanız gerekli ürünle kağıt filtre çıkmıyor, tip 1/2 olacak, 1/4 alırsanız kesmeniz gerekli. Ürünü tavsiye ederim.
Daha fazla bilgi
80 kişi bunu faydalı buldu

En çok beğenilen eleştirel müşteri yorumu

Tüm eleştirel müşteri yorumları›
barisk
5 yıldız üzerinden 2,0Eh işte.
Türkiye’de 26 Eylül 2018 tarihinde değerlendirildi
Burada da belirtildiği gibi haznesi çok küçük, içinden metal filtre çıkmıyor, kağıt kullanmanız lazım. Sadece içindeki kahve konulan hazne çıkıyor, büyük kısmı çıkarılabilir değil. Yanında su seviyesini gösteren ibare yok, demliğin üzerindeki ölçüyü kullanarak su koymak zorundasınız. Klasik İkea kupası 3 bardağa tekabül ediyor yani bir demlik 2 kupa kahve yapıyor. Hepimiz 110 lirayi görünce atladık fakat f/p oranına baktığımızda sınıfta kalıyor. 25 senelik eski emektar aletimde bile metal filtre vardı. Sızdırmazlık özelliği 1 yayın bozulmasına bakar o yüzden pek uzun süre kullanım hedeflemeyin. Şu an 206a satıldığını gördüm, hiç değmez siyahını alın onun içinde filtre + 1.6L hazne + su sayacı var.
Daha fazla bilgi
10 kişi bunu faydalı buldu

Ara
Sıralama:
En çok beğenilen müşteri yorumları
Filtreleme
Sadece Doğrulanmış Alışverişler
Tüm yıldızlar
Metin, resim, video
Filtreleyen
Doğrulanmış alışverişlerFiltreyi temizle
949 global değerlendirme | 502 global değerlendirme

Yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Ülke: Türkiye

A.G.Özden
5 yıldız üzerinden 5,0 Şu ana kadar bir problem yok. İyi çalışıyor.
Türkiye’de 23 Eylül 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Ürün gayet şık duruyor mutfakta. Yaptığı kahve de güzel. Özelliklerde yazan herşey mevcut. Sağ taraftaki su haznesinde ölçü göstergesi var arkadaşlar beyaz çubuklarla. Görsellerde yok. Alırken bunu öğrenmek için çok uğraşmıştım ondan burada yazıyorum ki siz aynı derde düşmeyin. Tek birşey var, keşke su haznesi şeffaf plastik olsaydı. Sağlık açısından çok çok daha iyi olurdu. Alacak olanlar bütçeleri yeterli olursa, su haznesi şeffaf olan makinelere yönelsinler bence. Şeffaf olmayınca kullanım ömrü azalır sağlık açısından unutmayın.

KK
5 yıldız üzerinden 3,0 Aksesuar fiyatlarını da değerlendirmek gerek
Türkiye’de 1 Haziran 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Ürün çok şık. Siyah kısmı oldukça parlak. Ama geneli plastik tabi. Kahveyi oldukça sıcak yapıyor ve yarım saat sonra otomatik olarak kapansa da sıcaklığı uzun süre duruyor. Sıvı göstergesi fotoğraftaki gibi içinde değil yanda. İçinden ayrıca bir filtre çıkmıyor. Cam sürahinin kapağını yıkamak için çıkartırken kancalardan biri kırıldı . Çok sıkı bir yapısı var, dikkatle sökün derim. Ürünün en önemli kısmı makinesi ve sürahisi. Sürahi camdan ve bizimki bir süre sonra kırıldı bizim hatamızdan dolayı. Ama bu parça zor bulunuyor ve fiyatı neredeyse makine fiyatına. Philips kalitesi tartışılmaz ama aksesuar fiyatlarından dolayı bu basit makine hakkında tekrar düşünmeniz gerekebilir.

Emre Aydın
5 yıldız üzerinden 5,0 başarılı
Türkiye’de 3 Mart 2022 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
evinizde kendi çapınızda kahve içen biriyseniz ürün fazlasıyla yeterli. Otomatik kapanma,damlatmama,su seviyesi göstergesi oldukça yararlı özellikler. Yaklasık 3 dakika içinde kahveniz hazırlanmış oluyor. Dikkat edeceğiniz önemli husus ise kendinden filtreli bir makine değil,filtre kağıdı almanız gerekiyor. Kısaca başarılı bir ürün tavsiye ederim.
2 kişi bunu faydalı buldu

T******V*****
5 yıldız üzerinden 5,0 F/P
Türkiye’de 26 Aralık 2020 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Herşeyi iyi güzel beğeniyorum. Tek olduğum için iki de bir kahve yapmamak için çaydanlığı dolu yapıyorum. Ama 30 dk da bir düğmesi otomatik kendini kapatıyor. Aslında güzel bir özellik. Ama ben kahvenin sıcak kalmasını istediğimde de bundan vazgeçemiyorum. Niye aldın diyeceksiniz bunu bile bile, f/p göz önünde bulundurarak aldım. Yoksa akşamdan ayarla sabah kahven hazır makineler de var örneğin Melitta ama onlar da 4 katı fiyat farkı var. Ürünümden kısacası memnunum. İlerde o sigortasını da kapatırım herhalde😂

Gökhan ergen
5 yıldız üzerinden 5,0 Kesinlikle tavsiye ederim
Türkiye’de 27 Temmuz 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Ürünü yaklaşık 2 hafta kullanıp öyle yorum yazmak istedim.
Ürün tambur fiyat performans ürünü 1000 TL lik makinelerde taş çıkartır. french press kullanan arkadaşlar hep soruyorlar arada fark varmı diye. Arada dağlar kadar fark var, ben daha önce kahve icmemisim dedirtir.
Hiç damlama yapmıyor, 2 yada 3 dk kahveyi demliyor daha sonra ısıtma haznesinde dinlenmesi için 5 dk bekletirseniz ağız yakacak sıcaklığa erişiyor. Kahve makinada sıcak olmuyor diyen çok kişi gördüm öyle bir şey yok.
Malzeme kalitesi guzel

Cahit Silleli
5 yıldız üzerinden 4,0 Fiyat performans olarak iyi
Türkiye’de 17 Nisan 2022 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Ürün fiyat performans olarak çok iyi. Sadece kafama takılan bir konu var. Ürün içeriği o kadar kötü paketlenmişti ki sanki daha önceden açılıp iade edilmiş gibiydi. Buruş buruş bir kullanma klavuzu ve gerçekten çok kötü bir iç paketlemeyle geldi. Dışı zaten bildiğiniz gibi güzel paketliydi. Ürün kullanımı gayet basit. Yaptığı kahve lezzetli.

MissQ
5 yıldız üzerinden 5,0 Sloganda dediği gibi basit lezzetli kahve
Türkiye’de 11 Mayıs 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Ürünü satın alalı 1 hafta oldu. Uzun zamandır listemdeydi, indirimde olduğunu görünce artık kaçırmadan alayım dedim. Malum evlere de kapandık. Çok araştırdım.
Kargo : Paketleme mükemmel, bu konuda Amazon rakipsiz. Dikkat edilmesi gereken şey ürünün Amazon tarafından satılıp gönderilmesi. O zaman 10/10 paketleme ve hızlı kargolama oluyor. Tahmini teslimat tarihinden 1 gün önce teslim edildi. Kargo hızlıydı.
Ürün : Daha önce french press’te kahve hazırlayan biri olarak bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra filtre kahve içmeyi sevdim. Kullanımı çok kolay, haznesine su doldur, 1/4 filtre kahve kağıdı koy, ölçeği kullanarak kahveyi dök ve bekle. Kısa sürede kahveniz hazır. Biraz sesli çalışıyor ama alışıyorsunuz. Filtre kahve kağıdı almanız gerekli. Uzun vadede masraflı görünse de daha hijyenik ve sabit tel filtrelerdeki gibi tortu birikimi problemi olmayacak. Bu avantaj. Makine 30 dakika sonra otomatik kapanıyor. Fincanınızı makinenin üstüne ters koyarsanız fincanınız ısınır ve onda kahvenizi daha sıcak içersiniz. Bana göre kahvenin sıcaklığı ideal. Hemen almaz biraz beklerseniz daha sıcak kahve içersiniz. Damlatmaz özelliği için ise demliğin tutamacı ortada kalacak şekilde yerleştirip öyle almalısınız. Sesli uyarı yok ama makinenin sesi kesilince kahvenin hazır olduğunu da anlıyorsunuz. Giriş seviyesi için mükemmel cihaz.
Kesinlikle tavsiye ederim.

ERDEM ARSLAN
5 yıldız üzerinden 5,0 Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
Türkiye’de 20 Haziran 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Evde kullanmakta olduğumuz Delonghi marka kahve makinası rezistans arızası sebebiyle birden çalışmamaya başladı. Yetkili servis yedek parçası yok deyince. Bunu markası ve uygun fiyatı sebebiyle satın aldım. 2 kere boş suyla çalıştırdım. Herhangi daha sonra kullandığınızda plastik kokusu almadık. Makina ısıtmıyor şikayetleri gördüm. Kahve demlendşkten sonra bir 5 dakika daha bekletirseniz oldukça sıcak oluyor. Açıkçası damlatma falan da olmadı. Ben memnun kaldım. Oldukça şık bir görüntüsü var. Kazulet birşey değil. Evdeki 4 numara kağıt filtreler uydu. Yeni alacaklar 4 numara tercih edebilir. Bu ürünlerin en fazla 3 yıl kullanım ömrü var. Bence ona göre satın alın derim.

Çetin Toptaş
5 yıldız üzerinden 5,0 Küçük, pratik ve çok şık.
Türkiye’de 18 Nisan 2022 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Öncelikle çok araştırdım ve bu makineye karar kıldım, büyük makineler ve profesyonel kahve makinelerinin teferruatı çok, temizleme, kireç çöz vs.
Eğer sabahları taze kahve içmek isterseniz en iyi tercih bu, küçük 3 kişilik rahat kahve yapıyor,
Sıcaklığı çok ideal, mutlaka filtre kağıt kullanın (1/4). çok sıcak isterseniz fincanınızı ısıtmanız yeterli.
Şu ekonomik sıkıntıların olduğu günlerde çok ideal bir makine, Amazon prime kargoyu ise anlatmaya gerek yok. 1 günde sağlam ve sıkıntısız olarak teslim ediyor. Teşekkürler Amazon

ayşenur kaya
5 yıldız üzerinden 5,0 Kahve time
Türkiye’de 6 Mayıs 2021 tarihinde değerlendirildi
Renk: SiyahDoğrulanmış Alışveriş
Çok özenli geldi.Makine de filtre demleme kısmı koku yapmıyor.(en güzel özelliği)kahveyi demledikten sonra tam ısınınca kendi kapatıyor.kahve baya kaynar oluyor.(kahva demlendikten sonra istediğiniz ısıda kahveyi içebilirsiniz kaynamasını beklemeden)soğudukça istediğiniz gibi altını açıp ısıtabilirsiniz.tek kötü özelliği kahve koyduğunuz bölmenin kapağını kahveyi koyarken elle tutmalısınız yoksa kapanıyor(sabit durması için tutacağı yok)ve kahve demlendikten sonra o kapak damla damla su oluyor.temizlemek için açtığınızda etrafa damlayabiliyor.Bunu küçük iki olumsuzluğun dışında hiçbir olumsuzluk yaşamadım.Çok başarılı buldum.Alınabilir kesinlikle

• ←Önceki
  • Sonraki→

Sorular? İnceleyenlerden cevapları hızlıca alın

Sor
Lütfen geçerli bir soru girdiğinizden emin olun. Sorunuzu düzenleyebilir veya bu haliyle yayınlayabilirsiniz.
Lütfen bir soru girin.

Müşteri Hizmetleriyle mi görüşmeniz gerekiyor?Buraya tıklayın
‹ Philips Hd7432/30 Kahve Makinesi Cam Sürahi için tüm ayrıntıları gör

Son Görüntülediğiniz Ürünler ve Öne Çıkan Öneriler
›
Görüntüleme geçmişini gör veya düzenle
Ürün sayfalarını görüntüledikten sonra ilginizi çeken diğer sayfalara kolayca dönmek için buraya bakın.

Başa dön
Hakkımızda