Bugün aldım çok hızlı değil orta bir laptop iş görür klavye kısmı biraz basit geldi bana pilinin sabit olması çok hoşuma gitmedi ama bu fiyata alınacak normal bir bilgisayar CD yerinin olması güzel
Arkadaşlar bu ürünü kardeşime satın aldım tek kelimeyle harika bir laptop, Asus yine kalitesini konuşturmuş. Bu laptopu diğer laptoplardan ayıran şöyle bir özelliği var; Advanced Mode BIOS var yani bildiğiniz masaüstü bilgisayarlarda kullanılan BIOS'un aynısı var, renkli ve mouse ile kullanabileceğiniz bir BIOS var istediğiniz her ayarı yapabiliyorsunuz. Bunun haricinde laptoptaki HDD pek iyi performans vermiyor bu laptopa SSD takmanızı şiddetle tavsiye ediyorum o zaman asıl performansı hissedeceksiniz.
Öncelikle Amazon Türkiye çalışanlarına ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim. Bilgisiyarı alma sebebim; word, internet ve video izlemek için ve aldığım için asla pişman değilim. İstediklerimi yapabiliyorum. Oyun oynamak için almayı düşünmeyin.
Birkaç makul isteğimi karşılaması için,ekonomik bir laptop olsun istedim ve bu bilgisayarı aldım.İsteklerim,word programını açması ve standart film,video izlemekten ibaretti.Fakat tam bir fiyasko.Youtube dan bile açıp bir filmi düzgünce izleyemiyorsunuz.Hemen iade ettim.
Kesinlikle almayın. Yeğenime çocuk şarkıları dinletmek için almıştım, hiç bir program açık değilken bile kasma yapıyor. Cpu devamlı %90ın üzerinde. Windows 7 yükleyip kullanılabilir belki ama değmez.
Tasarım görüntü kalitesi on numara. Biraz yavaş lakin office programları film izlemek öğrenci için ders gibi işler için iyi. Oyun için kesinlikle olmaz. Fiyatına göre süper