işini yapan bir alet. rakiplerine göre kaliteli, 2 büyük boy şişesi ve malzeme kalitesi kendini belli ediyor. 10 sn. den uzun basmayın, motoru sıkıntı çıkarabilir. aralıklarla 10 sn. basarak kullanabilirsiniz. şişelerin koyu renk olması yaptığınız içeceğin rengini kıvamını görmede yeterli olmuyor, tek eksi yanı bu geldi bana. bir de içinden tarif kitapçığı çıksaymış iyiymiş.
Ürün her konuda muazzam. Diğer marka blenderları kullanan insanların dile getirdiği "kokma" durumu olmuyor. 1 dakika aralıklarla çalıştırıyorum. Tek dikkat edilmesi gereken nokta donmuş hurma vb gibi sert ve yapışkan ürünleri sıvısız öğütmeye çalışmayın. Hem yapışkan hem de donmuş ürünler öğütücü tarafını sarıyor ve diğer ürünlerin öğütülmesini engelliyor. O yüzden süt, kefir, su vb sıvıları koymanız gerekebilir.
Sporculara ya da bizdeki gibi saplıklı içecek içmesi için özendirilmesi gereken çocukları olanlara başarılı bir ürün üretmiş Electrolux. Muadilleri plastik aksam ve tek şişe ile gelirken, Electrolux'ün ürünü krom metal ile çok şık ve iki adet tam boy şişe ile gelmesi de çok faydalı bir sunum olmuş. 300w motor gücünde mujz ve çilekte hiç sıkıntı yaşamadık. Çocuklar sabah akşam smoothie içiyor artık :)
Diğer markalardaki motor kokusu, Yüksek ısıya dayanıksız plastik şişeler ve bulunmayan yedek parçalar gibi problemler bu üründe bulunmuyor.
2 büyük boy şişe ile geldi ki bu bizim için çok önemli idi
Şişeleri makinada yıkanabiliyor ancak kapaklarını yıkamamakta fayda var ki elde çok kolay yıkanabiliyorlar zira sızdırmazlık contaları şişe kapaklarında.
Bıçak çok rahat yıkanıyor hızlı kuruyor.
Henüz deneme şanssızlığına nail olamadım ancak motor gövdenin sızdırmalara karşı bir akıtma deliği var böylece motor zarar görmüyor.
Yedek parçaları mevcut ve sanırım kardeş markalar ile aynı ürünleri kullanıyor bu sayede yedek parça sıkıntısı yaratmıyor.
Ben aldığımda fiyatı 188TL idi ve bu fiyat marjında en iyi ürünü aldığımı hissettirdi.
Tek eksik yanı şişelerinin büyük olması ve küçük boylu şişe gelmemesi olabilir. ( yedek olarak alınabilir ve bu boy şişeler bizi rahatsız etmedi )
Ana gövde diğer markalara göre metal yapıda ve kaliteli. Plastik olanlar çalışınca ısınıp koku yapıyor. Yanında fazladan bir shaker daha vermesi hoş olmuş. Özellikle çocuklar için okula gitmeden önce vitamin desteği için pratik bir yardımcı.
Ürün kullanım açısından çok pratik ve güzel ancak bazı konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Birincisi 10snden fazla basmadan ara vere vere çalıştırmak ikincisi de mutlaka sıvı bir şey su süt vb çalıştırmak gerekiyor diğer türlü cihazdan plastik kokusu geliyor. Bir haftadır her gün kullandım bu anlamda çok kullanışlı. Şişeleri gayet güzel. İki tane olması da avantaj. Yalnız müşteri hizmetleri konusunda okuduğum yorumlar beni korkuttu umarım ihtiyacım kalmaz, kalırsa da bir sorunla karşılaşmam.
Büyük blenderim vardı fakat hem çok zahmetli hemde temizlemesi zordu. Bu ürünü kullanım kolaylığı sağlaması ve temizlemesi kolay olsun diye aldım ve aynen öyle oldu. Çok pratik ve kaliteli.
Pratik ve eğlenceli bir şekilde içecek hazırlanıyor. En çok ürünün boyutundan memnun kaldık. Fazla yer kaplamıyor. 2 Adet şişesi olması nedeni ile ekstra kap ihtiyacınız da olmuyor.