Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: Samsung Galaxy Note 9 SM-N960F Akıllı Telefon, 128 GB, Gece Siyahı (Samsung Türkiye Garantili)
Merhaba, Giriş yap Hesap ve Listeler Hesap ve Listeler değil misiniz? Çıkış Yap Siparişler Alışveriş Sepeti
Tüm Kategoriler
Git
Elektronik aksesuarlarda %40'a varan indirim
Elektronik aksesuarlarda %40'a varan indirim
Günün Fırsatları Çok Satanlar Yeni Çıkanlar Müşteri Hizmetleri Satış Yap

• Samsung Galaxy Note 9 SM-N960F Akıllı Telefon, 128 GB, Gece Siyahı...
  • ›

1 yıldız

Renk: Gece SiyahıDeğiştir
Yorum yazın
Tüm Satın Alma Seçeneklerini Gör

En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu

76 olumlu müşteri yorumunun tümünü görün›
Dr. Ömer Topcu
5 yıldız üzerinden 5,0Amazon.com.tr kalitesiyle
19 Ekim 2018
Samsung Türkiye Garantisiyle amazon kutusundan içinden çıkan fiyatını hakeden size daha elinize alır almaz özel hissettiren ve o şık Note 9 kutusu. Telefona sadece telefon demek yanlış olur. Gücü ve performansı hissediyorsunuz. Navigasyon tuşlarını gizleyerek ekranınızı tam bir ekrana çeviriyorsunuz ve kullandığınız her an keyifli. Telefon kilitliyken ekran koruyucusu olan AlwaysOnDisplay'inizi özelleştirebiliyorsunuz ve her özellik içinize ayrı bir siniyor. Doğru tercih yaptığınızı bir kez daha anlıyorsunuz. Kalemine çok ihtiyacım olmasa da hayatı gerçekten kolaylaştırıyor ve bir bakmışsınız aslında baya da kullanıyorsunuz Speni. Daha fazla bir şey söylememe gerek yok bence. Cihaz çok başarılı. Alın!
Daha fazla bilgi
11 kişi bunu faydalı buldu

En çok beğenilen eleştirel müşteri yorumu

4 eleştirel müşteri yorumunun tümünü görün›
Barış
5 yıldız üzerinden 3,0Paketleme kötü ve kutu şefaf filosu yok
26 Aralık 2018
Ürün de bi sıkıntı olmadı fakat arayıp özellikle sormama rağmen ürünün dışında ki şeffaf folyo var mı diye (ürünün açılmamış yada değiştirilmemiş olduğunu garanti etmek için ) var demelerine rağmen yoktu. Neyseki s9+ 'taki yazılan yorumlardaki gibi üst üste yapıştırılmış 2. Etiket olayı yoktu yani ürün açılmamış ama folyosu yok. Ürünün paketlemesine gelince yani kargolanmasına ben başka sitelerden sipariş ettiğimde benzer bi siparişi telefonun etrafı airbag parking denilen bir içi hava dolu bir koruyucu ile sarılırdı ama bu bildiğin bi kağıt doldurulmuş kartonun içinde geldi. Ama fiyat ve kargo hızı iyi.
Daha fazla bilgi

Ara
Sıralama:
En fazla puan alanlar
Filtreleme
Sadece Doğrulanmış AlışverişlerTüm yıldızlarTüm formatlarMetin, resim, video
78 yorumdan 1-10 arası gösteriliyor(doğrulanmış alışverişler). Filtreyi temizle

Yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Dr. Ömer Topcu
5 yıldız üzerinden 5,0Amazon.com.tr kalitesiyle
19 Ekim 2018
11 kişi bunu faydalı buldu

roro
5 yıldız üzerinden 5,0Uzay mekiği
12 Aralık 2018
Renk: Gece SiyahıDoğrulanmış Alışveriş
iphone'dan Note 9'a geçiş yaparak yüzyılın en doğru kararını verdiğimi söyleyebilirim. Telefon müthiş, ufak bir ayarlamayla tasarrufsuz kullanımda 1-1,5 güne kadar pil ömrü veriyor. Full tasarruf modunda 2-2,5 gün seviyesi yakalanabilir. Status bar ve navigation bar kapatılarak full ekran keyfi müthiş. Çentik mentik yok. 4K film keyfi nefis. Maç keyfi neredeyse Oled TV kalitesinde. 256gblık hafıza kartıyla 35 yıllık foto video vs arşivi cebimde. Takılma kasma hiç yok. Android kullanmasını bilene harika bir işletim sistemi. iphone çocuk telefonu gibi kaldı telefonun yanında. Launcher ayarlarıyla telefona root atmadan A'dan Z'ye tema ayarlaması yapabiliyosunuz. Bu telefonu Led kılıf ile masaya koyduğunuzda millet uzay aracı görmüşe dönüyor onuda söyleyeyim. 5k bantında olan bu telefon 11-13k bantındaki rakibi xs max'dan çok daha iyi.. samsung bu telefona ulaşılabilir fiyatlandırma yapmış, hedef iphone'u piyasadan silmek olduğu çok belli.. fırsat varken kaçırmayın..
7 kişi bunu faydalı buldu

Hatice
5 yıldız üzerinden 5,0Amazondan alışveriş başkadır
18 Kasım 2018
Renk: Gece SiyahıDoğrulanmış Alışveriş
Telefon gerçekten piyasanın en iyisi, hem ön hem arka kameradan çok kaliteli resimler çekebilirsiniz. En uygun fiyatla Amazon dan sipariş verdim ertesi gün elimdeydi, amazondan ilk alışveriş tecrübemdi ama super başlangıç yaptık. Alacak olan herkese tavsiye ederim
8 kişi bunu faydalı buldu

OKAN
5 yıldız üzerinden 4,0ÜRÜNDE IŞIK SIZMASI VAR
10 Ocak 2019
Renk: Gece SiyahıDoğrulanmış Alışveriş
EN BÜYÜK SORUN TELEFONDA IŞIK SIZMASI VAR VE SAMSUNG BUNUN BİR ARIZA OLMADIĞINDA ISRARLI.BUNUN DIŞINDA İLK GÜN SANİYEDE EKRANI AÇAN YÜZ TANIMA,BELLİ BİR SÜRE SONRA YAVAŞLAMAYA BAŞLIYOR.BAZI UYGULAMALARIN ÇÖZÜNÜRLÜKLERİ TELEFONLA UYUMSUZ.ESKİ TELEFONUNUZDAN DAHA KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ ALABİLİRSİNİZ.YAKIN ZAMANDA HERŞEY YAVAŞLAYACAK GİBİ GELİYOR NEDENSE.
PİL KONUSU İSE MÜKEMMEL.NOTE 4 Ü GÜNDE 2 KERE ŞARJ ETMEK ZORUNDA KALIYORDUM.NOTE 9 DA YOĞUN KULLANIMDA TAM GÜNÜ RAHATLIKLA TAMAMLAYABİLİYORUM.
YANİ ABARTILDIĞI KADAR MÜKEMMEL BİR CİHAZ DEĞİL.İNSAN BU KADAR YÜKSEK MEBLALAR ÖDEDİĞİNDE BEKLENTİSİ DE YÜKSEK OLUYOR DOĞAL OLARAK.
5 kişi bunu faydalı buldu

Ayşegül ÇİÇEK
5 yıldız üzerinden 5,0IOS'tan ANDROID'e geçiş
28 Aralık 2018
Renk: Lavanta MoruDoğrulanmış Alışveriş
6 yıllık IPhone kullanıcısıydım. Sadece kaliteli foto özelliklerinden dolayı android'e geçmeye karar verdim. Samsung note 9 tasarım ve renk olarak ta hoşuma gittiğinden bir cesaret aldım. Başlarda çok zorlandım - ki hala zorlanıyorum, alışmak zaman alacak - ama nasıl ki ıphone'cu olduk şimdide androidci oluruz :) ama aldığım günden beri daha keşke demedim. Klavyesinde ve menüsünde hala zorlanıyorum ama kendine göre çok özel bir telefon. fotoğraf kalitesi muhteşem. hızı muazzam. özel uygulamaları gayet kullanışlı. Ben memnunum, tavsiye ederim.
4 kişi bunu faydalı buldu

M. Y. K.
5 yıldız üzerinden 5,0Başarılı
22 Ocak 2019
Renk: Gece SiyahıDoğrulanmış Alışveriş
12 gündür kullanıyorum. Amazondan 4916,25₺ gibi oldukça uygun bir fiyata aldım. Pil, kamera ve ekran görüntü kalitesi harika. Ayrıca telefon içerisinde hayatı kolaylaştıracak bir sürü minik detay barındırıyor. Telefonda normal kullanımda 25 saate kadar pil ömrü aldım. Android 9.0 Pie güncellemesi ile birlikte gelen One UI arayüzünün de telefona ayrı bir güzellik kattığını ve tek elle kullanımı çok kolaylaştırdığını söylemekte fayda var. Amazon müşteri hizmetleri ise oldukça ilgili idi ancak personellerinin tamamının henüz yeterli bilgiye sahip olmaması telefonu elime almamı hayli geciktirdi, bu hatalarını ekspres kargo ücretini iade ederek telafi ettiklerini söylemek mümkün. Telefonun jelatiniyle geldiğini ve güvenlik etiketinin altında kesilmiş herhangi bir etkiket de bulunmadığını ekleyeyim.
3 kişi bunu faydalı buldu

Solmaz
5 yıldız üzerinden 5,0Üst düzey telefon. Kaliteli ekranı, hızı ve uzun süre giden şarjı öne çıkıyor.
28 Mart 2019
Renk: Okyanus MavisiDoğrulanmış Alışveriş
Elinize aldığınızda premium kalite hemen kendini belli ediyor. Fotoğraf kalitesi şaşırtıcı derecede iyi her ortamda en iyi sonucu alıyor. Kavisli ekranı hoş bir hissiyat veriyor. İnternet bağlantı hızı ve wi-fi çekim gücü çok iyi. Eski telefonunuzdaki tüm uygulamaları belgeleri, fotoğrafları ve videoları birlikte gelen usb bağlantı cihazıyla tek bir dokunuşla note 9 a aktarabiliyorsunuz. 3.5 luk kulaklık girişi olması çok olumlu. Müzik çalarken hoparlörden çıkan ses gerçekten çok kaliteli . Dahili gelen 128 gb'lık hafızaya ek olarak ek kart takılabilmesi de cabası. Telefonun arkasında bulunan parmak izi okuma çok iyi çalışıyor ve ben genelde kilit açmak için burayı kullanıyorum.Ekran oranı iyi ayarlandığından 6.4 inç olmasına rağmen ele iyi oturuyor, ben oldukça kalın şeffaf kılıf kullanmama rağmen eldeki kavraması oldukça iyi. Kalemi çok kullanışlı ve şık, "Kapalı Ekran Notu " çok hoş. Telefon ekranı kapalıyken kalemi çıkardığınızda yazmaya hazır. Ekran açıkken çıkardığınızda ise size ne yapmak istediğinizi soruyor(daha doğrusu işlem yapacağınız programı seçmenizi bekliyor, isterseniz bunlardan birini seçer, isterseniz kendiniz başka bir program açarsınız.Sadece Bixby tuşu gereksiz gibi geldi bana. Birde şarj olması diğer telefonlara göre biraz daha uzun sürüyor(4000 mAh). Özetlersek: çok iyi bir telefon

Sinan Akpinar
5 yıldız üzerinden 5,0Fiyat/performans oranı en iyi amiral gemisi
17 Ocak 2019
Renk: Okyanus MavisiDoğrulanmış Alışveriş
Bu telefonu uzun araştırmalardan sonra almaya karar verdim. Önceki telefonum iPhone 6'ydı ve ona göre boyutlarının büyük olması çok düşündürmüştü ancak 1 haftalık kullanım sonrası o kadar da zorlanmadığımı belirtmeliyim. Huawei Mate 20 Pro ile bu telefon arasında kalmıştım, ancak Mate'in fiyatının 2000-2500 lira daha yüksek olması bu farka değmeyeceğini düşündürdü. IOS sonrası Android kullanımı da beni çok mutlu etti açıkçası, ilk başta çok fazla kişiselleştirme ve ayar olması uzun vakit alıyor ve sıkıcı gibi görünebilir ama gerçekten çok keyifli, kısıtlamaların minimum olması çok güzel bana kalırsa.
Fiyat olarak ve Samsung Türkiye garantili olarak en uygun Amazon'da bu ürüne ulaşmam ise en keyiflisi. Ancak telefonun fiyatının borsa gibi sürekli hareketlilik göstermesi bu ürünü almamı biraz geciktirdi :) Birkaç hafta bekledikten sonra fiyatı en uygun düzeydeyken alışverişimi tamamladım.
Bu arada telefonun super amoled ekranının mükemmel olduğundan bahsetmiş miydim? :)

Alper tantoglu
5 yıldız üzerinden 5,0Rakibi yok..amazon farki..kargo ve uzerindeki samsung Tr garantisini goren de anlar...
6 Ocak 2019
Renk: Gece SiyahıDoğrulanmış Alışveriş
4923tl den aldim..Amazon u aradim neden ucuz diye..hb'dan bile 400 tl ucuz, refurbished urun mu diye sordum..ingiltere den aradilar...kesinlikle orjinal samsung tr garantili ve yepyeni ürün olduğunu garanti ettiler..yilbasi gecesi almadim sabah kalktigimda 4923 tl oldugunu gordum ve hemen aldim 7 tl ye de jet kargo ile geldi...ve süperdi...kutu cok saglamdi kargo icin elestirenler sacmalamis ..ben midnight black aldim, cihaz zaten s9plus im ile ayni ancak note kullanmak ayricalik note 4 den beri kullandigim icin 6 ay kullanip s9+ i sattim..her ikiside harika cihaz..son olarak jelatin vs asla ust uste yapistirma vs degil asiri saglam ve kaliteli kutu ile geldi..

Barış
5 yıldız üzerinden 3,0Paketleme kötü ve kutu şefaf filosu yok
26 Aralık 2018

• ←Önceki
  • Sonraki→

Müşteriler bu ürünlere de baktı

For Samsung Galaxy Note 9 Kılıf Premier Mat Slim Yumuşak Silikon
IPG Samsung Galaxy Note 9 Görünmez Ekran Koruyucu
Marka:IPG
₺34,90
5 yıldız üzerinden 3,57
Samsung Galaxy Note 10, 256 GB, Duman Siyahı (Samsung Türkiye Garantili)
Samsung Galaxy Note 10, 256 GB, Duman Siyahı (Samsung Türkiye Garantili)
₺8.399,00
5 yıldız üzerinden 5,01
Samsung Galaxy Note 8, 64 GB, Altın (Samsung Türkiye Garantili)
Samsung Galaxy Note 8, 64 GB, Altın (Samsung Türkiye Garantili)
₺5.899,00
5 yıldız üzerinden 4,878
Samsung Galaxy Note 10+, 256 GB, Ay Tozu Grisi (Samsung Türkiye Garantili)
Samsung Galaxy Note 10+, 256 GB, Ay Tozu Grisi (Samsung Türkiye Garantili)
₺9.390,00
5 yıldız üzerinden 5,03

Müşteri Hizmetleriyle mi görüşmeniz gerekiyor?Buraya tıklayın
‹ Samsung Galaxy Note 9 SM-N960F Akıllı Telefon, 128 GB, Gece Siyahı... için tüm ayrıntıları gör
Başa dön
Hakkımızda