Siparişimin ertesi günü geldi, herhangi bir sorun yaşamadım, başlıklar zaten şarjlı fırçayla daha önce kullandığım başlıklar , dişlerin her noktasına ulaşarak tatmin edici bir temizlik sağlıyor.
Diğer fırça başlıklarıyla kıyaslayınca en ideali ve en performanslısı Cross Action başlıkları. Özellikle 3D White ile bunun arasında kaldıysanız hiç düşünmeden bunu seçebilirsiniz
Kullandığım başlıklar arasında Cross Action'u öneririm. Pro 790'a tam uyumlu. Amazon'un ilk açılış günlerinde uygun fiyata aldım. Kampanyaları bekliyoruz. Tavsiyedir
Daha önce Precision Clean başlıkları kullanıyordum. Cross Action başlıklardan daha çok memnun kaldım. Piyasaya göre uygun fiyata satılıyor. İhtiyacınız varsa düşünmeden alabilirsiniz.
Zaten kullandığım bir üründü bu başlık bu fiyata cok uygun diğer sitelere göre. Kesinlikle alabilirsiniz hiç bir sorun yaşamadım Amazon’dan bir kere de uç ürün aldım bi tanesi de bu ürün gayet başarılı genel olarak