Daha fazla çözüm bulun

Hesabınızı Kapatma

Hesabınız kapatıldıktan sonra hesaba siz veya bir başkası erişemez. Ayrıca sipariş geçmişinize erişemez veya satın alma işleminize ilişkin kanıtı ya da faturayı yazdıramazsınız. Bu aynı zamanda e-posta adresinizle bağlantılı ilgili müşteri hesaplarını, özellikleri ve hizmetleri de etkiler.

Hesabınızı kapattığınızda şunlara bir daha erişemezsiniz:

  • Yorumlarınızı, forum gönderilerini ve müşteri resimlerini içeren müşteri profiliniz.
  • Amazon.com’daki hesabınız.
  • Amazon.ca, Amazon.co.uk, Amazon.com, Amazon.com.br, Amazon.de, Amazon.es, Amazon.fr ve/veya Amazon.it web sitelerindeki hesaplarınız.

Daha sonra tekrar bizden sipariş vermek veya şifre gerektiren web sitesi özelliklerini kullanmak istediğinize karar verirseniz yeni bir hesap oluşturmanız gerekir.

Not: Bir Kindle cihazınız veya Amazon Drive, Amazon Music ya da Amazon Photos hesabınızda kayıtlı içerikleriniz varsa ve hesabınızı kapatırsanız bu içeriklere veya bu hesapla ilişkili aboneliklere erişemezsiniz. Amazon Appstore alışverişlerinize de erişemezsiniz. Amazon Drive veya Amazon Photos bir daha geri yüklenmemek üzere silinecektir. Henüz indirmediğiniz veya kaydetmediğiniz içerikleri indirmenizi ve kaydetmenizi öneririz.

Amazon Web Services (AWS) hesabınız varsa veya AWS hizmetinde kayıtlı içeriğiniz veya AWS üzerinde çalışan kaynaklarınız varsa bu hesapla ilişkili verilere de bundan sonra erişemezsiniz. Hesabınızı kapatırsanız içerikleriniz bir daha geri yüklenmemek üzere silinir. Hesabınızı kapatmadan önce bu içerikleri indirin ve kaydedin.

Not: Hesabınızı kapatmak istiyorsanız lütfen hesap kapatma talebinde bulunmak için İletişim sayfasından bizimle iletişime geçin.

Bu bilgiler yararlı oldu mu?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Lütfen aşağıdakilerden hangisinin bilgileri en iyi şekilde tanımladığını seçin:

Teşekkürler! Geri bildiriminize doğrudan yanıt veremiyor olsak da, çevrimiçi Yardım hizmetimizi geliştirmek için bu bilgileri kullanacağız.