Amazon.com.tr:Müşteri Yorumları: Scholl Gel Aktiv Tabanlık, Erkek - Günlük

Çerez Tercihlerinizi Seçin

Çerez Bildirimimizde ayrıntılı şekilde açıklandığı üzere alışveriş yapmanızı sağlamak, alışveriş deneyiminizi iyileştirmek ve hizmetlerimizi sunmak için gerekli olan çerezleri ve benzer araçları kullanırız. Ayrıca, bu çerezleri müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını anlamak (örneğin, site ziyaretlerini ölçerek) ve böylece iyileştirmeler yapabilmek için kullanıyoruz.

Kabul ederseniz, Çerez Bildirimimizde açıklandığı üzere, Amazon mağazalarındaki alışveriş deneyiminizin tamamlayıcısı olarak da çerezleri kullanacağız. Buna, benzersiz tanımlayıcı gibi standart cihaz bilgilerini depolayan veya bunlara erişen birinci ve üçüncü taraf çerezlerinin kullanılması dahildir. Üçüncü taraflar, kişiselleştirilmiş reklamları görüntülemek ve ölçmek, hedef kitle içgörüleri oluşturmak ve ürünleri geliştirip iyileştirmek amacıyla çerezleri kullanır. Bu çerezleri reddetmek, daha ayrıntılı seçimler yapmak veya daha fazla bilgi almak için "Çerezleri Özelleştir" öğesine tıklayın. Çerez Bildiriminde açıklandığı üzere, Çerez Tercihleri sayfasını ziyaret ederek seçimlerinizi dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Amazon'un kişisel bilgileri (Amazon Store sipariş geçmişi gibi) nasıl ve ne amaçla kullandığı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Gizlilik Bildirimimize bakın.

Ne yazık ki çerez tercihleriniz kaydedilirken bir sorun oluştu. Tekrar deneyin.
Çerezleri Kabul EtÇerezleri Özelleştir
Ana içeriğe atla
.com.tr
Merhaba Teslimat adresini seçin
Tüm Kategoriler
Arama yapmak istediğiniz kategoriyi seçin
Merhaba, Giriş yapın
Hesap ve Listeler
değil misiniz? Çıkış Yap İadeler ve Siparişler
Alışveriş Sepeti
Tümü
Engelli Müşteri Desteği Satış Yap Çok Satanlar Günün Fırsatları Prime Müşteri Hizmetleri Moda Yeni Çıkanlar Elektronik Kitap Bilgisayar Kişisel Bakım ve Kozmetik Hediye Kartları Amazon Ayrıcalıkları Hediye Fikirleri Spor ve Açık Hava Aktiviteleri Oyuncaklar ve Oyunlar Sağlık ve Bakım Yapı Market Video Oyunu ve Konsol Bebek Evcil Hayvan Ev ve Yaşam

• Scholl Gel Aktiv Tabanlık, Erkek - Günlük

Marka:Scholl
Stil: GünlükDeğiştir
Yorum yazın
Puanlar nasıl hesaplanır?
Toplam yıldız puanını ve yıldıza göre yüzde dökümünü hesaplamak için basit bir ortalama kullanmayız. Bunun yerine, sistemimiz bir yorumun ne kadar yeni olduğu ve yorum yapan kullanıcının ürünü Amazon'dan satın alıp almadığı gibi şeyleri değerlendirir. Sistemimiz, ayrıca güvenilirliği doğrulamak için yorumları analiz eder.
Tüm Satın Alma Seçeneklerini Gör

En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu

Tüm olumlu müşteri yorumları›
mustafa
5 yıldız üzerinden 4,0Aşırı bir rahatlık farkı hissettirmiyor
Türkiye’de 24 Mayıs 2021 tarihinde değerlendirildi
Daha önce ayrı bi tabanlık kullanmamıştım hep ayakkabının kendi tabanlığını kullandım o yüzden farklı markalarla karşılaştıramayacağım.
Aynı markanın birde iş için olan turuncu detaylı tabanlığınıda bununla beraber aldım malzeme kalitelerine bakmak için bu daha jelimsi daha ince bi yapıda diğer iş için olan tabanlık biraz daha kalın köpüğümsü malzemeye sahip. İş için olan tabanlığı kullanma fırsatım olmadı botuma takmayı düşünüyorum onuda ama o tabanlık sanki daha rahat olacakmış gibi duruyor.
Kısacası alınabilir jelimsi malzemesi kalitesiz değil kesinlikle ama aşırı rahat aman aman bi fark hissettirmedi normal bir tabanlık gibi sadece başlarda kullanmaya başladığımda parmaklarımın alt kısmını ağrıttı sanki su toplayacak gibi oldu ama alışma evresinden sonra o histe şu an yok.
İş için olan tabanlık daha rahat gibi duruyor bunu denemeden önce ona bakmanızı tavsiye ederim. Amazonun kalitesi müşteri odaklılığına her zamanki gibi tam puan.
Daha fazla bilgi
2 kişi bunu faydalı buldu

En çok beğenilen eleştirel müşteri yorumu

Tüm eleştirel müşteri yorumları›
B.
5 yıldız üzerinden 3,0Taban rahat ama ayakkabı ile uyumsuz
Türkiye’de 9 Ekim 2021 tarihinde değerlendirildi
Ürünün taban kalitesi çok rahat, jel hissiyatı başta garip hissettiriyor ancak ayakkabının kendi tabanı kadar rahat olamıyor. Ayakkabı tabanını çıkartıp bunu koyduğunuzda ayakkabının iç yanları ile boşluk oluşuyor ne yaparsanız yapın ve doğal bir his vermiyor. Ben 2 adet aldım tabanından rahatsız olduğum iki ayakkabıma koymak için ancak alışamadım. Ayrı üst malzemesi kumaş gibi ve çok çabuk soyuluyor. Sık kullansanız sürekli o mavi kumaş aşınır gibi duruyor.
Daha fazla bilgi

Ara
Sıralama:
En çok beğenilen müşteri yorumları
Filtreleme
Tüm yorumcular
Tüm olumlu müşteri yorumları
Tüm formatlar
Metin, resim, video
Filtreleyen
OlumluFiltreyi temizle
112 toplam puan, 29 yorumlu

Yorumlar filtrelenirken bir sorun oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Ülke: Türkiye

Emir B
5 yıldız üzerinden 5,0 Günlük kullanım için ideal
Türkiye’de 9 Ağustos 2020 tarihinde değerlendirildi
Stil: GünlükDoğrulanmış Alışveriş
Askerlik yaparken postalların içine koymak için aldım, spor ayakkabı rahatlığına döndü. Bu kaliteli ürün için teşekkürler Scholl ve hızlı gönderim için teşekkürler Amazon.
4 kişi bunu faydalı buldu

CEMAL Ç
5 yıldız üzerinden 5,0 42 numara üstü olan alsın
Türkiye’de 9 Şubat 2021 tarihinde değerlendirildi
Stil: GünlükDoğrulanmış Alışveriş
Herkese tavsiye ederim bence çok güzel tabanlılar fakat benim gibi küçük ayağınız varsa biraz sıkıntı ben 40-41 giyiyorum ve oturması için çok kesiyorum yan kısımları biraz ayarlarını tutturması zor oluyor 42 üstü numarasanız tam sizlik ben baya sevdim rahatlığını

Amazon Customer
5 yıldız üzerinden 5,0 amazon kalitesi
Türkiye’de 13 Mart 2022 tarihinde değerlendirildi
Stil: GünlükDoğrulanmış Alışveriş
amazondan alışveriş yapınca insan yıllardır nelerle boş yere uğraştığını daha iyi anlıyor. yeni bir soluk getirdiler ülkemize. Ürüne gelecek olursak zaten söylenecek bir şey yok. kalite olarak çok iyi. numaranıza göre ayarlanabiliyor olması daha da iyi. indirime girdiğinde kaçırmayın siz de.

Uğur
5 yıldız üzerinden 5,0 Cok rahat
Türkiye’de 10 Ağustos 2021 tarihinde değerlendirildi
Stil: GünlükDoğrulanmış Alışveriş
Ortopedik engeli kardeşim için aldım çok memun kaldı kardeşim

Enes
5 yıldız üzerinden 4,0 Ürün fena değil ilk izlenim olarak
Türkiye’de 8 Kasım 2021 tarihinde değerlendirildi
Stil: GünlükDoğrulanmış Alışveriş
öncelikle ürün beklenildiği gibi şuanlık onun haricinde dün akşam sipariş verip ankara ya uzak bir ileçede olmama rağmen sabah elimde ürünün elimde olması beni aşırı memnun etti.Amazon.com.tr ekibine teşekkür ediyorum.

oqzyqn
5 yıldız üzerinden 4,0 İŞ GÖRÜYOR
Türkiye’de 22 Kasım 2021 tarihinde değerlendirildi
Stil: GünlükDoğrulanmış Alışveriş
Muhteşem ötesi bir rahatlığı yok ama gayet güzel işinizi görüyor. Normal standart tabana göre hissedilir derecede fark var memnun kaldım.

Hüseyin FIRINCI
5 yıldız üzerinden 5,0 Botlar için kesin alınmalı.
Türkiye’de 16 Ağustos 2021 tarihinde değerlendirildi
Stil: GünlükDoğrulanmış Alışveriş
Askere giderken botların içine koymak için aldım. İlk gün botun kendi tabanlığını kullandım sonra bu ürün ile değiştirdim büyük fark var. Ayaklarımın kurtarıcısı oldu.

Emre AYDIN
5 yıldız üzerinden 5,0 👍🏻
Türkiye’de 22 Kasım 2021 tarihinde değerlendirildi
Stil: GünlükDoğrulanmış Alışveriş
Ayak sağlığı için iyi bir ürün

Yavuz Ertürk
5 yıldız üzerinden 4,0 Çok düzgün kesilmesi gerekir
Türkiye’de 20 Şubat 2021 tarihinde değerlendirildi
Stil: GünlükDoğrulanmış Alışveriş
Hızlı bir şekilde geldi, lütfen Amazon kargo yaparken biraz da altına kağıt koyun üstüne basıyor altta koruma yok, ürün güzel

• ←Önceki
  • Sonraki→

Müşteri Hizmetleriyle mi görüşmeniz gerekiyor?Buraya tıklayın
‹ Scholl Gel Aktiv Tabanlık, Erkek - Günlük için tüm ayrıntıları gör

Son Görüntülediğiniz Ürünler ve Öne Çıkan Öneriler
›
Görüntüleme geçmişini gör veya düzenle
Ürün sayfalarını görüntüledikten sonra ilginizi çeken diğer sayfalara kolayca dönmek için buraya bakın.

Başa dön
Hakkımızda