En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu
5 yıldız üzerinden 5,0Uygun fiyatlı, dayanıklı ve güvenilir
Türkiye’de 27 Ekim 2020 tarihinde değerlendirildi
Bir süredir hali hazırda Baseus'un Halo serisi kablolarını kullanıyordum. Geçtiğimiz günlerde Cafule serisinden Type-C girişli kabloyu satın aldığımda Halo serisine kıyasla malzeme kalitesi konusundaki olumlu farklı görünce Apple cihazlarda kullanmak üzere Lightning girişilisini de aldım. Eğer Halo serisi ile Cafule serisi arasında kaldıysanız -aradaki fiyat farkı çok cüzi zaten- doğrudan Cafule serisini satın almanızı tavsiye ederim. Örgü kalitesi, kırılmayı engelleyen direnç noktaları ve başındaki TPE malzeme ile Halo'ya kıyasla çok daha oturaklı ve sağlam bir deneyim sunuyor.
Sık seyahat eden kullanıcılar için ince başlıklı yapısı da hem daha az yer kaplamasını sağlıyor hem de ters takma problemini ortadan kaldırıyor. Bazı kullanıcılar adaptörde sabit kalmadığına dair geribildirimlerde bulunmuşlar ancak bu tamamen adaptörle ilgili. Adaptörün ağzını kullanıma bağlı olarak deforme ettikleri için yeni kabloları sabit kalmıyor, eğer böyle bir sorun yaşarsanız zaten yeni bir adaptör alma zamanınız da gelmiş demektir.
Bu kabloda güncel seriler için hızlı şarj desteği bulunmuyor ancak 480Mbps veri aktarma hızı ile de bilgisayara hızlı veri aktarımı mümkün. Eğer hızlı şarj desteği istiyorsanız yine Amazon'da Cafule'nin hızlı şarj destekleyen modelleri de mevcut.