En çok beğenilen olumlu müşteri yorumu
5 yıldız üzerinden 4,0Bu zamana kadar kullandığım en iyi kulaklık.
Türkiye’de 31 Ocak 2022 tarihinde değerlendirildi
Uzun zamandır kulaklık araştırıyorum. Çoğu incelemeyi okuyarak, video izleyerek ve forumlar da gezerek bilgi edinmeye çalıştım. Sonunda Logitech G Pro X 7.1 Surround ilgimi çekmeyi başardı.
Kulaklığı 2 gündür kullanıyorum ve bu fiyatı kesinlikle hak ediyor. Gerek malzeme kalitesi gerek mikrofon kalitesi gerçekten üst düzey. 6-7 saat kullanım sonucunda hiçbir şekilde baş ağrısı yapmadı, kulak ağrısı ve kafa bandı da çok rahattı.
G-HUB yazılımı ile kulaklık gerçekten muazzam. Çeşitli Mikrofon ayarları ve kulaklık ön ayarları mevcut. Kendiniz de özelleştirebiliyorsunuz ve bu gerçekten harika bir şey. Bu fiyat aralığına yaklaşan bir kulaklık mikrofonu duymadım. Çok hoş ve temiz ses veriyor, yazılım sayesinde neredeyse bir veya daha fazla stüdyo mikrofonu ile de “rekabet" edebilir.
Dizi ve film konusunda da gerçekten çok başarılı işler çıkardığını söyleyebilirim! Asla sizi üzeceğini düşünmüyorum.
Blue Voice desteği, DTS ve 7.1 sistemi ile bir Bilgisayar dışında kullanmayı planlıyorsanız, daha FP ürünleri tercih etmenizi öneririm. Çünkü tüm bu işlevlerin konsollarda/akıllı telefonlarda kullanımı mümkün değil.
Karar veremeyen arkadaşlar var ise kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu kulaklığa gerçekten bayıldım.
Genel derecelendirme: 4 yıldız/5
Ses kalitesi: 5 yıldız/5