Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: Russell Hobbs Su Isıtıcı Elegance Cam, 1,7 L, 200 W, Led Aydınlatma, Paslanmaz Çelik, Çıkarılabilir Kireç Filtresi, Dolum Seviyesi Göstergeli Su Seviyesi Göstergesi, Yüksek Kaliteli, 23830-70

Çerez Tercihlerinizi Seçin

Çerez Bildirimimizde ayrıntılı şekilde açıklandığı üzere alışveriş yapmanızı sağlamak, alışveriş deneyiminizi iyileştirmek ve hizmetlerimizi sunmak için gerekli olan çerezleri ve benzer araçları kullanırız. Ayrıca, bu çerezleri müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını anlamak (örneğin, site ziyaretlerini ölçerek) ve böylece iyileştirmeler yapabilmek için kullanıyoruz.

Kabul ederseniz, Çerez Bildirimimizde açıklandığı üzere, Amazon mağazalarındaki alışveriş deneyiminizin tamamlayıcısı olarak da çerezleri kullanacağız. Buna, benzersiz tanımlayıcı gibi standart cihaz bilgilerini depolayan veya bunlara erişen birinci ve üçüncü taraf çerezlerinin kullanılması dahildir. Üçüncü taraflar, kişiselleştirilmiş reklamları görüntülemek ve ölçmek, hedef kitle içgörüleri oluşturmak ve ürünleri geliştirip iyileştirmek amacıyla çerezleri kullanır. Bu çerezleri reddetmek, daha ayrıntılı seçimler yapmak veya daha fazla bilgi almak için "Çerezleri Özelleştir" öğesine tıklayın. Çerez Bildiriminde açıklandığı üzere, Çerez Tercihleri sayfasını ziyaret ederek seçimlerinizi dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Amazon'un kişisel bilgileri (Amazon Store sipariş geçmişi gibi) nasıl ve ne amaçla kullandığı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Gizlilik Bildirimimize bakın.

Ne yazık ki çerez tercihleriniz kaydedilirken bir sorun oluştu. Tekrar deneyin.
Çerezleri Kabul EtÇerezleri Özelleştir
Ana içeriğe atla
.com.tr
Merhaba Teslimat adresini seçin
Tüm Kategoriler
Arama yapmak istediğiniz kategoriyi seçin
Merhaba, Giriş yapın
Hesap ve Listeler
değil misiniz? Çıkış Yap İadeler ve Siparişler
Alışveriş Sepeti
Tümü
Engelli Müşteri Desteği Satış Yap Çok Satanlar Günün Fırsatları Prime Müşteri Hizmetleri Moda Yeni Çıkanlar Elektronik Kitap Bilgisayar Kişisel Bakım ve Kozmetik Hediye Kartları Amazon Ayrıcalıkları Hediye Fikirleri Spor ve Açık Hava Aktiviteleri Oyuncaklar ve Oyunlar Sağlık ve Bakım Yapı Market Video Oyunu ve Konsol Bebek Evcil Hayvan Ev ve Yaşam
event

• Russell Hobbs Su Isıtıcı Elegance Cam, 1,7 L, 200 W, Led Aydınlatma,...
  • ›

Marka:Russell Hobbs
Stil: su ısıtıcıDeğiştir
Yorum yazın
Puanlar nasıl hesaplanır?
Toplam yıldız puanını ve yıldıza göre yüzde dökümünü hesaplamak için basit bir ortalama kullanmayız. Bunun yerine, sistemimiz bir yorumun ne kadar yeni olduğu ve yorum yapan kullanıcının ürünü Amazon'dan satın alıp almadığı gibi şeyleri değerlendirir. Sistemimiz, ayrıca güvenilirliği doğrulamak için yorumları analiz eder.
Tüm Satın Alma Seçeneklerini Gör

En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu

Tüm olumlu müşteri yorumları›
Kaleska
5 yıldız üzerinden 4,0Güzel bir ısıtıcı
Türkiye’de 22 Kasım 2018 tarihinde değerlendirildi
Ürünün görüntüsü de, işlevi de gayet güzel. Ancak fotoğrafından krom kaplama olduğunu düşündüğüm parçalar aslında plastik ve zamanla dökülmesinden çekiniyorum. Ürünü 1 aydır kullanıyorum ve kapakta buhar nedeniyle matlaşma başladı. Tabanda bulunan ve ısıtmayı sağlayan metal parça her iki kullanımdan sonra ince bir tabakayla kaplanıyor. Bunun sudan kaynaklanan kireç olduğunu düşünüyorum. Yine de damacana su kullandığımı ve bundan önceki ısıtıcımın tabanını 1-2 ayda bir temizlediğimi düşününce kullanılan parlak malzemenin de bu kireçlenmeye katkısı olabileceğini düşünüyorum. Son olarak kapak ilk haftada tam açılmamaya başladı. Su doldururken elle hafifçe müdahele etmek gerekiyor. Küçük ve rahatsız etmeyen bir sorun ancak Hobbs'un bu detaylara daha fazla dikkat edeceğini ummuştum. Mavi ışık vermesi hoş bir detay, ama kapalıyken ve ışık yokken ısıtıcının cam yüzeyi içeriden o kadar buhar yapmış oluyor ki güzel görüntüsü pek dikkat çekmiyor.
Sonuç olarak: (+) fonksiyonunu yerine getiren güzel görünümlü bir ürün. (-) Kullanılan malzeme nedeniyle de bir önceki ısıtıcım gibi 10 yıl kullanabileceğimden emin değilim.
Daha fazla bilgi
14 kişi bunu faydalı buldu

En çok beğenilen eleştirel müşteri yorumu

Tüm eleştirel müşteri yorumları›
ikarus71
5 yıldız üzerinden 1,0Ürün olarak gayet güzel, ancak yetersiz servis
Türkiye’de 15 Ocak 2021 tarihinde değerlendirildi
Ürünü 2020 Mart ayında aldım ve 10 aydır sorunsuz kullanıyorum. Ancak cam karaf bir kaza sonucu kırıldı, yenisini almak için yetkili servisleri araştırdım, ancak ellerinde olmadığını, merkeze söyleyeceklerini, ithal edileceğini, gelince haber verileceğini söylediler. Bu ürün için bu kadar kritik ve kırılgan olan parçanın stoklanmamış olması skandal, tavsiyem Türkiye de yaygın bayii ağı olan ürünleri tercih edin.
Daha fazla bilgi
17 kişi bunu faydalı buldu

Ara
Sıralama:
En çok beğenilen müşteri yorumları
Filtreleme
Tüm yorumcular
Tüm yıldızlar
Stil: su ısıtıcı
Metin, resim, video
Filtreleyen
Stil: su ısıtıcıFiltreyi temizle
242 toplam puan, 94 yorumlu

Yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Tüm değerlendirmeleri Türkçe'ye çevir

Glhn
5 yıldız üzerinden 5,0 Kaliteli ve şık
Türkiye’de 15 Nisan 2019 tarihinde değerlendirildi
Stil: su ısıtıcıDoğrulanmış Alışveriş
Çok şık bir tasarım. Çok kaliteli bi r ürün. Kargo çok hızlı ulaştı. Severek kullanıyorum

MEHMET TEMEL
5 yıldız üzerinden 5,0 Kaliteli bir ürün
Türkiye’de 13 Ekim 2019 tarihinde değerlendirildi
Stil: su ısıtıcı
Sağlam bir Su ısıtıcısı

A. Veys
5 yıldız üzerinden 5,0 Gayet Güzel !
Türkiye’de 5 Ekim 2020 tarihinde değerlendirildi
Stil: su ısıtıcıDoğrulanmış Alışveriş
Hızlı kargo, sağlam ve kullanışlı bir ürün.. Gayet memnun kaldım. Herkese de tavsiye ederim.

Diğer ülkelerden

Joachim S.
5 yıldız üzerinden 1,0 Deckel klemmt beim Öffnen
Almanya’da 12 Eylül 2018 tarihinde değerlendirildi
Stil: su ısıtıcıDoğrulanmış Alışveriş
Der Wasserkocher gefällt uns nach wie vor vom Aussehen her und von der Haptik sehr gut und würde auch 5 Sterne bekommen, wenn da nicht der Öffnungsmechanismus des Deckels wäre.
Wir hatten nun das dritte Gerät. Alle drei Geräte hatten denselben Fehler: nach ein paar Tagen/Wochen ließ sich der Deckel durch Drücken des Öffnungsknopfes nicht mehr öffnen. Er klemmte. Und bei einem brach der Öffnungsmechanismus sogar. Somit war der jeweilige Wasserkocher nicht mehr zu gebrauchen.
Russell Hobbs hat auch immer anstandslos den Wasserkocher getauscht; das ist nicht das Problem.
Auch konnten wir den letzten Wasserkocher anstandslos bei AMAZON zurückgeben.
Aber ein Satz in einer der vielen Mails zwischen uns und Russel Hobbs, hat uns stutzig und verärgert gemacht.
Zitat: „Dennoch kann es passieren, dass sich im Verlauf des Einsatzes der Produkte konstruktive Schwächen oder Mängel zeigen, die sich erst im Produktlebenszyklus zeigen und von unserer technischen Abteilung so schwer zu erfassen sind.“
Wir sind doch keine Produkttester und sollen auch noch dafür zahlen!!!
Das geht gar nicht!!!
Wie oft sieht man Roboter im Fernsehen, die genau solche Tests wie „Öffnen und Schließen eines Deckels“ zigtausend mal machen, um Schwachstellen zu erkennen bzw. aufzudecken.
Durch dieses Gebaren des Herstellers bekommt der Wasserkocher nur einen Punkt von uns.
Hätte es ein Minus gegeben, dann hätten wir mit Minus gewertet.
Schade, denn wir waren bis jetzt Russell Hobbs-Fans.
17 kişi bunu faydalı buldu
Destiny
5 yıldız üzerinden 2,0 Aussehen Top der Rest ein Flop !
Almanya’da 25 Ocak 2019 tarihinde değerlendirildi
Stil: su ısıtıcıDoğrulanmış Alışveriş
Auf der Suche nach einem neuen Wasserkocher, bin ich auf dieses sehr schön aussehende Modell gestossen.
Der Preis und die Bewertungen haben mich allerdings nicht so ganz überzeugt, weshalb ich erst einmal abgewartet habe.
Aufgrund eines Angebotes habe ich dann aber doch bestellt.

Der Wasserkocher wurde sehr schnell geliefert, alles war gut verpackt und ich konnte keine Mängel feststellen.
Als ich das Gerät dann allerdings an die Stelle stellen wollte, wo mein alter Wasserkocher stand, ergab sich das Erste Problem: Das Kabel war viel zu kurz. Also musste ich ihn jedes Mal umstellen, wenn ich ihn brauchte.
Auch die Reinigung ist nicht sehr einfach da der Deckel nicht richtig geöffnet werden kann und man dadurch schlecht in das Innere des Kochers gelangt.
Das viele Plaste lässt ihn zudem sehr billig erscheinen.
Da ich ausserdem fand, dass er insgesamt viel zu groß in meiner Küche erschien, habe ich ihn zurück geschickt.
Der Preis ist für diesen Wasserkocher viel zu hoch angesetzt und die vielen schlechten Bewertungen kann ich nun gut nachvollziehen.
7 kişi bunu faydalı buldu
Kristina Kaminski
5 yıldız üzerinden 5,0 Super Kauf
Almanya’da 23 Kasım 2021 tarihinde değerlendirildi
Stil: su ısıtıcıDoğrulanmış Alışveriş
Ein schöner Wasserkocher, der schnell heizt und das Wasser sauberer hält als ein Kocher aus Metall oder Plastik. Man muss ihn allerdings regelmäßig entkalken für die Optik.
Der Knopf zum Öffnen funktioniert super und die Öffnung ist groß genau, um bequem Wasser einzufüllen und ihn auch gut reinigen zu können. Ich finde die Marke steht für schönes Design und gute Qualität. Würde ich wider kaufen.
Roepke
5 yıldız üzerinden 5,0 Formschön
Almanya’da 15 Şubat 2022 tarihinde değerlendirildi
Stil: su ısıtıcıDoğrulanmış Alışveriş
Also optisch und haptisch mag ich die eingesetzten Materialien sehr. Auch wenn hier viel Kunstoff verwendet wurde, fühlt es sich alles hochwertig in der Verarbeitung an. Der Wasserkocher tut, was er soll und ist dazu auch sehr dekorativ. Ich hoffe, dass ich lange dran Freude habe, dann war das ein guter Kauf😏
Eloise
5 yıldız üzerinden 5,0 Verstehe die schlechten Bewertungen nicht...
Almanya’da 24 Şubat 2021 tarihinde değerlendirildi
Stil: su ısıtıcıDoğrulanmış Alışveriş
Ist der 2. Wasserkocher bei mir von dieser Firma. Der erste hat 12 Jahre gehalten. Danach habe ich mir
von einer anderen Firma einen wesentlich günstigeren geholt, hat 2 Jahre gehalten...
Nun wieder Russel Hobbs, sieht gut aus, tut was er soll, zeigt keine Mängel. Bleibt nur noch zu hoffen, dass
dieses Gerät auch 10 Jahre hält.
MC Hammer
5 yıldız üzerinden 1,0 Mangelhafte Qualität
Almanya’da 7 Eylül 2020 tarihinde değerlendirildi
Stil: su ısıtıcıDoğrulanmış Alışveriş
Der Wasserkocher sieht gut aus, mehr aber auch nicht. Die Wärmeleistung ist im Vergleich zu anderen Wasserkocher eher langsam. Das Entscheidende: Nach exakt 2 Jahren und 5 Monaten war das Ding Schrott. Wenn der Eindruck erweckt werden soll Premium Geräte herzustellen und auch einen entsprechenden Preis abruft, ist das zu wenig. Dieses Produkt werde ich mir nie wieder kaufen.
Bir kişi bunu faydalı buldu
  • ←Önceki
  • Sonraki→

Sorular? İnceleyenlerden cevapları hızlıca alın

Sor
Lütfen geçerli bir soru girdiğinizden emin olun. Sorunuzu düzenleyebilir veya bu haliyle yayınlayabilirsiniz.
Lütfen bir soru girin.

Müşteri Hizmetleriyle mi görüşmeniz gerekiyor?Buraya tıklayın
‹ Russell Hobbs Su Isıtıcı Elegance Cam, 1,7 L, 200 W, Led Aydınlatma,... için tüm ayrıntıları gör

Son Görüntülediğiniz Ürünler ve Öne Çıkan Öneriler
›
Görüntüleme geçmişini gör veya düzenle
Ürün sayfalarını görüntüledikten sonra ilginizi çeken diğer sayfalara kolayca dönmek için buraya bakın.

Başa dön
Hakkımızda