Yaklaşık 4 aydır eşimle birlikte kullanıyoruz. Eşimde diş eti kanaması olduğu için hassas fırçalamaya yardımcı olması amacıyla aldık. Basınç sensörü gayet iyi çalışıyor, cep telefonu uygulaması bana gereksiz geldi ama isteyen kullanabilir. Eşim de üründen çok memnun ama diş başlıklarını koyduğumuz kısmı temizlemesi, temiz tutması zor olduğu için çok beğenmiyor. Şarjı çok dayanıyor, ürünün kendisi yıkanabiliyor. Oldukça kullanışlı, rahat bir ürün.
Çok kaliteli bir ürün.Başlangıçta ilk kez kullanacağım bir ürün olduğu için çekincelerim vardı.Ama kullandıkça tedirginliğimin ne kadar gereksiz olduğunu anladım.Harika bir ürün.Ağız ve diş sağlığına önem veren herkese öneririm.
oral-b nin 3d white fırçasını kullanıyordu çocuklar, ancak sert olduğu için acıttığını söylüyorlardı, bu nedenle sensitive ürününü aldım, çocuklar üründen memnunlar.
Ürün orjinal ve özenli paketleme yapılmış. amazon.com.tr'ye hızlı gönderi için teşekkür ederim. Ürünü daha öncede kullanmıştım. Hassas diş etleri olan kullanıcılar için oldukça ideal bir ürün. Hassas diş eti olanlara tavsiye ederim.
Cross action yazıyor ancak 3D White olarak geldi başlığı. Bundan hoşlanmadım. Kılavuz olarak iki adet kılavuz eklenmişti, buna gerek yoktu aynı şeyleri içeriyor sadece Türkçe açıklama da içeren kitapçık olsa yeterliydi.
Hassas diş etlerine sahip kişilerin kullanmasını kesinlikle tavsiye ediyorum. Amazon kalitesiyle piyasa fiyatlarına göre çok uygun bir alışveriş oldu. Ertesi gün elime ulaştı. Teşekkürler.
Ürün bana çok hızlı ulaştı. Bir süredir kullanıyorum, diğer modellerine göre gerçekten yumuşak. Rahatsız etmiyor ve gönül rahatlığıyla dişlerimi fırçalıyorum.