İstek Listenizi Paylaşma

İstek Listenizi yalnızca size, doğrudan bağlantıya sahip kişilere görünecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Gizlilik ayarlarınızı oluşturmak veya değiştirmek için:
  1. Listelerim bölümüne gidin.
  2. Sağ üst köşedeki açılır menüden Listeyi Yönet öğesini seçin.
  3. Listeyi Yönet penceresinin Gizlilik bölümünden tercih ettiğiniz gizlilik ayarını seçin.
    • Herkese açık / Paylaşılan: Bu listeyi yalnızca Listenizin bağlantısına (URL) sahip kişiler görebilir.
    • Gizli: Bu listeyi yalnızca siz görebilirsiniz.
  4. Onaylamak için Değişiklikleri Kaydet seçeneğine tıklayın.

Not:

  • Yalnızca Liste sahibi Listeyi Yönet bölümüne gidebilir ve değişiklik yapabilir.
  • Ayrıca kişileri e-posta, Facebook, Twitter ve Pinterest'ten bilgilendirmek için listenizin üstündeki Paylaş öğesine de tıklayabilirsiniz. Verdiğiniz e-posta adresleri yalnızca bu mesajı göndermek için kullanılacaktır.
  • Bir Listenin aranabilir olması 15 dakika kadar sürebilir.

Bu bilgiler yararlı oldu mu?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Lütfen aşağıdakilerden hangisinin bilgileri en iyi şekilde tanımladığını seçin:

Teşekkürler! Geri bildiriminize doğrudan yanıt veremiyor olsak da, çevrimiçi Yardım hizmetimizi geliştirmek için bu bilgileri kullanacağız.